@gavran tada prvi cek od penzije dobio.plavi9 je napisao/la: ↑uto sep 14, 2021 6:18 pmObuzimaju me emocije svakodnevno kako se priblizava subota.Dolaze mnogi bivsi igraci ,Zeljovci skuplja se plava porodica na 100. rodjendan.
Moj rahmetli otac odveo me davne 1969 .godine na Kosevo prvi put na utakmicu Zelje.Ja klinac od 5 godina.Ne sjecam se nicega osim drvenih klupa na za mene ogromnog stadiona. Leti vrijeme, lete dogadjaji , stari se prebrzo , Zeljo u srcu sve ove godine.Da ne patetisem Sretan Rodjendan GOSPODINE.
Upravo sam sebe ruzim sto sam kuko oko izmjena. Kontam ja ima nekog kuveta u njima, kad me oni brze bolje demantovase i pokazase za koji su nivo fudbala.AsharaK je napisao/la:Jel sad ljudima jasno zasto se ne prave izmjene? Izgubis od Glasinca 3:2, izgubis od Takova 3:0, odigras 2:2 sa Ilijasom i ljudi se cude sto covjek ne mjenja. Hahahahahhahahahahah
Bio danas na stadionu, pocinje sa treninzima, konto sam da ce mozda igrat
Hamze malog mi žao što nema s kim u ovakvim utakmicama gdje bi trebao da se pokaže, ali kako kada, uz dužno poštovanje, Hajdar 6 metara pas svaki treći uputi ispravno... Ja ne znam taj momak 4-5 puta se Tomo derao, dzaba nekako pogubljen. Ovaj zadnji sto je dosao, Kovacevic jel ono, ne smrdi, a ni ne mirise, ako je on bio 9ka danas, neka potvrdi neko ako je bio. Sve u svemu, loše. Kod nekih momaka ima kvaliteta ali u ovom danas sklopu i ekipi to sve pada u vodu, nemaš s kim pas odigrati.
Niko ne kaže da zamijeni cijelu ekipu i da ova igra.Grbavica je napisao/la: ↑uto sep 14, 2021 7:41 pmUpravo sam sebe ruzim sto sam kuko oko izmjena. Kontam ja ima nekog kuveta u njima, kad me oni brze bolje demantovase i pokazase za koji su nivo fudbala.AsharaK je napisao/la:Jel sad ljudima jasno zasto se ne prave izmjene? Izgubis od Glasinca 3:2, izgubis od Takova 3:0, odigras 2:2 sa Ilijasom i ljudi se cude sto covjek ne mjenja. Hahahahahhahahahahah