SirAlexFerguson je napisao/la: ↑pet avg 24, 2018 9:17 pmNaumpade mi Model kako se baklje spominju
Sta je sa njim?
platili mu ukrajinku da ga pocaste za proslavu kupa i srce ga opalilo dok je bio na njoj...
SirAlexFerguson je napisao/la: ↑pet avg 24, 2018 9:17 pmNaumpade mi Model kako se baklje spominju
Sta je sa njim?
LaHka mu zemlja slovenacka
Neka se bar potrude da izmisle nešto novo kako bi nas kaznili,a ne ovako po stoti put na istu foru. Stvarno ne znam kome su one baklje više zanimljive. Evo iskreno jesu li tebi?MrkiMedo je napisao/la: ↑pet avg 24, 2018 7:23 pmBezveze ti je prica. Ima jug mana, svi smo svjesni, al nema smisla pretjerivati. Budi malo realniji i pametniji pa skontaj da bi oni nasli nacina da izvuku pare od nas zbog prozivanja i slicnog.Morzhy je napisao/la: ↑pet avg 24, 2018 7:08 pmPrije će odustati poslije aplauza,nego poslije zvižduka...ultra furka valjda,samo nek' je kontra. Ali toliko nemati osjećaj pripadnosti nečemu je stvarno za ne povjerovati. Što je čudnije na gostovanjima super,navijaju,bodre,ne gase se,super ekipica bude uvijek,milina ih gledati i slušati...ali čim ugledaju Grbavicu daj da se šta zapali,baš ne kontamMasinovodja je napisao/la: ↑pet avg 24, 2018 6:49 pm
Ja fkt ne mogu skontati kome je ono vise zanimljivo.Sljedecu bakljadu citav stadion izvizdat jug,pa valjda skontaju.....
niko ne brani, suprotno tome...ali ako nisi jači, a nisi, onda igraj onako kako jači svira...jer mu se možecikazubo je napisao/la: ↑pet avg 24, 2018 6:12 pmTradicija, navijacka kultura, temprament, sve to nalaze da su bakljade na velikim utakmicama neminovne, tako je u svim zemljama Balkana a od skoro i Evrope.salle86 je napisao/la: ↑pet avg 24, 2018 6:00 pmA ček, za šta je ovde konkretno kriv savez ?
Ja vidim da oni imaju pravila, o kojima se može diskutovati, ali su tu i oni koji ih krše budu sankcionisani. Nije da nismo očekivali ko što reče chwilla.
Do nas je hoćemo li se inatiti a sve na račun kluba, ili ćemo biti pametniji. Sami do nas...
I ja sam od onih kojima nije problem istrpiti derbi kaznu ili neku utkamicu slicnog znacaja, znaci 2 do 3 puta u sezoni, to moze i klub istrpiti, ali puniti savezu kasu s nekim individualnim akcijama na jugu je dno dna.
Prije svega savez ne smijemo braniti, odavno je ovo kaznjavanje postalo selektivno, nije probelm u kazni koliko u tom selektivnom djelovanju, pa evo i prvi put u historiji zaprijetise zatvaranjem tribine, kome drugom nego nama, jedini kandidat su jos pitari uz nas za takve marifetluke saveza, uostalon kao i sve ostale odluke u ligi, i apsolutno podrzavam neke akcije ala torcida-hns, protiv Irske zapalit kao na derbiju pa nek onda od Beusa, Sulente i Covica traze pomoc.
ja volim vidjeti bakljadu...sporadično baklju dvije jokMasinovodja je napisao/la: ↑pet avg 24, 2018 6:49 pmJa fkt ne mogu skontati kome je ono vise zanimljivo.Sljedecu bakljadu citav stadion izvizdat jug,pa valjda skontaju.....Morzhy je napisao/la: ↑pet avg 24, 2018 6:41 pmSiromašan smo klub,stvarno ne znam kako to navijači ne mogu svariti. Kakva ba furka kojom izbiješ svom siromašnom klubu 8000 KM sa računa,sa tendencijom izbijanja još ko zna koliko desetina hiljada KM sa računa svog,da ponovim, siromašnog kluba? Stvarno ne razumijem rezon Bgm. Sa bakljama je trebalo završiti prošle sezone na otvorenju Istoka,sve ovo poslije je brukanje u odnosu na tu bakljadu...a skuplje. I vas što to snimate...da ne citiram sad Mamića
Pa ne znam Bogami zasto se cudimo na ovakve stvari.Morzhy je napisao/la: ↑pet avg 24, 2018 7:08 pmPrije će odustati poslije aplauza,nego poslije zvižduka...ultra furka valjda,samo nek' je kontra. Ali toliko nemati osjećaj pripadnosti nečemu je stvarno za ne povjerovati. Što je čudnije na gostovanjima super,navijaju,bodre,ne gase se,super ekipica bude uvijek,milina ih gledati i slušati...ali čim ugledaju Grbavicu daj da se šta zapali,baš ne kontamMasinovodja je napisao/la: ↑pet avg 24, 2018 6:49 pmJa fkt ne mogu skontati kome je ono vise zanimljivo.Sljedecu bakljadu citav stadion izvizdat jug,pa valjda skontaju.....Morzhy je napisao/la: ↑pet avg 24, 2018 6:41 pmSiromašan smo klub,stvarno ne znam kako to navijači ne mogu svariti. Kakva ba furka kojom izbiješ svom siromašnom klubu 8000 KM sa računa,sa tendencijom izbijanja još ko zna koliko desetina hiljada KM sa računa svog,da ponovim, siromašnog kluba? Stvarno ne razumijem rezon Bgm. Sa bakljama je trebalo završiti prošle sezone na otvorenju Istoka,sve ovo poslije je brukanje u odnosu na tu bakljadu...a skuplje. I vas što to snimate...da ne citiram sad Mamića
kokuzi u savezu jer reprezentacija ne ucestvuje na prvenstvu 4 godine, pa se dize tarifa. ocekujem reprezentativne turneje po dalekim destinacijama.
Slazem se, ni meni nije jasno.Morzhy je napisao/la: ↑pet avg 24, 2018 11:08 pmSavez jeste malo dvoličan i svašta nešto,ali hajmo mi radi sebe prestati sa neandertalskim ponašanjem, a oni neka onda izmišljaju,neka kažnjavaju ako se ko loše obukao,njima na čast. Baš šega da sami sebi palimo stadion, da u ovako kokuznom vremenu otimamo velike pare klubu,a 8000 KM su trenutno ogromne pare,rijetko koji sponzor toliko da na godišnjem nivou kamoli šta drugo. Već u nedjelju protiv Krupe je prilika da pokažemo ko je najbolji...i na terenu i na tribinama
Jesu mi baklje zanimljive i uvijek ce mi biti zanimljive, ali na derbiju i u posebnim situacijama tipa otvaranje tribine, odavanje pocasti rahmetli ljudima sa tribine, proslava titule, kupa i slicno. Protiv ekipa tipa Krupa nema potrebe i postoji puno boljih nacina da se digne cijeli stadion na noge i svi su toga svjesni. Svima je bilo krivo kad je ona baklja pala na umjetnu travu.Morzhy je napisao/la: ↑pet avg 24, 2018 10:44 pmNeka se bar potrude da izmisle nešto novo kako bi nas kaznili,a ne ovako po stoti put na istu foru. Stvarno ne znam kome su one baklje više zanimljive. Evo iskreno jesu li tebi?MrkiMedo je napisao/la: ↑pet avg 24, 2018 7:23 pmBezveze ti je prica. Ima jug mana, svi smo svjesni, al nema smisla pretjerivati. Budi malo realniji i pametniji pa skontaj da bi oni nasli nacina da izvuku pare od nas zbog prozivanja i slicnog.Morzhy je napisao/la: ↑pet avg 24, 2018 7:08 pm
Prije će odustati poslije aplauza,nego poslije zvižduka...ultra furka valjda,samo nek' je kontra. Ali toliko nemati osjećaj pripadnosti nečemu je stvarno za ne povjerovati. Što je čudnije na gostovanjima super,navijaju,bodre,ne gase se,super ekipica bude uvijek,milina ih gledati i slušati...ali čim ugledaju Grbavicu daj da se šta zapali,baš ne kontam