E kakav debil sunce ti poljubimdjoxxx1921 je napisao/la: ↑čet jul 08, 2021 6:52 pmProblem je sto nam je predsjednik otputovao van drzave![]()
E kakav debil sunce ti poljubimdjoxxx1921 je napisao/la: ↑čet jul 08, 2021 6:52 pmProblem je sto nam je predsjednik otputovao van drzave![]()
Jes mi ga drago vidjet. Sjetim se vremena kad smo bili Klub, sve dok nismo postali footballclub. Sad smo ruina, nazalost, a na Grbavici gledamo neke druge ekipe.
Vala i meni ga je drago vidjeti, pogotovo kada znam koliko je uvijek bio korektan, a cesto je bio u nemilosti navijaca...
Jeste, i to neopravdano. Da je srece, i on i Zubanovic i Ovcina bi igrali za nas, pogotovo Radovac koji je i pristao da dodje dok mu nisu poceli prijetiti.storm_raider je napisao/la: ↑čet jul 08, 2021 8:43 pmVala i meni ga je drago vidjeti, pogotovo kada znam koliko je uvijek bio korektan, a cesto je bio u nemilosti navijaca...
je li nam to investitora trazi a moli Boga da ga ne nadje.
Dobra slika bas
Zna li se iznos duga otprilike?storm_raider je napisao/la: ↑čet jul 08, 2021 10:22 pmInace, za stogodisnjicu je uradjen dizajn dresova, ali necemo nista dobiti dok se ne izmiri dug prema dobavljacu. Dakle, jako, jako tesko.
Ali nebitni su dresovi, nebitan je i teren i hrpa betona i sponzori, j... licencu, sve je to nebitno, bitan je taj misteriozni futbol i sampanjski poljubac.
Bolje da se ne zna...mamba21 je napisao/la: ↑čet jul 08, 2021 10:29 pmZna li se iznos duga otprilike?storm_raider je napisao/la: ↑čet jul 08, 2021 10:22 pmInace, za stogodisnjicu je uradjen dizajn dresova, ali necemo nista dobiti dok se ne izmiri dug prema dobavljacu. Dakle, jako, jako tesko.
Ali nebitni su dresovi, nebitan je i teren i hrpa betona i sponzori, j... licencu, sve je to nebitno, bitan je taj misteriozni futbol i sampanjski poljubac.