Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

AsharaK
Administrator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri okt 24, 2018 9:04 pm

Sta je pickice prpa, izvolite pokazati da zasluzujete marku, ppbjedite sljedece dvije, pa cete dobit za stanarinu :D za hranu se snadjite :D
Željezničar ante portas !

Kospa
Kontakt:

sri okt 24, 2018 9:05 pm

A tek se trebate najebat matere onom ko vas je natentao na ovo ovce jedne...
... Godine života svoga tebi dao sam...

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sri okt 24, 2018 9:06 pm

Kospa je napisao/la:
sri okt 24, 2018 9:05 pm
A tek se trebate najebat matere onom ko vas je natentao na ovo ovce jedne...
Ovo je smijurija, ako se sada ne stane u kraj pojedincima nece nikada.
Sta nam picke rade godinama i opet nadje se neko ko ih zali, FUJ.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Elegant
Kontakt:

sri okt 24, 2018 9:09 pm

Hajde da ih vidimo protiv Zvijezde.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri okt 24, 2018 9:10 pm

Kad je trening eheheheh

Nikolaj
Kontakt:

sri okt 24, 2018 9:12 pm

AsharaK je napisao/la:
Kad je trening eheheheh
:rofl: :rofl:

kvalitet
Kontakt:

sri okt 24, 2018 9:12 pm

Nikolaj je napisao/la:
sri okt 24, 2018 9:03 pm
avlami97 je napisao/la:
sri okt 24, 2018 9:02 pm
Nikolaj je napisao/la:
sri okt 24, 2018 8:56 pm
Ali koji ***** je kažnjen Sinan Ramović :rofl: :rofl:
Za isti onaj kada i primi premiju. Zqašto nisu odbijali ranije premije i rekli, ma kakve premije... mi samo ispunjavamo svoje obaveze.

Nadam se da će pič.kurine (svi redom) biti kažnjene i za mjesec oktobar, jer ne ispunjavaju svoje obaveze (današnji trening).
Slažem se i ja. Ali momak je povrijeđen, lagano trenira nakon loma noge, nikakvog razloga nema da se kazni, nije ni na klupi bio u tim utakmicama
Kažeš da se slažeš, pa onda isto ponavljaš. Povrijeđeni igrači dobiju premije ni krivi ni dužni, bit će kažnjeni, isto tako, ni krivi ni dužni.

Puna podrška za kazne. Zaslužili pune plate niste i kraj priče. Zato je Amar bio Tito, na treninzima je skidao od plata i niko nije smio progovoriti. Ok, ne slažem se da treba za to kažnjavati, ali sve u skladu s rezultatima. Eto, imate priliku dobiti vrhunske premije u slučaju da pobijedite komšinicu. Pobijedite i eto vam pare. Klošari.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Eric Cantona
Kontakt:

sri okt 24, 2018 9:14 pm

@exdomorocki šta kažeš sada na ovo...jeli opet unosim nemir u ekipu
NI MILIMETRA!
:zeljeznicar1:

Elegant
Kontakt:

sri okt 24, 2018 9:16 pm

Ramovic nije kaznjen, postavio sam sliku dokumenta stranicu ranije, sve vam pise ko je kaznjen, zasto i koliko.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Eric Cantona
Kontakt:

sri okt 24, 2018 9:17 pm

AsharaK je napisao/la:
Kad je trening eheheheh
Da su pametni trebalo ih je odmah poslije sastanka UO otjerati na trening.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri okt 24, 2018 9:17 pm

Elegant je napisao/la:
sri okt 24, 2018 9:16 pm
Ramovic nije kaznjen, postavio sam sliku dokumenta stranicu ranije, sve vam pise ko je kaznjen, zasto i koliko.
Ja koliko sam vidio treci je na spisku
Alea iacta est!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri okt 24, 2018 9:19 pm

Sta kaze ne treba doktorima, a sto? Sami doktori sjebase Jazvica, mozda bi pobjedili sve tekme da je momak igrao. Ehehehhehe

Roberto Baggio
Kontakt:

sri okt 24, 2018 9:21 pm

Raja, mi smo, kao, radnički klub, je li tako? Po komentarima mnogih, mnogih, meni više izgleda kao robovlasnički.

Nije poenta hoće li se neko iz uprave držati nekakvih svojih principa, nego da riješimo probleme i napravimo tim, što ne znamo već godinama. A ni ovim ga sigurno nećemo napraviti. Ovdje će se samo dodatno produbiti gnijev mnogih navijača prema igračima. To je rješenje? Aha, eto baš da vidimo i to. Igrači su, znači, za sve krivi, opet, i ovi? Jašta su.
FK Željezničar 1921

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri okt 24, 2018 9:22 pm

Uspjeli su sto niko nije, ujedinili su navijace :D :D :D

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri okt 24, 2018 9:22 pm

Pa igraci su ti koji su na terenu, nije Uprava i administracija.
Alea iacta est!

Eric Cantona
Kontakt:

sri okt 24, 2018 9:26 pm

Mnogi koji nisu ni sanjali da će doći na utakmicu protiv Zvijezde, izgleda da će ipak doći.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

Eric Cantona je napisao/la:
Mnogi koji nisu ni sanjali da će doći na utakmicu protiv Zvijezde, izgleda da će ipak doći.
Haj sad scipi pa ne pobjedi :D

reks1
Kontakt:

sri okt 24, 2018 9:27 pm

Uopste me ne ni cudilo da ove nase princeze odluce ili se dogovore da igraju par sljedecih tekmi a onda ponove scenario.Ovo traje vec par sezona i saumnjam da ce nako stati
Saopstenje je korektno i samo za sebe dovoljno govori.Pitanje pitanja ostaje ko ce ostati dosljedan,Svi smo svjesni da se jednom mora stati na loptu i reci dosta,Naprosto se mora znati ko pisa stojecki,i ko placa dernek
Ocito se radilo po pravilima i pravilniku.Onako na prvu je bilo najblaze priglupo krenuti u strajk,mada je bojkot primjerenija rijec.Kazem nije strajk jer i on ima svoja pravila i formu kako senajavljuje, provodi,itfI tu se nesto pobrkalo.Baska to sto strajk nema smisla ni logiku ako nisi naplatio nezaradjeno
Evo vidim nesto svi spominju Odu a ja se pitam gdje je i sta radi Zeba.Kapiten,spona izmedju svlacionice i trenera.Neko ko je najblizi igracima i po godinama i po svemu.Falilo mi je njegovo objasnjenje ili poruka protekle dvije sezone a fali i sad

reks1
Kontakt:

sri okt 24, 2018 9:27 pm

Uopste me ne ni cudilo da ove nase princeze odluce ili se dogovore da igraju par sljedecih tekmi a onda ponove scenario.Ovo traje vec par sezona i sumnjam da ce nako stati
Saopstenje je korektno i samo za sebe dovoljno govori.Pitanje pitanja ostaje ko ce ostati dosljedan,Svi smo svjesni da se jednom mora stati na loptu i reci dosta,Naprosto se mora znati ko pisa stojecki,i ko placa dernek
Ocito se radilo po pravilima i pravilniku.Onako na prvu je bilo najblaze priglupo krenuti u strajk,mada je bojkot primjerenija rijec.Kazem nije strajk jer i on ima svoja pravila i formu kako se najavljuje, provodi,itd. I tu se nesto pobrkalo.Baska to sto strajk nema smisla ni logiku ako nisi naplatio nezaradjeno
Evo vidim nesto svi spominju Odu a ja se pitam gdje je i sta radi Zeba.Kapiten,spona izmedju svlacionice i trenera.Neko ko je najblizi igracima i po godinama i po svemu.Falilo mi je njegovo objasnjenje ili poruka protekle dvije sezone a fali i sad

avlami97
Kontakt:

sri okt 24, 2018 9:28 pm

Roberto Baggio je napisao/la:
sri okt 24, 2018 9:21 pm
Raja, mi smo, kao, radnički klub, je li tako? Po komentarima mnogih, mnogih, meni više izgleda kao robovlasnički.

Nije poenta hoće li se neko iz uprave držati nekakvih svojih principa, nego da riješimo probleme i napravimo tim, što ne znamo već godinama. A ni ovim ga sigurno nećemo napraviti. Ovdje će se samo dodatno produbiti gnijev mnogih navijača prema igračima. To je rješenje? Aha, eto baš da vidimo i to. Igrači su, znači, za sve krivi, opet, i ovi? Jašta su.
Ne postoji ni jedan klub na svijetu ili firma u kojoj ne postoji stimulacija i destimulacija, a zavisno od rezultata. Zašto se ne bune kada budu stimulisani, pa na platu dobiju još 30%. Onda je sve OK. Zašto su šutili ko pičoke 22 dana? Ja znam zašto su šutili, zato što su samo dva dana prije odluke zijanili od GOŠKa na Grbavici, pa čekali da raja zaboravi, a oni ostvare koji dobar rezultat. Eto pobijedili su Čelik na Grbavici i Zrinjski u Mostaru, pa misle sve zaboravljeno. Obične pi.čkurine.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.

Prijava