sub jul 17, 2021 11:59 pm
Bandicu picko raspala!!!
Ako dobije pozitivnu ocjenu za ovu utakmicu ukidaj bilo kakvo ocjenjivanje sudija.
Kriminalne odluke sto ih sad iz glave mogu nabrojati:
1. Cini mi se da je Mekic uklizao oko 10’ cist start na loptu, ovaj svira faul i sprecava nasu kontru
2. Bojo pravi faul na sredini kojeg nije bilo, kasnije koskanje izmedju oba igraca i samo Bojo dobija zuti
3. Nije mi jasno kako je Vojnovic zavrsio utakmicu, a jos manje da nije dobio karton. Covjek je u 20 minuta napravio dva ostra faula, naravno bez kartona, da bi udario Vrhovca bez lopte u kaznenom prostoru na 5 metara od Bandica, sto niko od sudija “nije vidio”. To je za direktnog crvenog, bez price da je vec trebao imati zuti.
4. Start na Mujezinovicu odmah na pocetku drugog poluvremena, ukazivala mu se pomoc, ali nema faula
5. Bandicu picko raspala!!!
Ako dobije pozitivnu ocjenu za ovu utakmicu ukidaj bilo kakvo ocjenjivanje sudija.
Kriminalne odluke sto ih sad iz glave mogu nabrojati:
1.Cini mi se da je Mekic uklizao oko 10’ cist start na loptu, ovaj svira faul i sprjecava kontru
2.Bojo pravi faul na sredini kojeg nije bilo, kasnije koskanje izmedju oba igraca i samo Bojo dobija zuti
3.Nije mi jasno kako je Vojnovic zavrsio utakmicu, a jos manje da nije dobio karton. Covjek je u 20 minuta napravio dva ostra faula, naravno bez kartona, da bi udario Vrhovca bez lopte u kaznenom prostoru na 5 metara od Bandica, sto niko od sudija “nije vidio”. To je za direktnog crvenog, bez price da je vec trebao imati zuti.
4.Start na Mujezinovicu odmah na pocetku drugog poluvremena, ukazivala mu se pomoc, ali nema faula
5.Nakon odbijene lopte iz kornera start na Mekicu na odlicnoj poziciji za sut, nema faula naravno
6.Zakaricu lopta otisla u aut, Kosoric krenuo da je rukom uzme i dobija zuti karton, jer aut nije sviran
Mislim da ih je jos bilo, ali ne mogu se sad sjetiti.
Jebote dobili smo 5-6 zutih, oni samo jedan, a toliko su agresivniji bili i napravili vise prekrsaja. Kod nas je jedino Mekic zasluzio svoj, ostali bezveze.
Da je bilo kakve pravde Bandic bi za minimalac radio duple smjene u rudniku Kreka, ali bitno je da se i dalje gura kao sudija, posebno nama. Nabijem te na *****!
5. Nakon odbijene lopte iz kornera start na Mekicu na odlicnoj poziciji za sut, nema faula naravno
6. Zakaricu lopta otisla u aut, Kosoric krenuo da je rukom uzme i dobija zuti karton, jer aut nije sviran
Mislim da ih je jos bilo, ali ne mogu se sad sjetiti.
Jebote dobili smo 5-6 zutih, oni samo jedan, a toliko su agresivniji bili i napravili vise prekrsaja. Kod nas je jedino Mekic zasluzio svoj, ostali bezveze.
Da je bilo kakve pravde Bandic bi za minimalac radio duple smjene u rudniku Kreka, ali bitno je da se i dalje gura kao sudija, posebno nama. Nabijem te na *****!
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice