Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

abuzenze
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet mar 12, 2021 6:37 pm

Samo nisam siguran ima li iko drugi sposoban da postavi klub na zdrave temelje? I kad ovi odu postoji li osoba tipa Misimovic da napravi zdrav sistem kao sto je bio ili cemo kuburiti i dalje sa nesposobnim ljudima u upravi...

storm_raider
Kontakt:

pet mar 12, 2021 6:50 pm

Mislim da je veca sansa da osvojimo titulu ove sezone nego da se to desi.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

BC1921
Kontakt:

pet mar 12, 2021 7:02 pm

Kakav sistem, to ti moze pomoci samo u normalnim granicama duga. Sada ti ostaje prodaja pomocnog terena da se spasi klub. Treba moliti Boga da samo prije prodaje pomocnog trenutna se garnitura ljudi otjera, da neko bar posten raspolaze tim novcem.
Krivina Jug

400000razloga
Kontakt:

pet mar 12, 2021 8:30 pm

Minjore je napisao/la:
pet mar 12, 2021 12:28 pm
Haklapuc je napisao/la:
pet mar 12, 2021 3:02 am
Minjore je napisao/la:
pet mar 12, 2021 12:27 am

Na šta spade kuća prijateljskog foruma FK Željezničar...
Ne razumijem šta hoćeš reći? Nismo prijatelji kluba ako ne želimo Amara u klubu? Pa vjerujem da je 90% navijača trenutno za njegov odlazak, mnogo veći broj od onog koji nije podržavao njegov dolazak (taj broj je bio mnogo veći zbog načina ulaska). I pored svega je imao podršku i slobodu da radi šta god hoće, a o rezultatima njegovog rada ti ne moram ništa pričati.
Neka mu Olimpik još jednom bude prekretnica ako je moguće, ja ne bih imao ništa protiv.
Ma nisam za bilo kakve izraze i vrijedjanja. Ljudski je traziti ostavku ili slicno, ali koristiti ovakve izraze i slicne ne prilici navijacima Fk Zeljeznicar.
A šta priliči treneru FK Željezničar?

kvalitet
Kontakt:

pet mar 12, 2021 8:58 pm

abuzenze je napisao/la:
pet mar 12, 2021 6:37 pm
Samo nisam siguran ima li iko drugi sposoban da postavi klub na zdrave temelje? I kad ovi odu postoji li osoba tipa Misimovic da napravi zdrav sistem kao sto je bio ili cemo kuburiti i dalje sa nesposobnim ljudima u upravi...
Ima, naravno. Napravi fin statut, siguran sam da ćeš privući ljude koji će dići Želju na viši nivo, a pritom profitirati. Kao UG, ovako koncipirano, ništa nećemo uspjeti.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

zeka_tm87
Kontakt:

pet mar 12, 2021 9:03 pm

Zna li s dokle je Dino advokat dosao s statutom i ostalim i da li je on jos uvijek u Sarajevu???

blueheart
Kontakt:

pet mar 12, 2021 9:07 pm

Amar je Zelju vratio 10 i vise godina nazad u svakom smislu, sreća ostala je istocna tribina i stadion u kakvom takvom stanju, nadam se da ce otoci prije nego teren jos propadne. Sav onaj uspjeh je bacio niz Miljacku sa mosta na Malti i sto se mene tiče on je ko Hakan Sukur u turskom nogometu, dakle pomnozen s 0 jer je samo to zasluzio
DRZAVA ZELJO

Dzezvar
Kontakt:

pet mar 12, 2021 9:10 pm

zeka_tm87 je napisao/la:
Zna li s dokle je Dino advokat dosao s statutom i ostalim i da li je on jos uvijek u Sarajevu???
Dino je ubleha kao i onaj koji ga je poslao.....sta vam je ljudi...
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

blueheart
Kontakt:

pet mar 12, 2021 9:42 pm

Cini mi se da nama nece krenuti dok se imovina ne rasproda po nekoj kliznoj cijeni i umjesto da ta imovina bude garant stabilnosti to ce nam biti slamka opstojnosti. Kako stvari stoje sve se čini da se nagomila sto vise duga i da to bude jedina opcija...
DRZAVA ZELJO

damirfile
Kontakt:

pet mar 12, 2021 9:53 pm

Amar je najveci grobar kluba u 100 godina historije, strasno sta majka moze roditi.

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet mar 12, 2021 9:59 pm

Dizete frku bez razloga...

Je.bo stadion ba, bitno je da se igra futboool
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

zeka_tm87
Kontakt:

pet mar 12, 2021 10:17 pm

Faca Sa Ulica je napisao/la:
pet mar 12, 2021 9:10 pm
zeka_tm87 je napisao/la:
Dino je ubleha kao i onaj koji ga je poslao.....sta vam je ljudi...
njegov cv govori drukcije ali eto ostaje da vidimo.

alombardo
Kontakt:

pet mar 12, 2021 10:31 pm

Prije ulaska ovih stetocina slusao sam onog kasima kad govori, **** ih stadion nek ga nose, za onog drugog hrpa betona.

A onim sto ga vole, sve je vazno, i polazak na utakmicu u 10 ujutro, i kafa na malti, i stari dres, i osimov intervju, i podjebavanje kona, 10 km za stolicu, i busen trave ispred golmana, i led reklame, i pomocni, i svlacionice, sve se to voli, cijeni, postuje, cuva, sve ...

damirfile
Kontakt:

pet mar 12, 2021 10:37 pm

Ovo za osimov intervju je nestalo i prije ulaska u klub. Kad je tuzio i blokirao klub zbog kamata on je mnogima prestao biti neka licnost.

ANamelessGhoul
Kontakt:

pet mar 12, 2021 11:18 pm

morzina jos nije otisla

adi172
Kontakt:

pet mar 12, 2021 11:32 pm

mula je napisao/la:
pet mar 12, 2021 11:01 am
Stvarno nisam na strani Osima, ali niti ni onih koji su protiv njega. Pokušavam da zauzmem neki objektivan stav. Ono za šta se zalažem cijeli svoj život jeste da sam protiv protjerivanja trenera. Od početka sam bio protiv odlaska Mulalića, Adžema, a sad i Osima, čak i protiv odlaska Petrovića, kojeg sam zamrzio zbog onog što nam je uradio. Dugogodišnja praksa nam je pokazala da otjerati trenera ne znači napredak. Mi smo najbolji primjer te tvrdnje. Osim je po meni najbolji naš stručnjak i mislim da u ovom trenutku ne možemo dovesti nikog boljeg od njega. Mi nikad nismo dali šansu nekom treneru da prebrodi krizu koja svakog trenera očekuje, uvijek kada krenu loši rezultati otjeramo trenera, dovedemo drugog, onda taj drugi dovodi neke druge igrace koji se uklapaju u njegov sistem i taman kad treba da uigra ekipu i sve posloži na svoje mjesto mi ga otjeramo jer mislimo da sve preko noći može da se završi. i tako idemo iz godine u godinu.
Niko me ne može ubjediti da prošle sezone ne bi osvojili titulu, jer smo bili ubjedljivo najdominantnija ekipa u ligi, bili smo bolji od svake ekipe u medusobnom duelu, sa Pitarima smo se igrali, imali smo par kikseva, ali imali smo raspored i formu koja nam je obećava titulu čak i duplu krunu.
na pocetku ove sezone imali smo ogroman broj pehova koji nas je pratio od samog pocetka prventva i stvarno nam je teško bilo da se nosimo s tim. Realno mi smo koronom najvise pogođeni i na nas se to najvise odrazilo u finansijskom smislu, a to je dovelo i do slabih rezultata.
Što se mene tice puna podrška Amaru Osimu
Mula sve si ti u vupra i sve bi bilo OK, kriza, korona mane žita... Ali, zbog riječi klab, futbol, brrrr zima, j ebe m ga u usta zvaljava da ga j eb em. A one igrače kerove, je bem u šupa k odvratni. Mrtve im j ebe m šta su uradili. A ko ih je doveo, u usta ga j eebe m
Naprijed Željo ljubavi moja

neroazzuro
Kontakt:

pet mar 12, 2021 11:55 pm

Ko god se nada nekoj "privatizaciji" kao slamki spasa odmah da kažem da se ne nada plaho. Iz milion razloga.
Prije nastanka ovolikog duga je kod mene i tinjala neka nada da će se sve ovo na vrijeme ogolit i krenut ispočetka. Al sad bukvalno ne vidim izlaz. Ne znam šta mi to imamo ponuditi nekome ko bi uložio u Želju 20 miliona i zaradio istu lovu u dogledno vrijeme.
Šta uradiste.
P.S. Jel se ovo "grupa" još ne oglašava ☺
Njima je haman sve potaman.

kvalitet
Kontakt:

sub mar 13, 2021 12:18 am

neroazzuro je napisao/la:
Ko god se nada nekoj "privatizaciji" kao slamki spasa odmah da kažem da se ne nada plaho. Iz milion razloga.
Prije nastanka ovolikog duga je kod mene i tinjala neka nada da će se sve ovo na vrijeme ogolit i krenut ispočetka. Al sad bukvalno ne vidim izlaz. Ne znam šta mi to imamo ponuditi nekome ko bi uložio u Želju 20 miliona i zaradio istu lovu u dogledno vrijeme.
Šta uradiste.
Zemljište gdje je pomoćni teren u zamjenu za trening kamp. A pomoćni teren = tržni centar, hotel, parking i prateći objekti. Koliku to dobit donosi kroz npr. 10 godina? Mnogo veću od tih 20 miliona.

Imamo brend, jak brend. Uz neke pametnije ljude mnogo profitabilniji.

A onda možemo govoriti i o fudbalskom klubu, zaradi na transferima, na potencijalnim evropskim uspjesima... Potencijal postoji, samo se bojim da ga nema ko "prodati". Jedino da nam zoom predsjednik tu pomogne. Ako svoju priču prodaje tolike godine i od toga živi...
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

neroazzuro
Kontakt:

sub mar 13, 2021 12:34 am

O čemu pričaš ti, kakav tržni centar, parking i sl.??? Regulacionim planom predviđena zelena površina. Za izmjenu regulacionog plana treba ti većina u opštinskom vijeću. Al eto, nek to ganja potencijalni kupac pomoćnog. Koliko bi taj kupac platio zelenu površinu na kojoj nema dozvole za gradnju??? 5 miliona? 10 miliona? 20, 30 miliona? A koliko vam je babuka zadužio klub, znal iko? Koliko bi nam eventualno novca ostalo za kupovinu zemljišta i izgradnju kampa???
Al kažem, to su sve sporedne stvari, suština je u futbolu.
Viditel sad kakvu smo šansu za izgradnju normalnog i zdravog kluba propustili?

Glas Razuma
Kontakt:

sub mar 13, 2021 12:43 am

kvalitet je napisao/la:
sub mar 13, 2021 12:18 am
neroazzuro je napisao/la:
Šta uradiste.
Zemljište gdje je pomoćni teren u zamjenu za trening kamp. A pomoćni teren = tržni centar, hotel, parking i prateći objekti. Koliku to dobit donosi kroz npr. 10 godina? Mnogo veću od tih 20 miliona.

Imamo brend, jak brend. Uz neke pametnije ljude mnogo profitabilniji.

A onda možemo govoriti i o fudbalskom klubu, zaradi na transferima, na potencijalnim evropskim uspjesima... Potencijal postoji, samo se bojim da ga nema ko "prodati". Jedino da nam zoom predsjednik tu pomogne. Ako svoju priču prodaje tolike godine i od toga živi...
Obzirom da ste i ranije rezonovali poslovne prilike Zeljeznicara, te vrsili estimacije, prognoze i lobiranja u biranju buduceg vodstva, pa samim tim da ste bili za naseg trenutnog trenera, a najveceg grobara FK Zeljeznicara u njegovoj velikoj historiji sa sigurnoscu mogu zakljuciti da Vase rezonovanje moze sluziti samo kao korektivni faktor. Da pojasnim, Zeljeznicar treba uraditi upravo suprotno od onoga sto kazete.

Nemojte zaboraviti kolko je shzna, a danas wolfie lobirao za Amara Osima, a lobirao protiv gospodina Misimovica.
Mi smo Zeljini, Zeljo je nas!

Trenutno korisnika/ca: NEZALAGANJE, SupremeGucci i 41 gost.

Prijava