Ovo je smijurija, ako se sada ne stane u kraj pojedincima nece nikada.
Kažeš da se slažeš, pa onda isto ponavljaš. Povrijeđeni igrači dobiju premije ni krivi ni dužni, bit će kažnjeni, isto tako, ni krivi ni dužni.Nikolaj je napisao/la: ↑sri okt 24, 2018 9:03 pmSlažem se i ja. Ali momak je povrijeđen, lagano trenira nakon loma noge, nikakvog razloga nema da se kazni, nije ni na klupi bio u tim utakmicamaavlami97 je napisao/la: ↑sri okt 24, 2018 9:02 pmZa isti onaj kada i primi premiju. Zqašto nisu odbijali ranije premije i rekli, ma kakve premije... mi samo ispunjavamo svoje obaveze.
Nadam se da će pič.kurine (svi redom) biti kažnjene i za mjesec oktobar, jer ne ispunjavaju svoje obaveze (današnji trening).
Haj sad scipi pa ne pobjediEric Cantona je napisao/la: ↑sri okt 24, 2018 9:26 pmMnogi koji nisu ni sanjali da će doći na utakmicu protiv Zvijezde, izgleda da će ipak doći.
Ne postoji ni jedan klub na svijetu ili firma u kojoj ne postoji stimulacija i destimulacija, a zavisno od rezultata. Zašto se ne bune kada budu stimulisani, pa na platu dobiju još 30%. Onda je sve OK. Zašto su šutili ko pičoke 22 dana? Ja znam zašto su šutili, zato što su samo dva dana prije odluke zijanili od GOŠKa na Grbavici, pa čekali da raja zaboravi, a oni ostvare koji dobar rezultat. Eto pobijedili su Čelik na Grbavici i Zrinjski u Mostaru, pa misle sve zaboravljeno. Obične pi.čkurine.Roberto Baggio je napisao/la: ↑sri okt 24, 2018 9:21 pmRaja, mi smo, kao, radnički klub, je li tako? Po komentarima mnogih, mnogih, meni više izgleda kao robovlasnički.
Nije poenta hoće li se neko iz uprave držati nekakvih svojih principa, nego da riješimo probleme i napravimo tim, što ne znamo već godinama. A ni ovim ga sigurno nećemo napraviti. Ovdje će se samo dodatno produbiti gnijev mnogih navijača prema igračima. To je rješenje? Aha, eto baš da vidimo i to. Igrači su, znači, za sve krivi, opet, i ovi? Jašta su.