Durgo je napisao/la: ↑sub apr 10, 2021 9:52 pm
Gledaj Adzema, hoce sa pukne od muke...
A ovaj krmak se smije.... futboolll....
GOVNO RASPALO, BRKTO... STA NAM OD KLUBA RADI.... ****, GOVNOGOVNO I DRUGARI AMAROVI.... GROBARI JADNI. VI STE GORI OD CETNIKA... UZIVATE LI SAD, JADOVI I BJEDNICI?
KUPIO SAM GODISNJU, 2 CLANSKE, DRES... KONTAM ZA ZELJU... USTVARI SVE ZA AMARA....
ALLAHA MI DRAGOG VISE MARKU NECU DATI U KLUB DOK JE AMAR TU...
GROBARI I ZLOCINCI NAPOLJE!!!!!!
Marka je golema, dok je on tu puno je potrošiti i 10 feninga. Članske, fan šop, ostale akcije dok je on tu na bilo koji način -
JOK. Možda je ovo grozno ovako "vruć" napisati, ali ne želim ga vidjeti ni kao navijača na tribinama.
Međutim onaj ko mu da otkaz sa svim obavezama prema njemu, bojim se da nam baš i ne želi dobro i da je dio tala. Za duži vremenski period nama teško da može pomoći i Gvardiola, stoga ako ne da ostavku neka ga, neka se krčka, a nama rezultatski svakako svejedno. Šta trebamo osim isplate obaveza prema njemu sa ljetom 2022. godine, plačati još i drugog i njegove ljude. Samo treba strogo zabraniti dovođenje bilo kojeg igrača dok je on tu, ovih se polakao rješavati a on neka igra i sa kadetima što se mene tiče. A mi želje i očekivanja ostaviti za neka druga vremena. Dokle je došlo da me i Pitari na poslu više ne meze, valjda se i njima sažalilo.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.
Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.