Mislim da je u dosadašnjoj karijeri u 99% utakmica davao izjavu kad njegov tim gubi
Frajer nosi loptu i direktno otvorenim djonom starta na nogu, al haj, smijesan sam.
Ipak Mulaosmanovic.
Po tim kriterijima Stevanović ne treba završiti nijednu utakmicu a dobio je jedan crveni karton otkad igra u Želji. Danas je imao dva starta otvorenim đonom u istom napadu i tek nakon drugog je Mujić svirao faul, o kartonu bilo koje boje nije razmišljao. Trebamo biti malo realni, kad nas sudije kolju uvijek kažemo, treba reći i kad nas poguraju.
Svaki ovakav start u Engleskoj se kaznjava crvenim kartonon.blueboy je napisao/la: ↑sub apr 10, 2021 5:50 pmPo tim kriterijima Stevanović ne treba završiti nijednu utakmicu a dobio je jedan crveni karton otkad igra u Želji. Danas je imao dva starta otvorenim đonom u istom napadu i tek nakon drugog je Mujić svirao faul, o kartonu bilo koje boje nije razmišljao. Trebamo biti malo realni, kad nas sudije kolju uvijek kažemo, treba reći i kad nas poguraju.
Mislim da si u pravu, ja nisam dobro vidio. Na ovoj slici bas izgleda gadno.AsharaK je napisao/la: ↑sub apr 10, 2021 5:53 pm
Svaki ovakav start u Engleskoj se kaznjava crvenim kartonon.
https://sport1.oslobodjenje.ba/s1/fudba ... com-646671
Problem jeste u nekonstantnosti i tu se slažemo ali ako posmatramo samo taj prekršaj kod crvenog kartona sudija je ispravno dosudio kaznenu mjeru, na kraju krajeva dosudio je crveni našem protivniku i ma kakva da je ostala situacija u klubu ja kao navijač to moram podržati.blueboy je napisao/la: ↑sub apr 10, 2021 5:50 pmPo tim kriterijima Stevanović ne treba završiti nijednu utakmicu a dobio je jedan crveni karton otkad igra u Želji. Danas je imao dva starta otvorenim đonom u istom napadu i tek nakon drugog je Mujić svirao faul, o kartonu bilo koje boje nije razmišljao. Trebamo biti malo realni, kad nas sudije kolju uvijek kažemo, treba reći i kad nas poguraju.