NAJAVA: Skupa po prvu pobjedu ove sezone
https://1921.ba/najava-skupa-po-prvu-po ... ezone-8244
Zaboravio si Durakovića. On po meni treba biti prva zamjena na zadnjem veznom.ponosannavas je napisao/la: ↑sub jul 31, 2021 1:39 pmE cuj Stanojevic pired malig Bece, Mekica. Boje. Svi to mogu igrati plus Crncevic. I sva trojica su naj is pokazala do sada od svih. Plus Osmanovic za koga mi nije jasno sto nije tu bar kao izmjwna. Cak i na prijateljskim igra vrli malo. Jednu ga je ubacio t4i mibute pred kraj. Nije Osmanovic tako los igrac cak naprotiv mialim da je trebao biti prva alternativa Beci malom, a iakusan je. Igrao ligu. To je klasicno jeb.... u zdrav mozak od strane trenera. Tomo mi se bas svidja ali meni nije jasno ni npr Stjepanovic. Meni nista nije pokazao. Mujic je navodno povrijedjen a po meni i on je trebao vise igrati od Stjepanovica. Mozda grijesim mozda me demantuje ali kroz par prijataljeksih nula bodova.
Evo i za juniore gledam doveli ih nekoliko iz Olimpika 2003 godistw, a otusla nam dva momka koji su 2004 koii su bili standardni u kadetima prosle godine i od kojih je jedam po meni pitencijal i to otisli u Radnik iz Hadzica. Nastavlja se Joldicevo guranje nekih netalnetovanih igraca dok talenti sjede. Nema ciljanog sistema pravlajenja igraca. To je nas kljucni problem.
Pa vidim svaku je tekmu na zapadu, tražio bi nešto novo da je otpisan nekom logikom...ponosannavas je napisao/la: ↑sub jul 31, 2021 2:24 pmNe znam. Nije mi jaran siguran ni da je povrrda. Cuo i on
Momak je u depresiji jer mu je cim je dosao rekao da ne racuna na njega… i pored svega ostao je i pokusava da se nametne…samo_plavo je napisao/la: ↑sub jul 31, 2021 2:26 pmKad biste provodili s njima vrijeme na treningu kao što Ivković provodi, bilo bi vam jasno zašto ne dobijaju višu minutažu.
A pogotovo kad biste uporedili trud, volju, ozbiljnost i zalaganje Beće ili Boje sa Osmanovićem.
Na treningu se zarađuje povjerenje.
Maskara ce se razliti od znoja.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub jul 31, 2021 2:26 pmDa je tekma u 9 ja bih otišao, ovako vruće će bit![]()