ISB87 je napisao/la: ↑sub mar 06, 2021 5:49 pm
Leon_Professional je napisao/la: ↑sub mar 06, 2021 5:41 pm
Ma i Badžak diže sidro, zašto kralju, ostani, ti si doveo Koketa i garantovao za njega.
Druga stvar, sve na igrače si svalio, što nisi malo Amara okrivio, jarana svog.
Dosta je više odlaska iz Želje bez odgovornosti. Eto i Badžak diže sidro a ko će odgovarati za period do sada i ovo ubuduće jer za Cerića se Jasmin zalagao.
Ovo je samo još jedan pokazatelj kakav smo jadan klub. Možeš bit kakav god, ali samo se na kraju ispališ i nema odgovornosti.
Mrš svi.
covjek koji je dao para i para za Zelju, a isto toliko i zivaca. onda dodje neki tastaturas i ovako pise? i kazete zasto niko nece u Zelju?
popljuvan je svako u i oko kluba od strane takvih kao ti. unazad 10 godina.
Nek si ti najpametniji.
De mi reci ko će snositi onda odgovornost za ovo što se dešava? Je li Jasmin doveo Cerića, zašto sad ide, ko će biti kriv ako Cerić bude kanta?
Zašto nije otjerao Amara pa onda otišao?
Hoće i on da izađe sada bezgrešan i vadi se maksimalno.
Ok, pomogao, to mu niko ne spori, davao pare, davao hotel, davao sve, ali shvati brate da ćemo biti ***** od kluba dok ovako odlaze bez odgovornosti. Zašto je radio s ovim od početka ako su loši. Radio je i treba da snosi odgovornost, a on se ispalio.
Ima li hijerarhija u klubu? Ima li nivo odgovornosti? Jasmin je bio na vrhu i sam je znao kad je ušao u ovo. Ne može se samo otići ovako.
Ma bježi, sad ispade forum kriv.
Jasmin već otišao, potrošio ga onaj ko ga je guluo i sisao. Ne ja, ne neko odavde. Manite se traženja krivice na forumu. Najlakše je tako.