Neka sjednu i dogovore isplatu u ratama, valjda nije toliko đubre pa da ne pristane na to.blueboy je napisao/la: ↑uto apr 27, 2021 3:41 amJoš uvijek mu se ne zna funkcija. Nevoljko bi mu ponudili funkciju sportskog direktora, a najradije bi ga se riješili ali ne znaju kako.storm_raider je napisao/la: ↑uto apr 27, 2021 12:28 amKoja je sada Amarova funkcija u klubu? Bilo bi lijepo da iz kluba objave ili ni oni ne znaju? Je li 'nako tu? Pa ni pitari ne bi ovakav scenarij napisali. Ne znam sto je ovo sve Baki trebalo.
Ma sta god da mu ponude kako bi ga izbacili iz klub on nece pristati draguljce je previse pustilo pipke po klubu da bi sada otisao.prvo treba sve njegove jarane s dana pobjede otjerati.pa onda uo i skupstina sjesti i dogovarati promjene .Leon_Professional je napisao/la: ↑uto apr 27, 2021 7:58 amNeka sjednu i dogovore isplatu u ratama, valjda nije toliko đubre pa da ne pristane na to.blueboy je napisao/la: ↑uto apr 27, 2021 3:41 amJoš uvijek mu se ne zna funkcija. Nevoljko bi mu ponudili funkciju sportskog direktora, a najradije bi ga se riješili ali ne znaju kako.storm_raider je napisao/la: ↑uto apr 27, 2021 12:28 amKoja je sada Amarova funkcija u klubu? Bilo bi lijepo da iz kluba objave ili ni oni ne znaju? Je li 'nako tu? Pa ni pitari ne bi ovakav scenarij napisali. Ne znam sto je ovo sve Baki trebalo.
Svakako je do sada dovoljno klepio, ovo bi mu došlo kao penzija i to dobra penzija.
Druze, moras gledati malo siru sliku...Evo, pretpostavimo, da ovi novoizabrani ljudi nogiraju sve ove "krpelje". Vec sutradan bi te sacekale tuzbe, sto od Babuke, sto od igraca koji imaju neisplacena dugovanja. Nova struktura sigurno ne bi imala novce da to isplati.Bili bi u blokadama koje vode ka bankrotu. Jesu li mnogi od vas spremni da Zeljo ode u stecaj i starta iz kantona? Za sebe znam, ali 80-90% navijaca to jos uvijek negira.Stavise, misle da je to nemoguce.zeka_tm87 je napisao/la: ↑uto apr 27, 2021 12:37 amma draguljce je sada sedmo smetalo kod nas tj kocnicar svega preko potrebnog u zelji.sada kada se izabralo novo rukovodstvo skupstine sada bi bio red da se svi iz sampanj ekipe nogiraju iz svih struktura kluba kao i sam draguljce jehova.te da uo i skupstina odrze sastanak i da izglasaju novi statut koji je dino napisao i da vidimo na cemu smo.i treba sto prije popricati s svima u klubu koliko ko moze pomoci.storm_raider je napisao/la: ↑uto apr 27, 2021 12:28 amKoja je sada Amarova funkcija u klubu? Bilo bi lijepo da iz kluba objave ili ni oni ne znaju? Je li 'nako tu? Pa ni pitari ne bi ovakav scenarij napisali. Ne znam sto je ovo sve Baki trebalo.
Cuj to, jel moguće da je babuka sportski mag napravio greske u sportskom segmentu ..aaa isfur..kvalitet je napisao/la: ↑uto apr 27, 2021 12:19 pmNemam vremena ovih dana često pisati. Mogao bih pisati kilometarske postove, ali sve se svodi na isto - ovaj debakl na sportskom terenu samo je rezultat očajnog rada i u administrativnom, ali i u sportskom segmentu. Srozali su nas, od šampanjca do danas.
Nego, nešto bitno što smo trebali i trebamo raditi. Čitam da su iz Čelika podnijeli krivične prijave protiv konkretnih lica. Dakle, ništa prijave protiv NN lica koje su samo zamazivanje očiju i koje najčešće ne rezultiraju ni optužnicom, nego konkretno protiv tog i tog lica, sve s dokazima.
Sadašnjim i budućim strukturama to mora biti jedan od prioriteta. Sve javno i transparentno. Ne zanima me ko je u pitanju - ako si na bilo koji način oštetio klub, vidjet ćemo se na sudu.
Primijetio čojk, rodila ga majka. Ostali vizionari se i ne javljaju.plavi kanarinac je napisao/la: ↑uto apr 27, 2021 3:46 pmCuj to, jel moguće da je babuka sportski mag napravio greske u sportskom segmentu ..aaa isfur..kvalitet je napisao/la: ↑uto apr 27, 2021 12:19 pmNemam vremena ovih dana često pisati. Mogao bih pisati kilometarske postove, ali sve se svodi na isto - ovaj debakl na sportskom terenu samo je rezultat očajnog rada i u administrativnom, ali i u sportskom segmentu. Srozali su nas, od šampanjca do danas.
Nego, nešto bitno što smo trebali i trebamo raditi. Čitam da su iz Čelika podnijeli krivične prijave protiv konkretnih lica. Dakle, ništa prijave protiv NN lica koje su samo zamazivanje očiju i koje najčešće ne rezultiraju ni optužnicom, nego konkretno protiv tog i tog lica, sve s dokazima.
Sadašnjim i budućim strukturama to mora biti jedan od prioriteta. Sve javno i transparentno. Ne zanima me ko je u pitanju - ako si na bilo koji način oštetio klub, vidjet ćemo se na sudu.
Nikad ja nisam ni tvrdio drugačije. Još od onog debakla s licencom i zapošljavanja Brkovića, vrlo jasno sam govorio da mnoge stvari nisu ok.neroazzuro je napisao/la: ↑uto apr 27, 2021 5:59 pmPrimijetio čojk, rodila ga majka. Ostali vizionari se i ne javljaju.plavi kanarinac je napisao/la: ↑uto apr 27, 2021 3:46 pmCuj to, jel moguće da je babuka sportski mag napravio greske u sportskom segmentu ..aaa isfur..kvalitet je napisao/la: ↑uto apr 27, 2021 12:19 pmNemam vremena ovih dana često pisati. Mogao bih pisati kilometarske postove, ali sve se svodi na isto - ovaj debakl na sportskom terenu samo je rezultat očajnog rada i u administrativnom, ali i u sportskom segmentu. Srozali su nas, od šampanjca do danas.
A Velež prepisivao od nas.
Pa evo imali su i jedni i drugi vrijeme, mogućnosti... Jel moguće da je Senad lično bio sposobniji od Amara lično, iako je sa Senadom bio klub ljudi čitav, i u sportskom i u poslovnom segmentu? Jel toliko teško preci preko ponosa i priznati to sebi? Da niko od ovih levata koji su dovedeni od dana pobjede nema veze s fudbalom?kvalitet je napisao/la: ↑uto apr 27, 2021 6:43 pmNikad ja nisam ni tvrdio drugačije. Još od onog debakla s licencom i zapošljavanja Brkovića, vrlo jasno sam govorio da mnoge stvari nisu ok.neroazzuro je napisao/la: ↑uto apr 27, 2021 5:59 pmPrimijetio čojk, rodila ga majka. Ostali vizionari se i ne javljaju.plavi kanarinac je napisao/la: ↑uto apr 27, 2021 3:46 pm
Cuj to, jel moguće da je babuka sportski mag napravio greske u sportskom segmentu ..aaa isfur..
Razlika je samo u tome kako gledamo na Senada isključivo, ne tu cijelu ekipu. A kad to spomenem, mnogi odmah smatraju kako sam “Amarovac”. Ne samo ja, bilo je još takvih.
i ako Bog da izbijemo im titulu iz ruku
Ma cijela ta prica je odvratna i klasicno silovanje mozga. Senad je odgovoran za sportski rezultat onoliko koliko je i Ceric. Prodali su mnogima muda pod bubrege, raja se primila, izlevatili ih, popio se sampanjac i treba sada to priznati. Mijenjas kraljicu za pijuna i ocekujes da pobjedis partiju... tesko.plavi kanarinac je napisao/la: ↑uto apr 27, 2021 8:28 pmPa evo imali su i jedni i drugi vrijeme, mogućnosti... Jel moguće da je Senad lično bio sposobniji od Amara lično, iako je sa Senadom bio klub ljudi čitav, i u sportskom i u poslovnom segmentu? Jel toliko teško preci preko ponosa i priznati to sebi? Da niko od ovih levata koji su dovedeni od dana pobjede nema veze s fudbalom?kvalitet je napisao/la: ↑uto apr 27, 2021 6:43 pmNikad ja nisam ni tvrdio drugačije. Još od onog debakla s licencom i zapošljavanja Brkovića, vrlo jasno sam govorio da mnoge stvari nisu ok.neroazzuro je napisao/la: ↑uto apr 27, 2021 5:59 pm
Primijetio čojk, rodila ga majka. Ostali vizionari se i ne javljaju.
Razlika je samo u tome kako gledamo na Senada isključivo, ne tu cijelu ekipu. A kad to spomenem, mnogi odmah smatraju kako sam “Amarovac”. Ne samo ja, bilo je još takvih.
Upravo takoVeteran1965 je napisao/la: ↑uto apr 27, 2021 6:49 pmInače je među Željinim navijačima takva atmosfera, da ako kritikuješ nešto, odmah si protiv toga, ne razmišljamo da to može biti i konstruktivno. I obavezno ide "pljuvačina" da si protiv Želje, jer ako si protiv "idola" onda si negativac 100%. Isto i ako pohvališ nešto, situacija je slična. Ne znamo mi gdje gonimo, baš smo kvalitetno naograjsali, i sihre povukli.