A šta priliči treneru FK Željezničar?Minjore je napisao/la: ↑pet mar 12, 2021 12:28 pmMa nisam za bilo kakve izraze i vrijedjanja. Ljudski je traziti ostavku ili slicno, ali koristiti ovakve izraze i slicne ne prilici navijacima Fk Zeljeznicar.Haklapuc je napisao/la: ↑pet mar 12, 2021 3:02 amNe razumijem šta hoćeš reći? Nismo prijatelji kluba ako ne želimo Amara u klubu? Pa vjerujem da je 90% navijača trenutno za njegov odlazak, mnogo veći broj od onog koji nije podržavao njegov dolazak (taj broj je bio mnogo veći zbog načina ulaska). I pored svega je imao podršku i slobodu da radi šta god hoće, a o rezultatima njegovog rada ti ne moram ništa pričati.
Neka mu Olimpik još jednom bude prekretnica ako je moguće, ja ne bih imao ništa protiv.
Ima, naravno. Napravi fin statut, siguran sam da ćeš privući ljude koji će dići Želju na viši nivo, a pritom profitirati. Kao UG, ovako koncipirano, ništa nećemo uspjeti.
Dino je ubleha kao i onaj koji ga je poslao.....sta vam je ljudi...
njegov cv govori drukcije ali eto ostaje da vidimo.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑pet mar 12, 2021 9:10 pmDino je ubleha kao i onaj koji ga je poslao.....sta vam je ljudi...
Mula sve si ti u vupra i sve bi bilo OK, kriza, korona mane žita... Ali, zbog riječi klab, futbol, brrrr zima, j ebe m ga u usta zvaljava da ga j eb em. A one igrače kerove, je bem u šupa k odvratni. Mrtve im j ebe m šta su uradili. A ko ih je doveo, u usta ga j eebe mmula je napisao/la: ↑pet mar 12, 2021 11:01 amStvarno nisam na strani Osima, ali niti ni onih koji su protiv njega. Pokušavam da zauzmem neki objektivan stav. Ono za šta se zalažem cijeli svoj život jeste da sam protiv protjerivanja trenera. Od početka sam bio protiv odlaska Mulalića, Adžema, a sad i Osima, čak i protiv odlaska Petrovića, kojeg sam zamrzio zbog onog što nam je uradio. Dugogodišnja praksa nam je pokazala da otjerati trenera ne znači napredak. Mi smo najbolji primjer te tvrdnje. Osim je po meni najbolji naš stručnjak i mislim da u ovom trenutku ne možemo dovesti nikog boljeg od njega. Mi nikad nismo dali šansu nekom treneru da prebrodi krizu koja svakog trenera očekuje, uvijek kada krenu loši rezultati otjeramo trenera, dovedemo drugog, onda taj drugi dovodi neke druge igrace koji se uklapaju u njegov sistem i taman kad treba da uigra ekipu i sve posloži na svoje mjesto mi ga otjeramo jer mislimo da sve preko noći može da se završi. i tako idemo iz godine u godinu.
Niko me ne može ubjediti da prošle sezone ne bi osvojili titulu, jer smo bili ubjedljivo najdominantnija ekipa u ligi, bili smo bolji od svake ekipe u medusobnom duelu, sa Pitarima smo se igrali, imali smo par kikseva, ali imali smo raspored i formu koja nam je obećava titulu čak i duplu krunu.
na pocetku ove sezone imali smo ogroman broj pehova koji nas je pratio od samog pocetka prventva i stvarno nam je teško bilo da se nosimo s tim. Realno mi smo koronom najvise pogođeni i na nas se to najvise odrazilo u finansijskom smislu, a to je dovelo i do slabih rezultata.
Što se mene tice puna podrška Amaru Osimu
Zemljište gdje je pomoćni teren u zamjenu za trening kamp. A pomoćni teren = tržni centar, hotel, parking i prateći objekti. Koliku to dobit donosi kroz npr. 10 godina? Mnogo veću od tih 20 miliona.neroazzuro je napisao/la: ↑pet mar 12, 2021 11:55 pmKo god se nada nekoj "privatizaciji" kao slamki spasa odmah da kažem da se ne nada plaho. Iz milion razloga.
Prije nastanka ovolikog duga je kod mene i tinjala neka nada da će se sve ovo na vrijeme ogolit i krenut ispočetka. Al sad bukvalno ne vidim izlaz. Ne znam šta mi to imamo ponuditi nekome ko bi uložio u Želju 20 miliona i zaradio istu lovu u dogledno vrijeme.
Šta uradiste.
P.S. Jel se ovo "grupa" još ne oglašava ☺
Njima je haman sve potaman.
Obzirom da ste i ranije rezonovali poslovne prilike Zeljeznicara, te vrsili estimacije, prognoze i lobiranja u biranju buduceg vodstva, pa samim tim da ste bili za naseg trenutnog trenera, a najveceg grobara FK Zeljeznicara u njegovoj velikoj historiji sa sigurnoscu mogu zakljuciti da Vase rezonovanje moze sluziti samo kao korektivni faktor. Da pojasnim, Zeljeznicar treba uraditi upravo suprotno od onoga sto kazete.kvalitet je napisao/la: ↑sub mar 13, 2021 12:18 amZemljište gdje je pomoćni teren u zamjenu za trening kamp. A pomoćni teren = tržni centar, hotel, parking i prateći objekti. Koliku to dobit donosi kroz npr. 10 godina? Mnogo veću od tih 20 miliona.neroazzuro je napisao/la: ↑pet mar 12, 2021 11:55 pmKo god se nada nekoj "privatizaciji" kao slamki spasa odmah da kažem da se ne nada plaho. Iz milion razloga.
Prije nastanka ovolikog duga je kod mene i tinjala neka nada da će se sve ovo na vrijeme ogolit i krenut ispočetka. Al sad bukvalno ne vidim izlaz. Ne znam šta mi to imamo ponuditi nekome ko bi uložio u Želju 20 miliona i zaradio istu lovu u dogledno vrijeme.
Šta uradiste.
P.S. Jel se ovo "grupa" još ne oglašava ☺
Njima je haman sve potaman.
Imamo brend, jak brend. Uz neke pametnije ljude mnogo profitabilniji.
A onda možemo govoriti i o fudbalskom klubu, zaradi na transferima, na potencijalnim evropskim uspjesima... Potencijal postoji, samo se bojim da ga nema ko "prodati". Jedino da nam zoom predsjednik tu pomogne. Ako svoju priču prodaje tolike godine i od toga živi...