Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Zaki87
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jul 17, 2021 11:15 pm

Jednostavno, svaka cast. U ligi nema velikih razlika. Samo trud i volja i bolji si od 90% ekipa

Zaki87
Kontakt:

sub jul 17, 2021 11:17 pm

Leon_Professional je napisao/la:
sub jul 17, 2021 11:14 pm
Zaki87 je napisao/la:
sub jul 17, 2021 11:13 pm
Tryg je napisao/la:
sub jul 17, 2021 11:11 pm
Al nas je opet Bandic unistio da valja. I on i onaj pomocni na istoku.

Lik se opet pogubio da valja, prekidao nam igru sjekao napade, i na kraju jos i crveni karton nisi vidjeli za ove cetalje. Crveni karton bi presjekao tekmu i mi bi smo ovo lagano priveli kraju.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kakav crveni?
Vjerovatno misli na ono udaranje Vrhovca.

Bandić dobar dok nismo poveli. Drugo poluvrijeme je baš njima šiljio.
Ma tesko da bi iko dao crveni. Ali klasicni kreten, bilo je par faula za nasu kontru koje je on odmah sudio … kao i onaj brzi faul kod gola..

Tryg
Kontakt:

Zaki87 je napisao/la:
Tryg je napisao/la:
sub jul 17, 2021 11:11 pm
Al nas je opet Bandic unistio da valja. I on i onaj pomocni na istoku.

Lik se opet pogubio da valja, prekidao nam igru sjekao napade, i na kraju jos i crveni karton nisi vidjeli za ove cetalje. Crveni karton bi presjekao tekmu i mi bi smo ovo lagano priveli kraju.

Kakav crveni?

Jel moguce da ni jedan portal ovo nije prenio niti mogu da nadjem snimak tog udarca. Cak su i pomocni i glavni imali dobar ugao.

Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Leon_Professional
Kontakt:

sub jul 17, 2021 11:29 pm

Šta nam je Amar uradio, protiv Borca koji je rotirao mi slavimo X.
Baš smo napaćeni.
Čovjek nas srozao maksimalno, kao niko do sad. A odgovornosti nigdje. Još je i na platnoj listi Želje i regularno prima finu svotu novca dok šeta kera.

slika
Zadnja izmjena: Leon_Professional, dana/u sub jul 17, 2021 11:30 pm, ukupno mijenjano 1 put.

MiroslavKruzik

sub jul 17, 2021 11:29 pm

Tryg je napisao/la:
Zaki87 je napisao/la:

Kakav crveni?

Jel moguce da ni jedan portal ovo nije prenio niti mogu da nadjem snimak tog udarca. Cak su i pomocni i glavni imali dobar ugao.

slika

Eisenbahner1921
Kontakt:

sub jul 17, 2021 11:35 pm

Velicanstveno se vratiti na Grbavicu! Oko tebe masa ljudi sa plavim salovima ide prema stadionu, lijep osjecaj! :zeljeznicar1:
Da mi je neko ponudio 1:1 prije utakmice odmah bih prihvatio, ali nakon ovakve partije ne mozes rezultatom biti u potpunosti zadovoljan. Odmah se vidjelo vise trke, motorike i zelje nego za cijelu proslu polusezonu. Nadam se nekim novim igracima, bar posudbe da mozemo s nekakvim rosterom biti sigurni na sredini tabele
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Haklapuc
Kontakt:
Status: Online

sub jul 17, 2021 11:38 pm

Ovo je futbol!

Okolele
Kontakt:

sub jul 17, 2021 11:47 pm

Svaka čast momcima na borbenosti ali džaba kad lopovi kroje sudbinu..Frajer kod gola Borca ukrao 5 metara na onom prekršaju..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sub jul 17, 2021 11:50 pm

Kakva tekma, kakav borba.. naprijed Zeljo
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

neroazzuro
Kontakt:

sub jul 17, 2021 11:52 pm

Ma nema to veze. Mi samo ako se nastavimo kretati u normalnom smjeru raja će prepoznati pošten rad i trud i mi smo odmah iznad većine ove šaban lige.
Mi smo Željo, vi ste pi.čke!

Eisenbahner1921
Kontakt:

sub jul 17, 2021 11:59 pm

Bandicu picko raspala!!!
Ako dobije pozitivnu ocjenu za ovu utakmicu ukidaj bilo kakvo ocjenjivanje sudija.
Kriminalne odluke sto ih sad iz glave mogu nabrojati:
1. Cini mi se da je Mekic uklizao oko 10’ cist start na loptu, ovaj svira faul i sprecava nasu kontru
2. Bojo pravi faul na sredini kojeg nije bilo, kasnije koskanje izmedju oba igraca i samo Bojo dobija zuti
3. Nije mi jasno kako je Vojnovic zavrsio utakmicu, a jos manje da nije dobio karton. Covjek je u 20 minuta napravio dva ostra faula, naravno bez kartona, da bi udario Vrhovca bez lopte u kaznenom prostoru na 5 metara od Bandica, sto niko od sudija “nije vidio”. To je za direktnog crvenog, bez price da je vec trebao imati zuti.
4. Start na Mujezinovicu odmah na pocetku drugog poluvremena, ukazivala mu se pomoc, ali nema faula
5. Bandicu picko raspala!!!
Ako dobije pozitivnu ocjenu za ovu utakmicu ukidaj bilo kakvo ocjenjivanje sudija.
1.Cini mi se da je Mekic uklizao oko 10’ cist start na loptu, ovaj svira faul i sprjecava kontru
2.Bojo pravi faul na sredini kojeg nije bilo, kasnije koskanje izmedju oba igraca i samo Bojo dobija zuti
3.Nije mi jasno kako je Vojnovic zavrsio utakmicu, a jos manje da nije dobio karton. Covjek je u 20 minuta napravio dva ostra faula, naravno bez kartona, da bi udario Vrhovca bez lopte u kaznenom prostoru na 5 metara od Bandica, sto niko od sudija “nije vidio”. To je za direktnog crvenog, bez price da je vec trebao imati zuti.
4.Start na Mujezinovicu odmah na pocetku drugog poluvremena, ukazivala mu se pomoc, ali nema faula
5.Nakon odbijene lopte iz kornera start na Mekicu na odlicnoj poziciji za sut, nema faula naravno
6.Zakaricu lopta otisla u aut, Kosoric krenuo da je rukom uzme i dobija zuti karton, jer aut nije sviran
Mislim da ih je jos bilo, ali ne mogu se sad sjetiti.
Jebote dobili smo 5-6 zutih, oni samo jedan, a toliko su agresivniji bili i napravili vise prekrsaja. Kod nas je jedino Mekic zasluzio svoj, ostali bezveze.
Da je bilo kakve pravde Bandic bi za minimalac radio duple smjene u rudniku Kreka, ali bitno je da se i dalje gura kao sudija, posebno nama. Nabijem te na *****!
5. Nakon odbijene lopte iz kornera start na Mekicu na odlicnoj poziciji za sut, nema faula naravno
6. Zakaricu lopta otisla u aut, Kosoric krenuo da je rukom uzme i dobija zuti karton, jer aut nije sviran
Jebote dobili smo 5-6 zutih, oni samo jedan, a toliko su agresivniji bili i napravili vise prekrsaja. Kod nas je jedino Mekic zasluzio svoj, ostali bezveze.
Da je bilo kakve pravde Bandic bi za minimalac radio duple smjene u rudniku Kreka, ali bitno je da se i dalje gura kao sudija, posebno nama. Nabijem te na *****!
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

ANamelessGhoul
Kontakt:

ned jul 18, 2021 12:02 am

Pa **** mater i vici i areni i mtelu imaju li se gdje golovi pogledat

storm_raider
Kontakt:

Eisenbahner1921 je napisao/la:
sub jul 17, 2021 11:59 pm
Bandicu picko raspala!!!
1.Cini mi se da je Mekic uklizao oko 10’ cist start na loptu, ovaj svira faul i sprjecava kontru
2.Bojo pravi faul na sredini kojeg nije bilo, kasnije koskanje izmedju oba igraca i samo Bojo dobija zuti
3.Nije mi jasno kako je Vojnovic zavrsio utakmicu, a jos manje da nije dobio karton. Covjek je u 20 minuta napravio dva ostra faula, naravno bez kartona, da bi udario Vrhovca bez lopte u kaznenom prostoru na 5 metara od Bandica, sto niko od sudija “nije vidio”. To je za direktnog crvenog, bez price da je vec trebao imati zuti.
4.Start na Mujezinovicu odmah na pocetku drugog poluvremena, ukazivala mu se pomoc, ali nema faula
5.Nakon odbijene lopte iz kornera start na Mekicu na odlicnoj poziciji za sut, nema faula naravno
6.Zakaricu lopta otisla u aut, Kosoric krenuo da je rukom uzme i dobija zuti karton, jer aut nije sviran

Samo pod ovo 2., Bojo je dobro tu i prosao, za vrat je uhvatio onog njihovog. Ostalo se slazem.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

kvalitet
Kontakt:

ned jul 18, 2021 12:04 am

Danas smo pokazali svi, i na terenu i na tribinama, šta znači biti ŽELJEZNIČAR!

Bit će i poraza i pobjeda i remija, ali ovako moramo nastaviti, svi mi. Rezultat nekakav neće izostati.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

blueheart
Kontakt:

ned jul 18, 2021 12:07 am

ova borba na terenu mora imati nasu podrsku, ovo jeste Zeljo koji budi sve ono sto je nestalo u zadnje vrijeme... ima tu prostora za napredak, veceras je i trener malo zakasnio s izmenama ali..... borba je ta koja se cijeni odlicnom veceras i to je to...
DRZAVA ZELJO

Occasionally
Kontakt:

ned jul 18, 2021 12:12 am

Može li se po prvi puta reći;
Bodove briši, igru piši.

Koliko smo strahovali nakon trening utakmica, nakon iščekivanja ko će potpisati a ko nam na posudbu dolazi.
Meni je ovo predobro. Ima energije i volje.
Izdobriće ovo. Mora.

Eisenbahner1921
Kontakt:

ned jul 18, 2021 12:12 am

storm_raider je napisao/la:
Samo pod ovo 2., Bojo je dobro tu i prosao, za vrat je uhvatio onog njihovog. Ostalo se slazem.
Vidio sam koskanje samo jbg, nije ni ovaj njihov tu stajao i sutio. Onda je definitivno zasluzen zuti za Boju, ali poenta je da Bandic to nije svirao ne bi se nista ni desilo.

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned jul 18, 2021 12:13 am

Atmosfera i borba nije vidjena jako dugo...

Svaka cast momci...
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

Hare79
Kontakt:

ned jul 18, 2021 12:13 am

Ovo smo odavno trebali uraditi, jos za vrijeme Misimovica, da sastavimo mladu, motoricnu i borbenu ekipu jer je to osnova modernog fudbala. Fali tu jos igraca al je ovo neka osnova.
Najbolji primjer je Velez, Dudic to radi pametno, nema nekih zvijezda al su zato mladi i borbeni, i sto je najvaznije, na okupu par godina.

kontranogama
Kontakt:

ned jul 18, 2021 12:16 am

neka na sa kritikama. Uvijek smo trazili samo da se bore i imat ce podrsku. Bit ce ovde svakavih rezultata al dok god daju sto posto od sebe ja cu ih hvaliti. Nemas kvalitet, trci i gini i podrska je tu dok se ne nadje bolji. Vala ja zadovoljan. Iskreno sam ocekiv'o puno gore. TO DJECO!!!
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Haklapuc, jimmy, kemo i 65 gostiju.

Prijava