Valter je napisao/la: ↑ned avg 29, 2021 9:14 am
Kako pojedinci uvijek iskoriste priliku da ubace malo politike i svojih stranačkih opredjeljenja na ovaj forum.
Recite nam brate kratko i jasno kako su Dino, Forto i Nermin najbolje što nam se moglo desiti.
E blago se nama.
Posto sam jedan od pojedinaca koji je naglasio kako SDA vodi Velez a izrazito sam osjetljiv po pitanju politike, necu dozvoliti da mi se podmece kako sam opredijeljen za bilo kakve SDA-ove, SDP-ove, VEP-ove... Jedina troslovna skracenica za koju sam opredijeljen je FKZ a sto se tice stranaka i politicara imam savrseno iskljuciv stav -
j.ebem majku ama bas svima redom. Politika je sejtanska rabota i smatram da niko ko se njom ozbiljno bavi ne zasluzuje da ga se nazove covjekom.
Generalno mi je jako tuzno kad se ljudi svrstavaju i "navijaju" za stranke i politicare, najgore i najnemoralnije ljude na svijetu.
Da, glasno sam protiv klubova koje gura politika i uvijek cu biti jer to je po meni najveci poraz jednog sportskog kolektiva - da padne u ruke zla. Na kraju krajeva, zar mi kao Zeljeznicar ne predstavljamo sve ono sto je suprotno tome?
Morao sam odgovoriti jer se jezim i same pomisli da me neko povezuje s bilo kojom strankom, politikom, politicarem - a sad zavrsavam svoje ucesce u ovoj besmislenoj raspravi. Nadam se da ce konacno prestati emotivne diskusije o drugim klubovima na temi FK Zeljeznicar. Nek moderatori otvore temu za Velez da se potajni ljubitelji imaju gdje ispricati.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.