I treba nam ovako biti kad smo levati.
Dosta toga vec imali i radili na tome da bude jos bolje, al nije valjalo.Veteran1965 je napisao/la: ↑čet jul 22, 2021 9:57 pmAl vjecito ista mantra...ako bilo sta kazes na Misimovica, odmah si za "sampanjac ekipu". Shvatite vec jednom da je sve to jedna obicna talasika bez stalnog i stabilnog izvora prihoda, EKIPE jakih ljudi u klubu, EKIPE jakih lobista okolo u raznim segmentima drustva. Na kraju i dobre konekcije prema Europi. Bez toga cemo talasika biti jos 100 godina...
Željama se i ja pridružujem.
Ljepse bi recimo bilo zapaliti vikendicu onog izroda i to dok je on u njoj. Ali njemu ocito niko ne smije nista. **** porod svoj.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑čet jul 22, 2021 10:22 pmJa bi sad otisao do stadiona i sve zapalio, da se nikad i ne zna da smo postojali, koliko mi je muka i sta su od kluba uradili.
Pu, majku vam klosarsku je.bem u pi.cku!!
+10000000000000000Leon_Professional je napisao/la: ↑čet jul 22, 2021 10:25 pmŽeljama se i ja pridružujem.
I da se neke šuše što su bili do prije 2,3 godine u drugoj ligi sprdaju s nama i kao oni su sad klubovi a mi nismo jer ne igramo Evropu.
Istina, ali takva mi je muka, da ti opisati ne mogu.Ovo je jedno 16ti put da pocinjemo od nule od rata i opet me neko ubjedjuje sa "hajmo pomoci, bice bolje".I tako do 17. puta.fcz je napisao/la: ↑čet jul 22, 2021 10:29 pmLjepse bi recimo bilo zapaliti vikendicu onog izroda i to dok je on u njoj. Ali njemu ocito niko ne smije nista. **** porod svoj.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑čet jul 22, 2021 10:22 pmJa bi sad otisao do stadiona i sve zapalio, da se nikad i ne zna da smo postojali, koliko mi je muka i sta su od kluba uradili.
Pu, majku vam klosarsku je.bem u pi.cku!!
Okupatori... i konobari...