U seharu!gavran je napisao/la: ↑sri sep 22, 2021 12:55 pmDrug ovako kako si napisao izgleda kao hajka protiv trenera.Ni meni nije drago sto Bekrica nije uveo ranije,ali ne zbog Bekrica da upise nastup vise plus nastup na proslavi nego zbog Zelje jer JA mislim da bi nam Bekric valjao zadnjih pola sata protiv Veleza.Ali to ja mislim,ja koji sam po zanimanju finansijski tehnicar koji radi kao "viljuskarista",dakle logicno mogu misliti ali realno pojma nemam o fudbalu.《Napomenucu da Zelju gledam od aprila 1976.》Poenta imamo trenera kakvog imamo,mislim da je bolji od igraca koje imamo,valjda ce i on imati nekad 5 igraca da zamijeni,a ne da ima igrace da popuni zapisnik i kvote koje mora zadovoljiti.Ovako uz duzno postovanje JA mislim da i Dino Pekic moze sjediti na klupi,nema razlike.Ne sirimo mrznju nego ljubav,bodrimo nase kakvi kod su i igraci i treneri.Ne kontam zasto samo trazimo jaje u dlaci.Nisam ovoliko pisao od pismenog iz SH,ali moramo spustiti loptu,ovakvim statusima samo odrzavamo grobare Zelje u zivotu..PozdravSenidRaso je napisao/la: ↑sri sep 22, 2021 11:31 amJa sam taj sta je problem momku nije dao minute kreten od treneraDzezvar je napisao/la: ↑sri sep 22, 2021 6:53 am
E gledaj ovih FB strucnjaka.
Nas najveci problem je sto se javno misljenje formira na osnovu objava i komentara po drustvenim mrezama.
Nikada nisam bio za prodaju kluba ali jedva cekam da se pojavi taj investitor upravo zbog ovakvih stvari.
Onda mogu qrcu mom objavljivati ovakve statuse,i yebavati mater treneru na zapadu....

Ali ne zbog kvaliteta nego zbog dužine i ozbiljnosti posta našeg Hadžije.