Subašić je jedan balavac koji ne želi defanzivne zadatke, a prema naprijed je sterilan k'o gaza. Mekić je sva tri žuta kartona mislim dobio zbog Subašića, koji reda radi izlijeće da fol nešto zaganja, a ustvari to radi samo da se ne bi morao vracati nazad. Što se mene lično tiče taraba igrač, kao i Hajdarević, Mujezinović, Blažević i da ne nabrajam dalje. U ovoj ekipi imaš tri igrača koja odskaču i to je to. Jedan je alkoholičar, za kojeg nisam ni znao da cuga i koji ne zna šta želi (Štilić). Drugi je Ermin Zec, klasa, čovjek koji je ispred svih u razmišljanju. Treći je Luka, koji će naći pravu formu i biti najbolji strijelac, istina za to mu trebaju dva dobra krila da ga filuju loptama i da ih pakuje glavom, jer je jedan od rijetkih u ovoj ligi da onako zateže glavušom.Senad1921 je napisao/la: ↑pon avg 23, 2021 9:15 pmDobar je Hajdar, bice ovo duga i teska sezona, a po njivama kakve su u Bijeljini ce itekako dobro doci...
Da nam je jos napadac, dva krila, desni bocni, dva štopera i lijevi bocni, valjalo bi. Al ovim momcima svakako treba dati punu podrsku, zasluzili su je.
Samo ne znam je li se meni cini ili u Subasicu nema zivota nikako, ne znam je li umorniji izgleda u 1 minuti ili kad izlazi...
On kako je otisao tako se i ono malo jada sto smo imali od igre raspalo. Generalno nam trebaju pluca, bice on od koristi. A i njemu je u krajnjem interesu da igra.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon avg 23, 2021 8:57 pmA isti kao što već imamo. Nije neki napredak. Pogotovo na poziciji gdje imamo brojčano dosta igrača i svi su u par deka.
Neće tu Hajdar ništa novo donijeti.
Mada svakako mi je draže gledati njeg nego Crnčevića.
Da smo bar doveli nešto tamo gdje nam fali i gdje smo tanki.
Evo pominje se Memija, to bi bilo dobro.
Onda, dosta bi nam značilo krilo i napadač. Mi sada imamo samo jednog napadača.
Nije sigurno zbog njeg se raspalo ali hajdestorm_raider je napisao/la: ↑pon avg 23, 2021 11:24 pmOn kako je otisao tako se i ono malo jada sto smo imali od igre raspalo. Generalno nam trebaju pluca, bice on od koristi. A i njemu je u krajnjem interesu da igra.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon avg 23, 2021 8:57 pmA isti kao što već imamo. Nije neki napredak. Pogotovo na poziciji gdje imamo brojčano dosta igrača i svi su u par deka.
Neće tu Hajdar ništa novo donijeti.
Mada svakako mi je draže gledati njeg nego Crnčevića.
Da smo bar doveli nešto tamo gdje nam fali i gdje smo tanki.
Evo pominje se Memija, to bi bilo dobro.
Onda, dosta bi nam značilo krilo i napadač. Mi sada imamo samo jednog napadača.
Itekako ima veze, ali hajde, nadoći ćeš. Igrati u Bijeljini, Tuzli, Zenici, klubovima iz Sarajeva je dosta drugačije nego npr. Zrinjskom, iz već poznatih razloga.ubaceni element je napisao/la: ↑pon avg 23, 2021 7:04 pmDa, naravno, atmosfera koju pravi Incident (blueboy je napisao/la: ↑pon avg 23, 2021 6:17 pmZanimljivo razmišljanje. Možeš li svariti da nisu samo igrači u pitanju, nego i teren, ambijent itd? Na kraju krajeva, jesmo li to bili mi veliki favoriti neki ovdje pa sad razočarenje vlada?ubaceni element je napisao/la: ↑ned avg 22, 2021 10:18 pm
Najjaci argument u istoriji fudbala. Mozda po logici da su i jedna i druga ekipa potpuno razlicite od prethodnih i da osim imena sa tim generacijama nemaju nista zajednicko? Ili Zdunic i Crncevic pomisle, pa vidis ovdje Lendric i Alispahic nisu mogli protiv Pece i Bradonjica, kako cemo nas dvojica protiv Tahrica i Pantelica.) je kljucna, a naravno i teren je problem, ali nije problem Leotaru, Zrinjskom, itd.
Ne vlada razocarenje uopste, meni je sasvim jasno da mi do sada nismo pokazali da smo bolji od bilo koga i da tri boda necemo donijeti niti sa jednog gostovanja, samo sto to nema veze sa prethodnim sezonama, terenom i Incidentom, nego samo i iskljucivo sa nekvalitetom nase ekipe.
A i na kvaliteti, ako u obzir uzmemo trenutni igrački kadar
Naravno da je rezultat bitan, da ne bi dogodine bili drugoligasi. Ko misli da je nama opstanak sigurna stvar, vara se. Kroz nekoliko kola je realno da nas presisaju Velez, Siroki i Borac. Evo nase utakmice do Leotara su takve da cemo mozda uzeti samo bod, mozda 3, mozda nijedan. I sta treba, da se u nekom 15.kolu nadjemo u borbi za opstanak, neka hvala.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto avg 24, 2021 9:35 amJa ne mogu da vjerujem da se opravdava to što igra Kosorić.
Prvo ide kao nemamo ambicije, bitan je opstanak. Izborit ćemo ga sigurno i sa Drinom.
Dosta je više starkonja od kojih nema koristi. Ispade Aco Bonuci pa kao neka ga.
Nema rezona da on igra. Pogotovo ne u sezoni gdje rezultat nije bitan.
A da je igračina, nije. Toliko nas je puta sjebao.
Realno protiv radnika kosoric je pravovremenim izlaskom u blok sprijecio nekoliko sansi za postizanje gola...exbabilon je napisao/la: ↑uto avg 24, 2021 9:26 amNe pisem odavno, ali ovo sto @storm napisa me ponukalo da se javim. Navijaci su zadnji koji treba da kroje sastav, svoje dugogodisnje frustracije da lijece, itd. Velez je to iskihao jer se tamosnjoj mahali Zvonic popeo na vrh glave, pa ih je Isic pocastio. Zadnja linija s Kosoricem je puno stabilnija i sigurnija nego bez njega trenutno. Svi bi mi stoperski par kojem Kosoric ne moze prismrdit, ali to sad nije realno. Dobro igra, ne pravi guposti i neka ga. Gasal stvarno ispod svakog nivoa kad udje.
S Acom je garant opstanak, ok neka ga onda.exbabilon je napisao/la: ↑uto avg 24, 2021 9:46 amNaravno da je rezultat bitan, da ne bi dogodine bili drugoligasi. Ko misli da je nama opstanak sigurna stvar, vara se. Kroz nekoliko kola je realno da nas presisaju Velez, Siroki i Borac. Evo nase utakmice do Leotara su takve da cemo mozda uzeti samo bod, mozda 3, mozda nijedan. I sta treba, da se u nekom 15.kolu nadjemo u borbi za opstanak, neka hvala.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto avg 24, 2021 9:35 amJa ne mogu da vjerujem da se opravdava to što igra Kosorić.
Prvo ide kao nemamo ambicije, bitan je opstanak. Izborit ćemo ga sigurno i sa Drinom.
Dosta je više starkonja od kojih nema koristi. Ispade Aco Bonuci pa kao neka ga.
Nema rezona da on igra. Pogotovo ne u sezoni gdje rezultat nije bitan.
A da je igračina, nije. Toliko nas je puta sjebao.
Dzezvar je napisao/la: ↑uto avg 24, 2021 10:09 amRealno protiv radnika kosoric je pravovremenim izlaskom u blok sprijecio nekoliko sansi za postizanje gola...exbabilon je napisao/la: ↑uto avg 24, 2021 9:26 amNe pisem odavno, ali ovo sto @storm napisa me ponukalo da se javim. Navijaci su zadnji koji treba da kroje sastav, svoje dugogodisnje frustracije da lijece, itd. Velez je to iskihao jer se tamosnjoj mahali Zvonic popeo na vrh glave, pa ih je Isic pocastio. Zadnja linija s Kosoricem je puno stabilnija i sigurnija nego bez njega trenutno. Svi bi mi stoperski par kojem Kosoric ne moze prismrdit, ali to sad nije realno. Dobro igra, ne pravi guposti i neka ga. Gasal stvarno ispod svakog nivoa kad udje.