Au, bravo Aco.
Morao je Subaša ono dati.
Umalo da nas odmah kazne.
Bojin kvalitet je što je dobro kreće i nađe u šansama. Ali je belaj što se zbuni. Da je pribraniji, sigurno bi imao koji gol i asistenciju više na svom kontu.
Uvijek su težili nadigravanju, pa je bilo utakmica kad su i oni nas a i mi njih znali baš nadigrati. U sjećanju mi je utakmica kad su nas na Grbavici dobili 3:0 i dobili veliki aplauz na kraju utakmice.storm_raider je napisao/la: ↑ned sep 12, 2021 9:33 pmDobar Aco, dobar. Ne pamtim utakmicu sa Sirokim da nije bilo dobrog fudbala.
Jeste, na svakoj utakmici je nekoliko puta u šansi, najviše od svih veznjaka. Ali da je prisebniji u završnici vjerovatno ne bi produžio ugovor s nama, nego bi sad igrao negdje Europa ligu.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned sep 12, 2021 9:38 pmBojin kvalitet je što je dobro kreće i nađe u šansama. Ali je belaj što se zbuni. Da je pribraniji, sigurno bi imao koji gol i asistenciju više na svom kontu.
Tako je, uvijek su igrali fudbal. I ja tu utakmicu pamtim i sjecam se da smo dobro bili svi mi na Sjeveru iznenadjeni sta nam ljudi rade. Nisi ih mogao u toj utakmici okom stici.blueboy je napisao/la: ↑ned sep 12, 2021 9:38 pmUvijek su težili nadigravanju, pa je bilo utakmica kad su i oni nas a i mi njih znali baš nadigrati. U sjećanju mi je utakmica kad su nas na Grbavici dobili 3:0 i dobili veliki aplauz na kraju utakmice.storm_raider je napisao/la: ↑ned sep 12, 2021 9:33 pmDobar Aco, dobar. Ne pamtim utakmicu sa Sirokim da nije bilo dobrog fudbala.