E zato treba uvesti tarabe. Ne moze i zdravo. Nema vise da si Messi
Ima TuceLeoMessi je napisao/la: ↑čet avg 26, 2021 2:05 pmOva uprava nije u stanju potpisati nikog,da nije tužno bilo bi žalosno, kad će ta skupština više, ljudi gomilaju igrače na istoj poziciji dok sa druge strane nemaš desnog beka ,lijevo krilo nit ofanzivnog veznog što bi raja rekla ,onaj što zna igrati lopte ,pa zar je moguće da mi u ekipi nemamo igrača koji zna izvoditi slobodnjake i ostale prekide...
Sta je sada menager u pokusaju uradio napisao ???ma ova nasa djeca samo pare ganjaju a za Zelju igraju srcem samo kad je draguljce na klupi ili tunelu.samo_plavo je napisao/la: ↑čet avg 26, 2021 3:39 pmSamo da se sjetim najmilijih Turkoviću i Memiji. Za hljeba ne imali ni jedan ni drugi!
Čuj ko. Vojvoda Čmar Osim i njegova četa.staaarinavijac je napisao/la: ↑čet avg 26, 2021 2:50 pmDa mi je znati ko li dovede klub u situaciju da jedna FK Mladost može da ponudi redovnu platu igračima , a naši u klubu se pozivaju na nekakvu ljubav prema Želji .( kad hoće da dovedu nekog igrača ). ..
Za Hajdara si u centar pogodio.Ludvig Leple je napisao/la: ↑čet avg 26, 2021 3:51 pmMemija, taraba bio i ostao, ne znam ko može žaliti za njim. Vjerovatno bih ga i ja morao staviti da igra, jer je Blažević dno dna na beku.
Hajdarević, goreg veznog od njega nisam vidio dugo vremena. Jbm ja igrača koji ne zna dati dugu loptu i promijeniti stranu. Ovo je samo znak neimaštine i besparice, fuj.
23.12.2018!
Ma nemoj, neka ga. Ja u nedjelju prvi put idem na Istok, da zveknem jedan selfi s Nedom Raiolom.
ma neznam je li menager ali se gura oko k.m a vidimo gurkao se i oko Sipovica kada je potpisivao zadnji ugovor ovaj nedavno ma klaun pravi.
ma neznam je li menager ali se gura oko k.m a vidimo gurkao se i oko Sipovica kada je potpisivao zadnji ugovor ovaj nedavno ma klaun pravi.