Nekada su nas ublehe koje su bile u klubu uvjeravale da je ugovor s Macronom historijski, i fakat su bili u pravu.
Prvo plati pa ces dobit
"Najbolji ugovor u historiji kluba". Rece on i pojede devetu sarmu.
storm_raider je napisao/la: ↑čet jul 08, 2021 10:44 pmBolje da se ne zna...mamba21 je napisao/la: ↑čet jul 08, 2021 10:29 pmZna li se iznos duga otprilike?storm_raider je napisao/la: ↑čet jul 08, 2021 10:22 pmInace, za stogodisnjicu je uradjen dizajn dresova, ali necemo nista dobiti dok se ne izmiri dug prema dobavljacu. Dakle, jako, jako tesko.
Ali nebitni su dresovi, nebitan je i teren i hrpa betona i sponzori, j... licencu, sve je to nebitno, bitan je taj misteriozni futbol i sampanjski poljubac.
Sto je jos realnije štreberi omogucise hrpom betona stvaranje novca u kasu kluba a da nisu vise u klubu...šta ti je reć strategija dugoročnog poslovanja.storm_raider je napisao/la: ↑čet jul 08, 2021 11:58 pmSta ti je zivot. Neki tamo "mrski streberi" omugucise Zelji da igra na Grbavici, a neki tamo "spasioci" od "mrskih strebera" omogucise drugim klubovima da igraju na Grbavici.
avlami97 je napisao/la: ↑sri jul 07, 2021 7:48 pmGlavni "krivac" za trenutnu situaciju je Senad Misimović, jer se usudio raditi transparentno i po slovu zakona. Usudio se da neisplati navodne pozajmice, bez validne dokumentacije. Usudio se da plaća porez na stvarna primanja igrača, a ne kao neki da im samo Srđan Stanić bude prijavljen na PIO/MIO. Čarn'o je u osinje gnijezdo i to se nije svidjelo šetaču pasa, kao što mu se nije svidjelo ni zakonito poslovanje.
Senad Misimović je "krivac", jer je podigao prijave protiv NN osoba za nesavjesno i nezakonito poslovanje.
Nažalost, sad je sve otišlo u PM i Babukisti trljaju ruke jer su uspjeli u svom naumu da nam razvale Želju. Kerovođa sad slobodno voda Lutvu po Arslanagića, pardon Perovića mostu (preimenovan) u Trebinju.
Naspite šampanjac i uživajte.
Ne razumijem te, krenes na tekmu,testiras se i udjes. Sta je tu problem?tm87alem je napisao/la: ↑pet jul 09, 2021 12:01 pmHvala velikom gospodinu i trenutačno ministru zdravstva u KS što se u Rajvosa može na tekmu samo sa testom i ostalim zajebancijama usputnim kao da igramo evropu. Bez mene, nažalost, jer hvala Bogu nisam prebolovao kuronu, a nisam u mogućnosti da se vakcinišem, jer bi mi to haos napravilo, mnogo veći nego korist. Da dalje ne pišem, sretno Željo, ali bez mene, a akobogda biću sa Željom protiv Rudara u subotu. Strašno, igramo se u našem gradu države, a u Širokom može sve! Virus kola na tekmi na otvorenom , a neće u zatvorenom u kafićima i sl. I nemoj da se hvale da će nas besplatno testirati kad je to sve plaćeno od strane građana koji redovno zdravstveno uplaćuju i druge namete. Ogorčen sam što ne mogu svog Želju gledati, al šta je, tu je! Proći će i ovo nekad, al žao mi je što neću moći da zagrmim i iz sveg glasa podržim plavu mašinu. Ako neko ima neke druge info, ili da se eventualno može nešto promijeniti, neka javi, ali sumnjam!
Isto mislim da je bilo preko 5.
Sto vise takvih, meni bolje, lakse cu doc do ulaznicacipiripi je napisao/la: ↑pet jul 09, 2021 12:32 pmIma li neko da je vakcinisan da posalje ovo potvrdu o vakcinaciji, samo izmjenis podatke i isprintas ko ih jebe, pa mi smo bosanci, nema koga mi ne mozemo zajebat. Nek im se mater testira svaku utakmicu, dosta mi je bilo stresa u martu i aprilu kada su me 4 puta tetsirali i svaki put negativan a ja jedva na nogama stajao.
Ako ce pustiti minimalno 50 % kapaciteta stadiona onda OK, ali ako misle ogranici na 2000 ljudi i jos traziti testiranje onda nek se j.ebu.
Za Grbavicu mi treba test a za SCC ili kafanu ne treba