Ne nadajte se da ce i nasi to da urade.za njih su to trivijalne stvari.oni su sada zaokupljeni skrozavanjem kluba.zeljoiznadsvega je napisao/la: ↑sub jul 10, 2021 7:15 amIstu stvar je Zvezda uradila na marakaniBosanac1993 je napisao/la: ↑sub jul 10, 2021 12:19 am
I ne,ne radi se o postavljanju novih stolica nego obnavljanju starih pomoću plamenika. Ista stvar je moguća i na tribinama Sjevera i Juga Grbavice.
![]()
Nisam ga vidjao na slikama, bolje ce ti rec neko ko gleda treninge.
Protiv Leotara je bio na zapadu. Mozda je povreda u pitanju?ponosannavas je napisao/la: ↑sub jul 10, 2021 10:48 amN emora to znaciti nista. Mozda je htio da ispadne korektan jer ovi spustaju cijenu kako nema dug ugovor. Zao bi mi bilo da Mujic ne dobije minute. Mujezinovic uzas, a Stjepanobic mi nista nije pokazao
Ne mora znaciti ali se stisala prica oko njegovog transfera, i onda booom novi ugovor. Sve ide na to da mu je dole lijepo i da zeli ostat.ponosannavas je napisao/la: ↑sub jul 10, 2021 10:48 amN emora to znaciti nista. Mozda je htio da ispadne korektan jer ovi spustaju cijenu kako nema dug ugovor. Zao bi mi bilo da Mujic ne dobije minute. Mujezinovic uzas, a Stjepanobic mi nista nije pokazao
Ja produžio prije 5 dana.samo_plavo je napisao/la: ↑sub jul 10, 2021 11:57 amJe li neko produžavao člansku ovim online putem, plaćanje karticom? Funkcioniše li to? Da ne dam džaba lovu![]()
Eh odličnoAsharaK je napisao/la: ↑sub jul 10, 2021 11:59 amJa produžio prije 5 dana.samo_plavo je napisao/la: ↑sub jul 10, 2021 11:57 amJe li neko produžavao člansku ovim online putem, plaćanje karticom? Funkcioniše li to? Da ne dam džaba lovu![]()
Paypalom, ako ti ne ucita odma samo posalji mejl ipetu da produzi.samo_plavo je napisao/la: ↑sub jul 10, 2021 12:01 pmEh odličnoAsharaK je napisao/la: ↑sub jul 10, 2021 11:59 amJa produžio prije 5 dana.samo_plavo je napisao/la: ↑sub jul 10, 2021 11:57 amJe li neko produžavao člansku ovim online putem, plaćanje karticom? Funkcioniše li to? Da ne dam džaba lovu![]()
![]()
Fercera, ja neki dan odradio duznostsamo_plavo je napisao/la: ↑sub jul 10, 2021 11:57 amJe li neko produžavao člansku ovim online putem, plaćanje karticom? Funkcioniše li to? Da ne dam džaba lovu![]()
Mi čekamo ove što će im propasti Prva liga FBiH i RS, to su kapitalci.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub jul 10, 2021 4:52 pmGeneralno nije bilo nekih zvučnih pojačanja u ovom prelaznom roku.
Vjerujem da Borac, Sarajevo i Zrinjski čekaju da pojedinim propadne Evropa pa da ga dovedu. Zrinjski je uvijek tako radio do sada.
Teško je reći ko je jači ko je slabiji nego prije. Mi sigurno igrački jesmo slabiji ali sigurno nećemo imati onakav niz. I sigurno ne čekamo nekog da mu propadne Evropa, to nam je što nam je.