Puna Grbavica je nama svako 15 dana izmedji 70 i 80 000 kesa.u kasi.
Ako mi navijaci ne izvucemo nas klub nece niko.
Za vikend u Dolini cupova, napunimo stadion pomozimo klubu.
J.ebo derbi utakmica ko protiv Leotara idemo pomoc nasem klubu
brate i ti si naporan, pa pokojna mater ga ne bi branila kao ti. Shvati da ima raje sa razlicitim misljenjem, ljudi ti nabroje 5 opravdanih razloga kako i zasto je moglo bolje a ti se upalis ko supalj zub i odmah povezes i Osima i Senada i itd u urotu tjeranja Tome. Vecina raje ga ne tjera ali ne zato sto je nesto dobar, nego sto je pozicija trenera apsolutno nebitna u ovom trenutku.
pa Edis jedino ako je lud , dici ce.... Bas bi bio budala da preuzme klub sa ovakvim igracima, i navijacima koji ce ga tjerati nakon 2-3 vezana losa rezultataBosanac1993 je napisao/la: ↑sri sep 22, 2021 11:07 pmMulalicu je obecano da ce se vratiti,žao mi je Tome, rekao sam davno završit će kao i Krčmarević
Od čišćenja šljake poslije rata pa Kupi stolicu za evropsku Grbavicu
blueheart je napisao/la: ↑sri sep 22, 2021 11:13 pmpa Edis jedino ako je lud , dici ce.... Bas bi bio budala da preuzme klub sa ovakvim igracima, i navijacima koji ce ga tjerati nakon 2-3 vezana losa rezultataBosanac1993 je napisao/la: ↑sri sep 22, 2021 11:07 pmMulalicu je obecano da ce se vratiti,žao mi je Tome, rekao sam davno završit će kao i Krčmarević
Bukvalno. Pa na ove pitare veceras da samog Miru Stevanovica pustis, zabio bi im makar 2 gola.Simply Blue je napisao/la: ↑sri sep 22, 2021 11:30 pmTreba Edis 100%..to bi bio hit..covjek sa Mirom Stevanovicem u ekipi nije uspio izboriti Evropu