Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jul 08, 2021 10:47 pm

Nekada su nas ublehe koje su bile u klubu uvjeravale da je ugovor s Macronom historijski, i fakat su bili u pravu.
Prvo plati pa ces dobit
Alea iacta est!

storm_raider
Kontakt:

čet jul 08, 2021 10:53 pm

cipiripi je napisao/la:
čet jul 08, 2021 10:47 pm
Nekada su nas ublehe koje su bile u klubu uvjeravale da je ugovor s Macronom historijski, i fakat su bili u pravu.
Prvo plati pa ces dobit
"Najbolji ugovor u historiji kluba". Rece on i pojede devetu sarmu.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

svraka
Kontakt:

čet jul 08, 2021 10:55 pm

storm_raider je napisao/la:
čet jul 08, 2021 10:44 pm
mamba21 je napisao/la:
čet jul 08, 2021 10:29 pm
čet jul 08, 2021 10:22 pm
Inace, za stogodisnjicu je uradjen dizajn dresova, ali necemo nista dobiti dok se ne izmiri dug prema dobavljacu. Dakle, jako, jako tesko.

Ali nebitni su dresovi, nebitan je i teren i hrpa betona i sponzori, j... licencu, sve je to nebitno, bitan je taj misteriozni futbol i sampanjski poljubac.
Zna li se iznos duga otprilike?
Bolje da se ne zna...
:r
Forza 1921!

Oda majstore!

fcz
Kontakt:

čet jul 08, 2021 10:58 pm

A Dabic i dalje hladno voda kera. Ma i mi smo pichke, negdje drugo bi davno bio razmontiran.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

čet jul 08, 2021 11:06 pm

Znaci sudija sviraj kraj
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

storm_raider
Kontakt:

čet jul 08, 2021 11:58 pm

Sta ti je zivot. Neki tamo "mrski streberi" omugucise Zelji da igra na Grbavici, a neki tamo "spasioci" od "mrskih strebera" omogucise drugim klubovima da igraju na Grbavici.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

MiroslavKruzik

pet jul 09, 2021 1:59 am

čet jul 08, 2021 11:58 pm
Sta ti je zivot. Neki tamo "mrski streberi" omugucise Zelji da igra na Grbavici, a neki tamo "spasioci" od "mrskih strebera" omogucise drugim klubovima da igraju na Grbavici.
Sto je jos realnije štreberi omogucise hrpom betona stvaranje novca u kasu kluba a da nisu vise u klubu...šta ti je reć strategija dugoročnog poslovanja.

Qooler
Kontakt:

pet jul 09, 2021 8:19 am

avlami97 je napisao/la:
sri jul 07, 2021 7:48 pm
Glavni "krivac" za trenutnu situaciju je Senad Misimović, jer se usudio raditi transparentno i po slovu zakona. Usudio se da neisplati navodne pozajmice, bez validne dokumentacije. Usudio se da plaća porez na stvarna primanja igrača, a ne kao neki da im samo Srđan Stanić bude prijavljen na PIO/MIO. Čarn'o je u osinje gnijezdo i to se nije svidjelo šetaču pasa, kao što mu se nije svidjelo ni zakonito poslovanje.

Senad Misimović je "krivac", jer je podigao prijave protiv NN osoba za nesavjesno i nezakonito poslovanje.

Nažalost, sad je sve otišlo u PM i Babukisti trljaju ruke jer su uspjeli u svom naumu da nam razvale Želju. Kerovođa sad slobodno voda Lutvu po Arslanagića, pardon Perovića mostu (preimenovan) u Trebinju.

Naspite šampanjac i uživajte.

Leon_Professional
Kontakt:

pet jul 09, 2021 8:30 am

Lijepo je bilo sinoć vidjeti stadion. I dalje lijep i dobar.

Nadam se da neće propasti i da ćemo se nekako vratiti i izvući.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet jul 09, 2021 9:35 am

Hajmo momci ko god je sutra u prilici neka dodje malo ranije na stadion, planirana je akcija ciscenja i uradjivanja juzne tribine prije utakmice.
Alea iacta est!

Hare79
Kontakt:

pet jul 09, 2021 11:43 am

Ne upratih, hoce li jug sutra biti otvoren za gledanje?

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet jul 09, 2021 11:48 am

-Obavještenje o akciji čišćenja južne tribine.-

●Ovim putem vas obavještavam i pozivam još jednom na akciju čišćenja koja će se obaviti sutra (u subotu 10.7.2021.) sa početkom u 16:00h na Južnoj tribini stadiona Grbavica.

●Svi zainteresirani koji budu htjeli doći da pomognu akciji će moći na stepenicama između sektora B i C pronaći rukavice i kese za smeće, te će iste moći iskoristiti u čišćenju. Tu će također biti flaše i čaše za vodu, koje ćete moći koristiti kako biste se osvježili ili napravili pauzu.
Svi koji dođu na vrijeme u 16h će dobiti upute i podijelit ćemo se fino po sektorima i različitim dijelovima tribine, a svi koji se budu naknadno priključili, mogu uzeti opremu kao što sam gore već rekao i krenuti sa radom u drugim dijelovima.

●Znam da je dosta raje na odmorima, te da možda veliki broj ljudi neće ni moći, niti možda biti zainteresovan za ovu akciju, ali je ovo nešto najmanje što možemo uraditi, a nakon ovoga moramo nastaviti biti čisti i uredni.
Zamolio bih Vas da i sutra nakon utakmice sa Rudarom svoje smeće odložite u kese koje ću ja postaviti ispod svakog sektora pokraj stepenica ili da to ponesete sa sobom van stadiona.
Primijetio sam u proteklim danima, da dosta raje ode na jug, tamo provodi vrijeme, jer je otvoreno i onda jednostavno ostavi kutije od pizza, limenke od piva, itd.
Smatram da moramo jedni na druge uticati i da je to opća kultura, te da se ponašate prema našoj Grbavici kao prema svom domu. Ona i jeste naš dom, barem dobrom dijelu nas, pa s toga molim i ostale da to poštuju!
Počevši od današnjeg dana, pa i tokom utakmica u budućnosti.

Hvala vam svima koji ćete se odazvati sutrašnjoj akciji, a svako od vas ko može, može ponijeti sa sobom rukavice ili kese za smeće, ili neki alat za čišćenje, te isto to odložiti između sektora B i C ostaviti kao prilog i pokoć za ovu akciju, te da se ona provede što uspješnije.
Željezničar ante portas !

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet jul 09, 2021 11:53 am

Mekić potpisao 1+1.
Besplatni testovi prije svake naše tekme za navijače. Ovo je odlićna stvar da se suzbije korona sad na jesen, a tribine ce bit otvorene.

tm87alem
Kontakt:

pet jul 09, 2021 12:01 pm

Hvala velikom gospodinu i trenutačno ministru zdravstva u KS što se u Rajvosa može na tekmu samo sa testom i ostalim zajebancijama usputnim kao da igramo evropu. Bez mene, nažalost, jer hvala Bogu nisam prebolovao kuronu, a nisam u mogućnosti da se vakcinišem, jer bi mi to haos napravilo, mnogo veći nego korist. Da dalje ne pišem, sretno Željo, ali bez mene, a akobogda biću sa Željom protiv Rudara u subotu. Strašno, igramo se u našem gradu države, a u Širokom može sve! Virus kola na tekmi na otvorenom , a neće u zatvorenom u kafićima i sl. I nemoj da se hvale da će nas besplatno testirati kad je to sve plaćeno od strane građana koji redovno zdravstveno uplaćuju i druge namete. Ogorčen sam što ne mogu svog Želju gledati, al šta je, tu je! Proći će i ovo nekad, al žao mi je što neću moći da zagrmim i iz sveg glasa podržim plavu mašinu. Ako neko ima neke druge info, ili da se eventualno može nešto promijeniti, neka javi, ali sumnjam!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet jul 09, 2021 12:06 pm

tm87alem je napisao/la:
pet jul 09, 2021 12:01 pm
Hvala velikom gospodinu i trenutačno ministru zdravstva u KS što se u Rajvosa može na tekmu samo sa testom i ostalim zajebancijama usputnim kao da igramo evropu. Bez mene, nažalost, jer hvala Bogu nisam prebolovao kuronu, a nisam u mogućnosti da se vakcinišem, jer bi mi to haos napravilo, mnogo veći nego korist. Da dalje ne pišem, sretno Željo, ali bez mene, a akobogda biću sa Željom protiv Rudara u subotu. Strašno, igramo se u našem gradu države, a u Širokom može sve! Virus kola na tekmi na otvorenom , a neće u zatvorenom u kafićima i sl. I nemoj da se hvale da će nas besplatno testirati kad je to sve plaćeno od strane građana koji redovno zdravstveno uplaćuju i druge namete. Ogorčen sam što ne mogu svog Želju gledati, al šta je, tu je! Proći će i ovo nekad, al žao mi je što neću moći da zagrmim i iz sveg glasa podržim plavu mašinu. Ako neko ima neke druge info, ili da se eventualno može nešto promijeniti, neka javi, ali sumnjam!
Ne razumijem te, krenes na tekmu,testiras se i udjes. Sta je tu problem?

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet jul 09, 2021 12:11 pm

Btw ja sam siguran da je sinoc bilo daleko vise od 5000 navijača na Grbavici. :D

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet jul 09, 2021 12:32 pm

Ima li neko da je vakcinisan da posalje ovo potvrdu o vakcinaciji, samo izmjenis podatke i isprintas ko ih jebe, pa mi smo bosanci, nema koga mi ne mozemo zajebat. Nek im se mater testira svaku utakmicu, dosta mi je bilo stresa u martu i aprilu kada su me 4 puta tetsirali i svaki put negativan a ja jedva na nogama stajao.

Ako ce pustiti minimalno 50 % kapaciteta stadiona onda OK, ali ako misle ogranici na 2000 ljudi i jos traziti testiranje onda nek se j.ebu.
Za Grbavicu mi treba test a za SCC ili kafanu ne treba
Alea iacta est!

svraka
Kontakt:

pet jul 09, 2021 12:34 pm

AsharaK je napisao/la:
pet jul 09, 2021 12:11 pm
Btw ja sam siguran da je sinoc bilo daleko vise od 5000 navijača na Grbavici. :D
Isto mislim da je bilo preko 5.

Mekicu sretno, nadam se da ce nam pomoci.
Forza 1921!

Oda majstore!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet jul 09, 2021 12:35 pm

cipiripi je napisao/la:
pet jul 09, 2021 12:32 pm
Ima li neko da je vakcinisan da posalje ovo potvrdu o vakcinaciji, samo izmjenis podatke i isprintas ko ih jebe, pa mi smo bosanci, nema koga mi ne mozemo zajebat. Nek im se mater testira svaku utakmicu, dosta mi je bilo stresa u martu i aprilu kada su me 4 puta tetsirali i svaki put negativan a ja jedva na nogama stajao.

Ako ce pustiti minimalno 50 % kapaciteta stadiona onda OK, ali ako misle ogranici na 2000 ljudi i jos traziti testiranje onda nek se j.ebu.
Za Grbavicu mi treba test a za SCC ili kafanu ne treba
Sto vise takvih, meni bolje, lakse cu doc do ulaznica :D

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet jul 09, 2021 12:43 pm

Btw ovo vjerovatno znaci veci kapacitet od onog najavljenog od 2000mjesta...

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Okolele, Pukii, South i 75 gostiju.

Prijava