Leon_Professional je napisao/la:Bas zato sto smo izjebani nit je fenomenalan ijedan prelazni nit se to treba pripisavi nekom ko nema takvu funkciju.
Bi ti upravu sto si kolegi govorio![]()

Sta da ti kazem

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Leon_Professional je napisao/la:Bas zato sto smo izjebani nit je fenomenalan ijedan prelazni nit se to treba pripisavi nekom ko nema takvu funkciju.
Bi ti upravu sto si kolegi govorio![]()
Jedino je bitno da su ti igraci dosli kad je Beslija bio glavni skaut, a to jel neko dosao preko agencije, nekog menadzera itd nije uopste vazno. Ne moze igrac doci i reci evo mene, ja dosao. Svi igraci izuzev Arezine su u startnoj postavi i do danasnjeg dana su pokazali da imaju kvalitet.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned okt 21, 2018 10:50 pmKako ga nije stid reci da je ubo sa svima?!
Sta je s Arezinom? Doveo ga Papac je li. Il su ga njemu uvalili. Pa poslije se hvalili kako su nam ga uvalili a oni "rijesili" i jedva docekali.
Bakraca je Papac od prije pratio. Krpic dosao preko agencije. Ivan preko Krcmarevica.
Rodin dosao sretno. Neki govorili kad je otisao u Zrinjski zasto kukamo otkud da je Rodin dobar stoper. Naravno jer nisu gledali decka kao i Beslija, pa ga doveo tek kad je otisao iz Zrinjskog, a za Jovicica kontaktirali kad je na forumu "frka" dignuta.
Beslija, mani se suplje i radi.
@Brko ne bacaj se i ti ne pisi gluposti. Cuj Beslija odradio fenomenalan prelazni. Em nije fenomenalan, em nije Beslija zasluzan za sve to.
Pa dosta igraca dodje na preporuke i onda bude do Beslije i strucnog staba da li ce pristati ili nece.Budi Željo je napisao/la: ↑ned okt 21, 2018 11:11 pmRodina je Bešliji nakon onog što mu se desilo sa Zrinjskim preporučio Srdjan Stanić. Rekao odmah dovodite, top igrač. Krpića je dovela agencija, ali mnogo je tome doprinijeo i Zeba koji ga dobro poznaje još iz Slobode.
Ma naravno, nego onako govorim. Dobro je imati ljude svuda.mamba21 je napisao/la: ↑ned okt 21, 2018 11:14 pmPa dosta igraca dodje na preporuke i onda bude do Beslije i strucnog staba da li ce pristati ili nece.Budi Željo je napisao/la: ↑ned okt 21, 2018 11:11 pmRodina je Bešliji nakon onog što mu se desilo sa Zrinjskim preporučio Srdjan Stanić. Rekao odmah dovodite, top igrač. Krpića je dovela agencija, ali mnogo je tome doprinijeo i Zeba koji ga dobro poznaje još iz Slobode.
Tatar se prvo nudio nasima, realno mac s dvije ostrice je bio jer nije dugo igrao u slavenu. Al eto kod kona se razigra.
Hahahha, aj makar je bilo ljubavi.
Nije bio samo sex bez emocija
Bitno je da ti kontaš, a što se tiče genetike, bolje ti je da se zapitaš oko svoje...Plava Porodica je napisao/la: ↑pet okt 19, 2018 12:07 pmšta ću kad sam ne možeš skontati neke stvari.
ne krivim te, možda je do genetike.
evo ti tri ova zajebana![]()
![]()
![]()
Makar je cigara godila nakon utakmica. Meni jeste.
Kao i ostalih 15 u toku tekme
Premijer liga BiH (15. kolo)