pon apr 05, 2021 5:01 pm
Sta sad Zeljovac koji razmislja svojim glavom da kaze.Jako je bitno da se razluci da persona "moravac" bivstvuje u Zelji ili da napokon dodje do "svojih"para ili je covjek ipak slucaj za kvalitetne terapije.
Uopste nisam ironican
Nama slijedi scenarij koji ni u snu nismo zamisljali
Poraz od Mladosti?Oni su na redu,Ako se ne varam.Mada je svejedno
Za ili protiv?Nikad nisam vjerovao da cu ovo napisati ali cemu je vakat tome je i vrijeme.Zasto i ne racunati s porazom
Nije ni svaki naredni poraz kraj svijeta,a bice ih ocito.Samo se nadam da kone nece odcepiti protiv nas
MI domacu licencu i mozemo (zavrcu se ruke vec)izvuci
Igraci,bi koliko cujem pristali i na jednu platu(izvor je pojak),ali ovi ili ova Amarova uprava nije ni za klikera
Onu stranu licencu ni u ludilu ne mozemo dohvatiti.Kome to nije jasno ja ne kontam
UEFA ne poznaje doticne marifetluke a onaj postotak (koji ce kao razumijeti) je da se "Vlasi ne dosjete"
Znaci ostaje samo matematika.Mozemo li ispasti ako sve zijanimo do kraja,jer u suprotnom nam je
svejedno
Ja bih samo da napomenem da svi svaki dan moramo u prodavnicu,platiti racune itd.Ono cisto kad se nesto igracima zamjera
Eto Stila manji Zeljovac od Amara.Covjek igrao u Evropi a ovaj potonji mogao samo turisticki tamo
i za kraj taj i takav povrijedjeni Zec je sefu nudio da ce se odreci potrazivanja ako to isto ovaj napravi
E sad se zamislite je li ovo suplja
Zadnja izmjena:
reks1, dana/u pon apr 05, 2021 5:06 pm, ukupno mijenjano 1 put.