Ma Amar je mag. Igrači igraju đaba i onda odu bez da im platimo.
Doktor.
Najjeftinija ekipa.
Bas tako hvala njima svima.thierryhenry21 je napisao/la: ↑sub maj 29, 2021 6:02 pmSvima im hvala, svi ti nabrojani vole više Želju od poltrona s juga. Amare yebem ti sve ja!Tare1921 je napisao/la: ↑sub maj 29, 2021 5:35 pmAnel Hajric - oprostio dugove
Miletic - oprostio dugove
Veselinovic - oprostio dugove
Ramovic - odbijo biti placen radi povrede
E. Zec - oprostio vecinu dugova
AMAR OSIM - nece da raskine ugovor i da bude placen samo do tada dok je bio trener
Nedefinisani Kamatar je nasa Legenda FOOTBOOOLAAA
Uziva li "plava porodica" kojoj je dozvoljeno orgijanje ovdje,jer mi smo fini,svako ima pravo na svoje misljenje.Zato nam i jest ovako,sto svaka šuša ima pravo na misljenje.....Durgo je napisao/la: ↑sub maj 29, 2021 7:00 pmSamo da pitam jesmo li autobuska stanica? Ima li jovana da nam izvuce broj dolazaka i odlazaka u zadnje 3 godine? Zivo me interesuje taj broj. Siguran sam preko 50 (dolasci + odlasci)...
Klosari raspali, sta ste nam od kluba uradili, sada smo FUTBOOL KLAB:
7. Na tabeli
Sarafa nisu zavrnuli na stadionu
Milion igraca proslo kroz klub
Duzni svima zivim
Uzivate li, je.bo li vas Amar usta sve...
U cara Begana kozije usi... Propast dinastije...
Beztezinsko sranje
Kaze da ne gleda Zeljine tekme vise, zgadio mu se FUTBOL. Karma je kurva. Samo sta nama vrijedi to sto smo znali kako ce ova avantura zavrsiti? Nista. Popisani smo i mi.Masinovodja je napisao/la:Uziva li "plava porodica" kojoj je dozvoljeno orgijanje ovdje,jer mi smo fini,svako ima pravo na svoje misljenje.Zato nam i jest ovako,sto svaka šuša ima pravo na misljenje.....Durgo je napisao/la: ↑sub maj 29, 2021 7:00 pmSamo da pitam jesmo li autobuska stanica? Ima li jovana da nam izvuce broj dolazaka i odlazaka u zadnje 3 godine? Zivo me interesuje taj broj. Siguran sam preko 50 (dolasci + odlasci)...
Klosari raspali, sta ste nam od kluba uradili, sada smo FUTBOOL KLAB:
7. Na tabeli
Sarafa nisu zavrnuli na stadionu
Milion igraca proslo kroz klub
Duzni svima zivim
Uzivate li, je.bo li vas Amar usta sve...
U cara Begana kozije usi... Propast dinastije...
Zasto mislis da je brukanje?storm_raider je napisao/la: ↑sub maj 29, 2021 10:09 pmOvo za ovaj omladinski turnir za 100 godina je stvarno brukanje...
Bolje da ne pisem...HajrA je napisao/la: ↑sub maj 29, 2021 11:13 pmZasto mislis da je brukanje?storm_raider je napisao/la: ↑sub maj 29, 2021 10:09 pmOvo za ovaj omladinski turnir za 100 godina je stvarno brukanje...
Pa dobro zbog ovog s.ranja sa ovim virusom postoji legitimna opcija odgode proslave za iduce ljeto. Prije svega mislim na potencijalnu prijateljsku utakmicu. Ako se sjete ovi u Klubu makar nesto da urade po tom pitanju.Ujko je napisao/la: ↑ned maj 30, 2021 12:15 amEvo, onako, po sjecanju, ko nam je uvelicavao proslave godisnjica u posljednjim decenijama :
90 godina - 2011. - reprezentacija BiH
80 godina - 2001.- Wolfsburg
70 godina - 1991.- reprezentacija Jugoslavije
60 godina - 1981.- ne sjecam se, @ Gavro pomozi![]()
50 godina - 1971. Inter
Da nije ovako kako jeste, bilo bi prikladno da 100 godina postojanja proslavimo utakmicom protiv nekog
velikog kluba, da to bude pravi spektakl, da imamo specijalno dizajnirane retro dresove itd...Nesto za pamcenje,
nesto sto ce se prepricavati i prenositi generacijama navijaca koje tek dolaze. Umjesto toga, imamo tugu, jad, bijes,
razocarenje, apatiju...Bas, onako, anglosaksonski....Nikada zaboraviti, nikada oprostiti !