Nek otpise dio duga i daleko mu kuca bilastorm_raider je napisao/la: ↑pon avg 23, 2021 12:59 pmMogao bi Stilic u Indiju. Ukoliko se to ostvari mi nista ne dobijamo, on moze samo ciste papire dobiti. Hvala ti Amare i za ovo.
On ako zatrazi papire, mora ih dobiti.
Dobit ce ih kroz pola godine. Sjeti se Blazevica i ostalih igraca.
Naravno da je i Amar kriv jer ga je doveo, ali barem isti dio krivice nosi i Semir. Gnjida. Najgore od svega je što je mogao igrati, a pare bi kad-tad naplatio, kao i svi. Eto, još Nazif kaže da su mu nudili produženje pod istim uvjetima. Šta drugo nego gnjida nezahvalna kojeg bez Želje ne bi bilo na fudbalskoj mapi. Jedno od najvećih razočarenja poslije Amara.storm_raider je napisao/la: ↑pon avg 23, 2021 12:59 pmMogao bi Stilic u Indiju. Ukoliko se to ostvari mi nista ne dobijamo, on moze samo ciste papire dobiti. Hvala ti Amare i za ovo.
Sta je bilo sa Blazevicem i kojim ostalim igracima?AsharaK je napisao/la: ↑pon avg 23, 2021 1:35 pmDobit ce ih kroz pola godine. Sjeti se Blazevica i ostalih igraca.
Pa Blazevic je trenirao pola godine sa nama dok nije dobio ciste papire od UEFE. Kostic trenirao sa nama i nije se prikljucio jer je dugo trajao proces dobijanja cistih papira, itd itdstorm_raider je napisao/la: ↑pon avg 23, 2021 1:46 pmSta je bilo sa Blazevicem i kojim ostalim igracima?
Sa Blazevicem je bilo koliko se sjecam i do radnih dozvola...AsharaK je napisao/la: ↑pon avg 23, 2021 1:58 pmPa Blazevic je trenirao pola godine sa nama dok nije dobio ciste papire od UEFE. Kostic trenirao sa nama i nije se prikljucio jer je dugo trajao proces dobijanja cistih papira, itd itdstorm_raider je napisao/la: ↑pon avg 23, 2021 1:46 pmSta je bilo sa Blazevicem i kojim ostalim igracima?
Ma jok, tuzio je Celik kod UEFE pa je to potrajalo bas dugo. Kao i Kostic koji je otisao jer ga nismo mogli vise cekati.storm_raider je napisao/la: ↑pon avg 23, 2021 2:00 pmSa Blazevicem je bilo koliko se sjecam i do radnih dozvola...AsharaK je napisao/la: ↑pon avg 23, 2021 1:58 pmPa Blazevic je trenirao pola godine sa nama dok nije dobio ciste papire od UEFE. Kostic trenirao sa nama i nije se prikljucio jer je dugo trajao proces dobijanja cistih papira, itd itdstorm_raider je napisao/la: ↑pon avg 23, 2021 1:46 pm
Sta je bilo sa Blazevicem i kojim ostalim igracima?
Koliko ja znam, slobodni papiri su nesto sto se dobija arbitrazno kroz par dana. Mozda grijesim.
I subasic je zasluzio poziv.
serbo hasagic guso.....nastavi nizstaaarinavijac je napisao/la: ↑pon avg 23, 2021 4:54 pmŠta bi Željo bez svojih legendi ... Amar, Mema, Štila , ... ustat' pa spomenut ' ...
I Sejo Bucan.plavi kanarinac je napisao/la: ↑pon avg 23, 2021 5:23 pmMirso Beslija pojam čovjeka u odnosu na njih.