On dok ne zažmiri na ove proklete oči, neće se okaniti krčmarenja Želje. Ja ga vidim i osjećam kao lihvara koji stoji ispred prodavnice i čeka žrtve da se ogrebe od deviza, kamata i usput da zamezi od nekog dijasporca.
Nismo PSG al je Krpić 4 klase iznad Luke.Bosanac1993 je napisao/la: ↑pon avg 16, 2021 8:07 pm
Šefe, ovu pobjedu ćemo pamtiti i zbog tvoje odluke da budeš uz nas kad ti je jako teško u životnim trenucima, baš kao i našem plavom stogodišnjaku.
Luka, Bojo, Subasic, Malić, Mekić ma svi su danas borili se, to je najbitnije. Vama što psujete Luki, ne znam, stidite se. Pitam se samo kako ne vidite tu požrtvovanost, želju, borbenost u igri ka nazad i naprijed. Nije Luka igrač od 50 miliona da svaku pogodi. Pljuvali ste i Zaima ko Luku, pa ga danas prizivate. Shvatite, nismo PSG, mi smo Željo!
Uglavnom se slažem sa većinom tvojih stavova, ali ovaj put se ne slažem. Juričić nije ništa lošiji igrač od Krpića, nije killer kao Krpić, ne koristi svaku šansu, ali dosta tehnički bolji od njega. I moram naglasiti da mi je Krpić jedan od dražih naših napadača poslije rata. Imali smo boljih napadača i imat ćemo ih i u budućnosti, ja bih prvi sad volio vidjeti Alena Mešanovića iz najboljih dana, ali ne može. Ako nam sve pozicije u ekipi budu na nivou Juričića imat ćemo šansu za izboriti Evropu.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon avg 16, 2021 8:32 pmNismo PSG al je Krpić 4 klase iznad Luke.Bosanac1993 je napisao/la: ↑pon avg 16, 2021 8:07 pm
Šefe, ovu pobjedu ćemo pamtiti i zbog tvoje odluke da budeš uz nas kad ti je jako teško u životnim trenucima, baš kao i našem plavom stogodišnjaku.
Luka, Bojo, Subasic, Malić, Mekić ma svi su danas borili se, to je najbitnije. Vama što psujete Luki, ne znam, stidite se. Pitam se samo kako ne vidite tu požrtvovanost, želju, borbenost u igri ka nazad i naprijed. Nije Luka igrač od 50 miliona da svaku pogodi. Pljuvali ste i Zaima ko Luku, pa ga danas prizivate. Shvatite, nismo PSG, mi smo Željo!
Kupio raju na par uklizavanja i sad kao problem reći da ima mana i da je danas sve pogrešno uradio. Imali smo mi dosta bolji napadača od njeg, nije svetac kome se ne smije uputiti kritika.