Kakve bolan teorije zavjere, ko prica o tome.Ako 90 posto klubova placa minimalac igracima a ostatak u kesu i to je javna ajna i ako se rade dupli ugovori.i to je javna tajna i niko ih ne kontrolise i kaznjava za to ,a mi sve uredno.prijavljujemo i ne izlazi nam inspekcija , hajme prosvjetli kako se to zove ili karakterise.Durgo je napisao/la: ↑pet jul 30, 2021 2:24 pmOpet prica da neko je.be zelju namjerno. Sto je neistina.plavi9 je napisao/la: ↑pet jul 30, 2021 12:30 pmDa mo smo.krivi.i drzava nije ,sve ok imas obaveze prema poreskoj plati ili radi reprogram uz odredjene uslove .Ali godinama redovno cak i sedmicno obilaze klub traze dlaku u jajetu , nazalost klubovi sa podrucja UZP nemaju tu vrstu posjeta i varaju ovu.nasu.zemlju godinama po pitanju poreza i ostalogDurgo je napisao/la: ↑pet jul 30, 2021 11:51 amMa nije drzava kriva. Mi smo krivi. Duzni smo porez za 2021. Nije pokriveno reprogramom.
Moramo platiti zadnji mjesec i podnijeti prijavu dugovanja. Potom PU pravi nalog i dostavlja ga prinudnoj. Nakon toga se potpise reprogram. Drzava je korektna, jer nam daje mogunost da prosirimo reprogram i ne tjera nas da platimo sve. Vec daje mogucnost na rate.
Poslije toga, dobijamo papir od poreske da smo cisti i nosimo u ured za strance. Tada se dobija potvrda.
Ovo djeca znaju uraditi, samo treba para da se pokrije jedan mjesec i zaganja PU, cirka 100k KM.
Hvala ti Amare, usta te je.bemo svi kolektivno...
Znaju.to ovi iz poreske , federacije .U bl isto i jos gore ne smiju prici.borcu i ostalim
Tuzla i.jos par klubova isto varaju.
Dakle hajmo yebat Zelju .
Zakoni po opcinama su drugaciji (vjerovali ili ne), a o kantonima da ne pricam.
Jednostavno drzava i PU na NUDE SVE OPCIJE i nije.do njih, a to STO JE NEKO MISLIO "JE.BO KLAB" lahko cemo je drugi par cipela.
Fino setaca kera tuziti da NADOKNADI STETU koji je nanio. On i njegovi debili.
Pustite se zavjera. Amar Osim je krivac sa ova sranja. Tacka.
Ja mozda i.vise od tebe znam.sta su Amar i njegovi ahbabi uradili klubu , i to.su fakti koji ce biti predmeti neceg.
Kakve zavjere bolan, lopovluk.i.kriminal u Zelji u poreskoj u federaciji u savezu.
Nema alibija nikom.kakvi.zakoni o porezu i opstinama i kantonima razliciti.Nije tacno.