A i ostat će sve isto i poslije naše tekmecvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑sub okt 02, 2021 7:27 pmOvo kolo nam baš ide sa rezultatima. Svi konkurenti su nam i dalje iza leđa i sa istom bodovnom razlikom
Jel najtalentovaniji nisam siguran, ali da je trebao biti sa prvim timom prije Mucaja, Grubesica sigurno jeste. Ne znam jel neko slao omladince tamo ili je Tomo gledao. Vjerovatbije je da je neko poslao jer u startu Tomo nije imao bas vremena da glrda i juniore pogotovo jer su tada bili samo treninzi. Iako je danss Joldic vodio za krarko vrijeme Cica je okrenuo skroz i pristup i sve i u tri tekme protiv ozbiljih ekipa 7 bodova, a u prvih sest tekmi 4 boda. Nisu cilj rezultati u oml kategorijama ali moraju se gurati djeca koja imaju sanse da budu igraci. Bitno je da se dignu na tabeli, a onda gurati mladje, a ove sto su stariji a imaju sanse za prvi tim posuditi negdje. Sito npr treba da brani seniorski fudbal u drugoj polusezoni a ovdje gurati Bjelicu. Danss me iznenadio Krizevac. Bas inteligentna igra. Bas bas.
Jes vala ovaj leon samo kritikuje prvi kad treba pljuvati misketovac praviRIKI je napisao/la:De leon manje seri a vise podrzavaj klub
A što ti se nagovori lik
Nemoj skretati s temeLeon_Professional je napisao/la: ↑ned okt 03, 2021 11:05 amVidi ovih ložioničara![]()
![]()
Evo Tomo prozvao pomoćni teren. Stvarno katastrofa je. Ja neki dan gledam, još ona kiša padala i djeca treniraju, baš je u očajnom stanju.
A ne bi trebalo da je to nešto ekstra skupo, ali očito nema svjesti i volje.
U megamix pa kritikujblueboy je napisao/la:Nemoj skretati s temeLeon_Professional je napisao/la: ↑ned okt 03, 2021 11:05 amVidi ovih ložioničara![]()
![]()
Evo Tomo prozvao pomoćni teren. Stvarno katastrofa je. Ja neki dan gledam, još ona kiša padala i djeca treniraju, baš je u očajnom stanju.
A ne bi trebalo da je to nešto ekstra skupo, ali očito nema svjesti i volje.![]()
Samo kritikuješ, talasaš, ništa ti ne valja, dobro ti je i rekao čovjek
Ako sam na brzinu dobro vidio, to su Nukic, Misic i Celikovic