Onda propada 100%

Onda propada 100%
U našem slučaju golmani već godinama prave razliku...u korist protivnikaLeon_Professional je napisao/la: ↑pet maj 28, 2021 7:40 amTo je tačno najbolja opcija.plavi kanarinac je napisao/la: ↑čet maj 27, 2021 7:21 pmNajbolje bi bilo negdje pronaći dobrog golmana i ostali da su do 21 godinu naši ili tuđi omladinci koji će za male pare sutati loptu i afirmisati se...
Svakako po meni golmani u našoj ligi ne prave razliku i onda iole solidan, mlad golman bi konstantno bio na terenu i time bi ispunio onaj uslov. A drugi mladi igrač u prvoj postavi može bilo gdje. **** ti nas ako ne možemo imati u21 igrača u prvoj postavi. Evo imali smo u31 igrača milion pa smo doživjeli debakl.
No Amar no party!storm_raider je napisao/la: ↑sub maj 29, 2021 11:38 amSta biste sada dali da nam je "FUTBOL" samo problem?
Mogao bi on u Borac.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub maj 29, 2021 4:04 pmVeseli, vozdra.
I znaj da ćemo ti lajat kad nam ga zabiješ sljedeće sezonu.
Svima im hvala, svi ti nabrojani vole više Želju od poltrona s juga. Amare yebem ti sve ja!Tare1921 je napisao/la: ↑sub maj 29, 2021 5:35 pmAnel Hajric - oprostio dugove
Miletic - oprostio dugove
Veselinovic - oprostio dugove
Ramovic - odbijo biti placen radi povrede
E. Zec - oprostio vecinu dugova
AMAR OSIM - nece da raskine ugovor i da bude placen samo do tada dok je bio trener
Nedefinisani Kamatar je nasa Legenda FOOTBOOOLAAA
Siguran sam da bi i famozni FUTBOL bolje izgledao nego trenutno. Pogotovo sa novim Jugom, ljepse bi izgledalo pa makar i bez navijaca.storm_raider je napisao/la:Sta biste sada dali da nam je "FUTBOL" samo problem?