Leon_Professional je napisao/la: ↑sub apr 03, 2021 4:57 pm
Rezime Amara Osima:
-Jedan od najvecih losih nizova rezultata.
-Jedan od najvecih nizova da nismo zabili gol.
-Igra nikad lošija i jadnija.
-Ispali iz kupa.
-Liga 6.mjesto, daleko od borbe za Evropu, a kamoli za titulu.
-Jedna od najstarijih naših ekipa.
-Ne pruža se šansa mladim igračima.
-O promoviranih mladih igrača.
-Mnogo promašaja pri dovodjenju igraca.
-Zbog njeg nas sudije karaju.
-Zbog njeg smo izgubili repku na Grbavici.
-Radovi oko stadiona 0 bodova.
-U njegovom mandatu promijena uprava, predsjednika svakih 6 mjeseci. Previše ubleha i prevara u klubu.
-Plate kasne za uposlenike.
-Ogromno nezadovoljstvo medju simpatizerima kluba.
-Nezadovoljstvo medju igracima.
Nek se dopiše ako sam nešto zaboravio.
- Stadion propada
- Migranti spavaju na istocnoj tribini
- Ko zeli i hoce ulazi na stadion i hoda po njemu
- Kradja kabala
- Pokvareni grijaci
O terenu ipak ne bih, nisam strucnjak za futebol, imamo jednog u klubu koji brine za to. E bravo ti ga Amare, znali smo da ce ovako biti, ali ti si navalio po svome. Sramota je sta ste uradili i koliko ste ljudi otjerali od Zelje. I znas li sta je jedina istina? Ovaj forum sa moderacijom nikada nikakvog dodira nije imao sa bivsom Upravom. Mi smo samo podrzavali zdrave tokove u klubu, jer smo znali kakvi nezdravi mogu doci, a dosli su. Otrovali ste Zelju i navijace. Sramota je kakvim ste se modusima sluzili da nekome ulijete strah zbog toga sto je upozoravao na ovo. I eto, mi, nepotkupljivi, koji razmisljamo svojom glavom, bili u pravu, tvoji nisu bili u pravu, a Zelju ko jebe, je l' de? Svi ste se izredali na Zelji, svi pocevsi od gg.ba i sram neka vas je. Haram vam bilo svima!
Prezivice Zeljo, nemate vi to sto je potrebno da to shvatite, ali prezivice i bice veci nego ikada. Postena radnicka klasa ce opet iz pepela dici svoj klub, samo sto ovaj put nece biti mitova, ni bajki. Kakvu cijenu placa nas Zeljo... to je strasno.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...
Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/