Bravo Manijaci

Slozio bih se 100%.
Nije to to druže moj. Šnjirao je i danas dva puta, jednom Zduniću prejako, drugi put Boji u ofsajd. Volio bih stvarno vidjeti tih 4-5 zicera protiv Rudara koje je napravio, mogu se sjetiti jednog, eventualno dva. Nemamo mi konkretnog učinka ni od njega ni od ostalih. Od svih veznjaka Bojo će imati najkonkretniji učinak iako se i on dosta gubi u igri svaku utakmicu. Mujezinović je posebna priča, svaki napad ima ne jedan nego tri poteza viška, još ima u ovoj ekipi sve ovlasti. Klasični igrač za futsal. Što se slobodnjaka tiče, da je bio Bekrić tu, jedan gol bi sigurno dao. Zdunić je kao onaj Jazvić što je bio kratko kod nas, nabij loptu u prostor i trči za njom.avlami97 je napisao/la: ↑ned avg 22, 2021 9:39 pmSubašić je JEDINI igrač uz Mekića u ovoj ekipi koji zna loptu prošnjirati u prostor. I danas je to u par mahova učinio. Prošlu protiv Rudara je to uradio 4-5 puta i napravio par mrtvih zicera. To ostali naši igrači nemaju. Mustafa ide i dribla do beskraja. Bojo se zabija u igrača. Juričić ne zna kada ide okomito. Mislio sam da je Zdunić bolji 1 na 1, ali izgleda da on zna samo šutnuti naprijed i trk za njom. Bekrića više ne računam u igrače.blueboy je napisao/la: ↑ned avg 22, 2021 9:17 pmA ja opet Subašića ne "mirišem". Premlak, prespor u reakcijama, tu i tamo neki potez ali nije mi to to. Fali nam dosta toga, ali to je i očekivano.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned avg 22, 2021 8:57 pm
Otprilike se slažem sa svime osim za Crnčevića, nije mi on ništa se izdvojio od ostalih i dosta je defanzivan, možda je imao takvu ulogu danas ali eto nije ga naprijed nešto bilo.
Nekako Bojo, Mekić i Beća su do sad najbolje izgledali od svih kombinacija do sada viđenih u srdini.
Žao mi je što Subašić nije izveo ona dva slobodnjaka iz odlične pozicije, kada je šutao Mujezinović.
Najjaci argument u istoriji fudbala. Mozda po logici da su i jedna i druga ekipa potpuno razlicite od prethodnih i da osim imena sa tim generacijama nemaju nista zajednicko? Ili Zdunic i Crncevic pomisle, pa vidis ovdje Lendric i Alispahic nisu mogli protiv Pece i Bradonjica, kako cemo nas dvojica protiv Tahrica i Pantelica.
Ma zna se ko mu je sve to obecao. Mada je Stila morao biti pametniji...Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑ned avg 22, 2021 8:04 pmPostao je najmrzi lik. Imao status ko Bog, a sad ce imati status takav da nece smjeti nigdje glavu ukazati.storm_raider je napisao/la: ↑ned avg 22, 2021 7:50 pmInace, Stilina plata je bila 11 000 KM. Dovedes ga, prije njega dovedes ljude koji mu trebaju platu obezbjediti, pa onda pobjegnes i iza sebe ostavis rasulo. Tek ce tuzbe doci u sljedecim sedmicama.
Inace, dobro igramo, Ivkovic dobro radi, ali treba pohvaliti i Marenzija. Pobjedicemo ovo na misice.
Ali bitno je da moze u Que Pasu izaci **** kosti svoje.
Btw neki dan neko napisa da je Luka kompletniji od Krpica. Dva nula bi mi vodili da je Killer tu.
Ma sve ja kontam, ali kad vidim kako u svijetu imas igraca poput Livaje/Blazikovskog mislio sam da mu je to bitno.storm_raider je napisao/la: ↑ned avg 22, 2021 10:37 pmMa zna se ko mu je sve to obecao. Mada je Stila morao biti pametniji...Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑ned avg 22, 2021 8:04 pmPostao je najmrzi lik. Imao status ko Bog, a sad ce imati status takav da nece smjeti nigdje glavu ukazati.storm_raider je napisao/la: ↑ned avg 22, 2021 7:50 pmInace, Stilina plata je bila 11 000 KM. Dovedes ga, prije njega dovedes ljude koji mu trebaju platu obezbjediti, pa onda pobjegnes i iza sebe ostavis rasulo. Tek ce tuzbe doci u sljedecim sedmicama.
Inace, dobro igramo, Ivkovic dobro radi, ali treba pohvaliti i Marenzija. Pobjedicemo ovo na misice.
Btw neki dan neko napisa da je Luka kompletniji od Krpica. Dva nula bi mi vodili da je Killer tu.
Mislim da je negdje oko 100 k u pitanju. Cisto zbog informacije.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑ned avg 22, 2021 11:01 pmMa sve ja kontam, ali kad vidim kako u svijetu imas igraca poput Livaje/Blazikovskog mislio sam da mu je to bitno.storm_raider je napisao/la: ↑ned avg 22, 2021 10:37 pmMa zna se ko mu je sve to obecao. Mada je Stila morao biti pametniji...Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑ned avg 22, 2021 8:04 pm
Postao je najmrzi lik. Imao status ko Bog, a sad ce imati status takav da nece smjeti nigdje glavu ukazati.
Mislim tako je i on pricao, a i malo ko je imao status kao on. Ne kazem ja da se on treba odreci dogovorenog, ali da bar je mogao sacekati i ne dolijevati ulje na vatru mogao je. Nije on neko kao tipa Eric. Eric nit je nas nit je zaradio kakvih para u karijeri, a Stila ima milione i sad ti je bitno 70k od Zelje. Nije to mal novac ali je isto tako kad sve uzmes mogao ispasti gospodin. Ovako ide u isti kos sa Memom i Serbom.
Da je i milion, gnjida je. Objasnio sam nekoliko puta što.storm_raider je napisao/la: ↑pon avg 23, 2021 12:38 amMislim da je negdje oko 100 k u pitanju. Cisto zbog informacije.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑ned avg 22, 2021 11:01 pmMa sve ja kontam, ali kad vidim kako u svijetu imas igraca poput Livaje/Blazikovskog mislio sam da mu je to bitno.storm_raider je napisao/la: ↑ned avg 22, 2021 10:37 pm
Ma zna se ko mu je sve to obecao. Mada je Stila morao biti pametniji...
Mislim tako je i on pricao, a i malo ko je imao status kao on. Ne kazem ja da se on treba odreci dogovorenog, ali da bar je mogao sacekati i ne dolijevati ulje na vatru mogao je. Nije on neko kao tipa Eric. Eric nit je nas nit je zaradio kakvih para u karijeri, a Stila ima milione i sad ti je bitno 70k od Zelje. Nije to mal novac ali je isto tako kad sve uzmes mogao ispasti gospodin. Ovako ide u isti kos sa Memom i Serbom.