https://sport1.oslobodjenje.ba/s1/fudba ... ija-690404
Halo novinar ne postoje nikakve "zajednicke" institucije. Postoje drzavne. Ispravljaj ovo
Kada smo prije 3 godine pisali da ce ovako biti, proglasavani smo neprijateljima, sve uz sampanjac. Valja sada sve polizati.Bosanac1993 je napisao/la: ↑sri sep 15, 2021 12:42 pm“Naravno, odazvali smo se – zahvaljujem na pozivu i ovim putem. S pažnjom sam pratio rad Skupštine na kojoj je izabran novi skupštinski odbor te proširen Upravni odbor… Moram istaknuti i to da nikad nisam čuo stravičniji izvještaj, kada su u pitanju egzaktni podaci. Dakle, cjelokupna situacija koju je ostavio prethodni Upravni odbor – u zadnje dvije godine, dovela je klub na rub propasti, do haosa, do svega ovoga“, rekao je Jelić za A.vaz.
Selam za šetača Lutve
Zato i kazem bez trece stranice gdje treba da je pecat nista....
Definitivno jedna od najjačih ideja vezanih za proslavu.ponosannavas je napisao/la: ↑sri sep 15, 2021 10:31 amOdavno generalno u svijetu sporta nisam cuo bolju ideju od ove za svecano oblacenje. Nadam se da ce raja ispostovati. Ne znaci to da mora odijelo ali da si lijepo obucen. Najljepse sto imas. Mislim da tako treba napisati da ljudi shvate (ker vidim i po drustvenim mrezama da se krivo shvatilo) i da ih ne odvrati od dolaska, a i da ipak ispostuju dress code. Ipak ima dosta raje koja jedva skocka za karte a ne da kupi odijelo. Ideja je vrh vrhova. Vjerujem da ce sa ovom informacijom brojni mediji i u evropi i u svijetu prenijeti detalje i dogadjaje sa utakmice. Neobicno, i uz simapticno, a gospodki. Gospoda nisu bili nilad imucni nego oni koji su imali takve manire, tako da ne nasjedajte na pitarske provokacije tipa potkosulje zamijenili odijlima i sl. I slike iz svih godina postojanjanZelje govore kakva su gospoda bili ljudi koji su cinili Zeljeznicar.
Njima se najbemo bližnje i daljnje rodbine, uključujući i kerovske, kako bliže, tako i dalje.neroazzuro je napisao/la: ↑sri sep 15, 2021 2:41 pmA to što neke u koje sam se smio zakleti više ne mogu očima vidjeti?
Iskreno se nadam. Prvo stitis se od dezinformacija koje su nas i dovele u ovaj polozaj, a drugo da osjete i clanovi nesto sem sto daju 20 KM i dobiju popust u fan shopumilanribar je napisao/la: ↑sri sep 15, 2021 12:02 pmGovorilo se i o transaprentnosti za članove na ovom sazivu skupštine, mislim da će se riješiti na pravi način, neko je spominjao slanje mailom informacija članovima posebno.ponosannavas je napisao/la: ↑sri sep 15, 2021 11:20 amEeee da smo bili pametniji. Nadam se da ce ova ekipa biti transparentnija od Misimoviceve. Moramo ako zwlimo naprijed. Eno onaj Cernica je jos na prosloj sjednici kad je izabran pricao o tome i nista. Vecinu tij info kojendobiju clanovi skupstine moraju dobiti i svi clanovi