Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

AsharaK
Administrator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 23, 2021 10:27 pm

Pa traze mi je gledat Hajdarevica nego Stilica, dok ja Hare bio tu i trco za Stilu on je nesto i pokazivo
Željezničar ante portas !

Grbavica
Kontakt:

pon avg 23, 2021 10:43 pm

Dolazak Hajdara podrzavam ako ce Crncevic imati minimalnu minutazu. Ako ce Beca ili Durakovic, a pogotovo Beca sada jos manje igrati, onda je taj potez besmislen jer nam gori za beka i spica. Zadnji vezni bas i ne.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pon avg 23, 2021 10:52 pm

Memija bi sutra trebao dogovoriti ako Bog da.

Ludvig Leple
Kontakt:

pon avg 23, 2021 10:55 pm

Senad1921 je napisao/la:
pon avg 23, 2021 9:15 pm
Dobar je Hajdar, bice ovo duga i teska sezona, a po njivama kakve su u Bijeljini ce itekako dobro doci...

Da nam je jos napadac, dva krila, desni bocni, dva štopera i lijevi bocni, valjalo bi. Al ovim momcima svakako treba dati punu podrsku, zasluzili su je.

Samo ne znam je li se meni cini ili u Subasicu nema zivota nikako, ne znam je li umorniji izgleda u 1 minuti ili kad izlazi...
Subašić je jedan balavac koji ne želi defanzivne zadatke, a prema naprijed je sterilan k'o gaza. Mekić je sva tri žuta kartona mislim dobio zbog Subašića, koji reda radi izlijeće da fol nešto zaganja, a ustvari to radi samo da se ne bi morao vracati nazad. Što se mene lično tiče taraba igrač, kao i Hajdarević, Mujezinović, Blažević i da ne nabrajam dalje. U ovoj ekipi imaš tri igrača koja odskaču i to je to. Jedan je alkoholičar, za kojeg nisam ni znao da cuga i koji ne zna šta želi (Štilić). Drugi je Ermin Zec, klasa, čovjek koji je ispred svih u razmišljanju. Treći je Luka, koji će naći pravu formu i biti najbolji strijelac, istina za to mu trebaju dva dobra krila da ga filuju loptama i da ih pakuje glavom, jer je jedan od rijetkih u ovoj ligi da onako zateže glavušom.

Golman: Bender.
Desni bek: Memija.
Lijevi bek: Malić.
Štoper: Drina.
Štoper: Vrhovac.
Zadnji vezni: Crnčevič.
Srednji vezni: Bojo.
Desno krilo: Blažević.
Lijevo krilo: Podhitno nekoga dovesti ili ovaj Zdunić da proba.
Of. vezni: Mekić.
Napadač: Luka.

BHDragons
Kontakt:

pon avg 23, 2021 11:19 pm

Beću i Drinu treba vratiti u prvi tim, momci su super. Treba ih istrpiti i forsirati, a ne ko Gasala prošle sezone što je babuka upropastio.
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

storm_raider
Kontakt:

pon avg 23, 2021 11:24 pm

Leon_Professional je napisao/la:
pon avg 23, 2021 8:57 pm
storm_raider je napisao/la:
pon avg 23, 2021 6:59 pm
Dobar je Hajdar.
A isti kao što već imamo. Nije neki napredak. Pogotovo na poziciji gdje imamo brojčano dosta igrača i svi su u par deka.
Neće tu Hajdar ništa novo donijeti.
Mada svakako mi je draže gledati njeg nego Crnčevića.

Da smo bar doveli nešto tamo gdje nam fali i gdje smo tanki.
Evo pominje se Memija, to bi bilo dobro.
Onda, dosta bi nam značilo krilo i napadač. Mi sada imamo samo jednog napadača.
On kako je otisao tako se i ono malo jada sto smo imali od igre raspalo. Generalno nam trebaju pluca, bice on od koristi. A i njemu je u krajnjem interesu da igra.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Leon_Professional
Kontakt:

pon avg 23, 2021 11:36 pm

pon avg 23, 2021 11:24 pm
pon avg 23, 2021 8:57 pm
pon avg 23, 2021 6:59 pm
Dobar je Hajdar.
A isti kao što već imamo. Nije neki napredak. Pogotovo na poziciji gdje imamo brojčano dosta igrača i svi su u par deka.
Neće tu Hajdar ništa novo donijeti.
Mada svakako mi je draže gledati njeg nego Crnčevića.

Da smo bar doveli nešto tamo gdje nam fali i gdje smo tanki.
Evo pominje se Memija, to bi bilo dobro.
Onda, dosta bi nam značilo krilo i napadač. Mi sada imamo samo jednog napadača.
On kako je otisao tako se i ono malo jada sto smo imali od igre raspalo. Generalno nam trebaju pluca, bice on od koristi. A i njemu je u krajnjem interesu da igra.
Nije sigurno zbog njeg se raspalo ali hajde 😬

Ima sigurno kvalitete neke, ali neće nas unaprijediti posebno.
Kako neko reće, nek uleti umjesto Crčevića draže mi je Hajdara gledat nego njeg.

A mi moramo gurati pojedine mlade igrače i "nabiti" im minute, tekme, statistiku da bi ih lakše/bolje prodali.
Drina i Beća se trebaju gurati. Naravno i Subašić, ali ove nabrajam iz razloga što nisu igrali zadnje tekme zbog nekog Ace ili nekog ko je na posudbi tu. Mi sigurno nećemo bit dramatično lošiji s njima u ekipi (ako ćemo uopće biti). Tako da tu ne vidim neki imperativ plasmana i borbe za nešto jer to ne možemo ko god da igra. Zato treba izgurati maksimum iz onih koji imaju kvalitet. Nas baš vadi prodaja jednog igrača, a Acu sigurno nećemo prodati po stare dane.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto avg 24, 2021 12:23 am

Ma sa Hajdarom i Memijom bi dobili bas na sirini.
Željezničar ante portas !

SanMan
Kontakt:

uto avg 24, 2021 1:51 am

Hajdara možemo samo porediti sa Mekićem i donekle Bojom, Beća je puno mekši, a Subašić nije ni blizu toj poziciji. Hajdar dođe ko Hasanović u Veležu koji svaku igra, ima boljih znalaca al moraš imati takve igrače u ekipi koji rade "prljavi" poso

blueboy
Kontakt:

uto avg 24, 2021 6:22 am

ubaceni element je napisao/la:
pon avg 23, 2021 7:04 pm
blueboy je napisao/la:
pon avg 23, 2021 6:17 pm
ubaceni element je napisao/la:
ned avg 22, 2021 10:18 pm

Najjaci argument u istoriji fudbala. Mozda po logici da su i jedna i druga ekipa potpuno razlicite od prethodnih i da osim imena sa tim generacijama nemaju nista zajednicko? Ili Zdunic i Crncevic pomisle, pa vidis ovdje Lendric i Alispahic nisu mogli protiv Pece i Bradonjica, kako cemo nas dvojica protiv Tahrica i Pantelica.
Zanimljivo razmišljanje. Možeš li svariti da nisu samo igrači u pitanju, nego i teren, ambijent itd? Na kraju krajeva, jesmo li to bili mi veliki favoriti neki ovdje pa sad razočarenje vlada?
Da, naravno, atmosfera koju pravi Incident ( :rofl: ) je kljucna, a naravno i teren je problem, ali nije problem Leotaru, Zrinjskom, itd.
Ne vlada razocarenje uopste, meni je sasvim jasno da mi do sada nismo pokazali da smo bolji od bilo koga i da tri boda necemo donijeti niti sa jednog gostovanja, samo sto to nema veze sa prethodnim sezonama, terenom i Incidentom, nego samo i iskljucivo sa nekvalitetom nase ekipe.
Itekako ima veze, ali hajde, nadoći ćeš. Igrati u Bijeljini, Tuzli, Zenici, klubovima iz Sarajeva je dosta drugačije nego npr. Zrinjskom, iz već poznatih razloga.

kvalitet
Kontakt:

uto avg 24, 2021 8:35 am

AsharaK je napisao/la:
uto avg 24, 2021 12:23 am
Ma sa Hajdarom i Memijom bi dobili bas na sirini.
A i na kvaliteti, ako u obzir uzmemo trenutni igrački kadar
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

AdmirA
Kontakt:

uto avg 24, 2021 8:43 am

Sastav Skupštine odličan. Konačno smo se riješili Pešta, Džinda i drugih puši...aca.

Željo!

Kerime, Hare dobrodošli kući!

Idemo dalje!!!!

storm_raider
Kontakt:

uto avg 24, 2021 9:19 am

Evo nam i Memije. Ljudi, spustite ocekivanja, ove sezone je cilj izboriti opstanak. Meni je ovaj bod dobar. Vise sam ocekivao Durakovica, ali imamo trenera koji zna zasto ga nema. Isto tako od Gasala sam vise ocekivao i nadam se da ce se trznuti, stvarno ima sve predispozicije da napravi dobru karijeru. Sto se tice Kosorica i meni se popeo na vrh glave, ali ovo sto igra je dosta ok. Igracima znaci njegovo prisustvo na terenu, ponasa se kapitenski. Ima tu finog rezona.

exbabilon
Kontakt:

uto avg 24, 2021 9:26 am

Ne pisem odavno, ali ovo sto @storm napisa me ponukalo da se javim. Navijaci su zadnji koji treba da kroje sastav, svoje dugogodisnje frustracije da lijece, itd. Velez je to iskihao jer se tamosnjoj mahali Zvonic popeo na vrh glave, pa ih je Isic pocastio. Zadnja linija s Kosoricem je puno stabilnija i sigurnija nego bez njega trenutno. Svi bi mi stoperski par kojem Kosoric ne moze prismrdit, ali to sad nije realno. Dobro igra, ne pravi guposti i neka ga. Gasal stvarno ispod svakog nivoa kad udje.

Leon_Professional
Kontakt:

uto avg 24, 2021 9:35 am

Ja ne mogu da vjerujem da se opravdava to što igra Kosorić.
Prvo ide kao nemamo ambicije, bitan je opstanak. Izborit ćemo ga sigurno i sa Drinom.
Dosta je više starkonja od kojih nema koristi. Ispade Aco Bonuci pa kao neka ga.

Nema rezona da on igra. Pogotovo ne u sezoni gdje rezultat nije bitan.
A da je igračina, nije. Toliko nas je puta sjebao.

exbabilon
Kontakt:

uto avg 24, 2021 9:46 am

Prvo ide kao nemamo ambicije, bitan je opstanak. Izborit ćemo ga sigurno i sa Drinom.
Dosta je više starkonja od kojih nema koristi. Ispade Aco Bonuci pa kao neka ga.

Naravno da je rezultat bitan, da ne bi dogodine bili drugoligasi. Ko misli da je nama opstanak sigurna stvar, vara se. Kroz nekoliko kola je realno da nas presisaju Velez, Siroki i Borac. Evo nase utakmice do Leotara su takve da cemo mozda uzeti samo bod, mozda 3, mozda nijedan. I sta treba, da se u nekom 15.kolu nadjemo u borbi za opstanak, neka hvala.

Dzezvar
Kontakt:
Status: Online

uto avg 24, 2021 10:09 am

exbabilon je napisao/la:
Ne pisem odavno, ali ovo sto @storm napisa me ponukalo da se javim. Navijaci su zadnji koji treba da kroje sastav, svoje dugogodisnje frustracije da lijece, itd. Velez je to iskihao jer se tamosnjoj mahali Zvonic popeo na vrh glave, pa ih je Isic pocastio. Zadnja linija s Kosoricem je puno stabilnija i sigurnija nego bez njega trenutno. Svi bi mi stoperski par kojem Kosoric ne moze prismrdit, ali to sad nije realno. Dobro igra, ne pravi guposti i neka ga. Gasal stvarno ispod svakog nivoa kad udje.
Realno protiv radnika kosoric je pravovremenim izlaskom u blok sprijecio nekoliko sansi za postizanje gola...
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Leon_Professional
Kontakt:

uto avg 24, 2021 10:33 am

exbabilon je napisao/la:
uto avg 24, 2021 9:46 am

Naravno da je rezultat bitan, da ne bi dogodine bili drugoligasi. Ko misli da je nama opstanak sigurna stvar, vara se. Kroz nekoliko kola je realno da nas presisaju Velez, Siroki i Borac. Evo nase utakmice do Leotara su takve da cemo mozda uzeti samo bod, mozda 3, mozda nijedan. I sta treba, da se u nekom 15.kolu nadjemo u borbi za opstanak, neka hvala.
S Acom je garant opstanak, ok neka ga onda.

storm_raider
Kontakt:

uto avg 24, 2021 11:07 am

Dzezvar je napisao/la:
uto avg 24, 2021 10:09 am
exbabilon je napisao/la:
Realno protiv radnika kosoric je pravovremenim izlaskom u blok sprijecio nekoliko sansi za postizanje gola...
:palacgore:

svraka
Kontakt:

uto avg 24, 2021 11:10 am

Protiv Slobode u nedjelju 21h. Odlican termin.

Svi na Grbavicu, hajc treba poceti sto prije :D
Forza 1921!

Oda majstore!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Ujko i 43 gosta.

Prijava