Drulovic je ubjedljivo najbolja osoba za guranje mladih igraca. Sliskovic da se potucemo za Evropu ove sezone.
Drulovic je ubjedljivo najbolja osoba za guranje mladih igraca. Sliskovic da se potucemo za Evropu ove sezone.
Za kakvu strategiju u budućnosti bi nam Slišković mogao biti kvalitetan izbor. Mi ove sezone ne možemo u Europu. U slijedeću sezonu ulazimo sa minimalnim budgetom, mlađim i jeftinijim igračima, bez ambicija za vrh tabele, ja se pitam za šta nam Slišković treba? Uz sve ja ga lično smatram rinaka trenerom, kojem su Šulenta i Beus sve osvojili...
Sto nisu osvojili ostalim trenerima nego vazda njega vracali kad ovi zaseru?Veteran1965 je napisao/la: ↑sri apr 14, 2021 9:26 pmZa kakvu strategiju u budućnosti bi nam Slišković mogao biti kvalitetan izbor. Mi ove sezone ne možemo u Europu. U slijedeću sezonu ulazimo sa minimalnim budgetom, mlađim i jeftinijim igračima, bez ambicija za vrh tabele, ja se pitam za šta nam Slišković treba? Uz sve ja ga lično smatram rinaka trenerom, kojem su Šulenta i Beus sve osvojili...
Izvini, ne biram ja, samo kazem da bi mogao po mojim informacijama.Veteran1965 je napisao/la: ↑sri apr 14, 2021 9:26 pmZa kakvu strategiju u budućnosti bi nam Slišković mogao biti kvalitetan izbor. Mi ove sezone ne možemo u Europu. U slijedeću sezonu ulazimo sa minimalnim budgetom, mlađim i jeftinijim igračima, bez ambicija za vrh tabele, ja se pitam za šta nam Slišković treba? Uz sve ja ga lično smatram rinaka trenerom, kojem su Šulenta i Beus sve osvojili...
Sa vama dvojicom vracamo se fudbalu i ide titula odmah
Dobro ako je provjereno