Ja sam na treningu
Ja ne vidim nijednu pticu
JZ reflektor
Curva ucim ga da leti
Uvede ih dzaba smo dosli
Ja fkt ne mogu skontati kome je ono vise zanimljivo.Sljedecu bakljadu citav stadion izvizdat jug,pa valjda skontaju.....Morzhy je napisao/la: ↑pet avg 24, 2018 6:41 pmSiromašan smo klub,stvarno ne znam kako to navijači ne mogu svariti. Kakva ba furka kojom izbiješ svom siromašnom klubu 8000 KM sa računa,sa tendencijom izbijanja još ko zna koliko desetina hiljada KM sa računa svog,da ponovim, siromašnog kluba? Stvarno ne razumijem rezon Bgm. Sa bakljama je trebalo završiti prošle sezone na otvorenju Istoka,sve ovo poslije je brukanje u odnosu na tu bakljadu...a skuplje. I vas što to snimate...da ne citiram sad Mamića
Sta je sa Zekom?Plava Porodica je napisao/la: ↑pet avg 24, 2018 6:51 pmveca-sinisa-bakrac-bogi-pavic-vranjes-blagojevic-veselinovic-curjuric-zajmovic-krpic
Prije će odustati poslije aplauza,nego poslije zvižduka...ultra furka valjda,samo nek' je kontra. Ali toliko nemati osjećaj pripadnosti nečemu je stvarno za ne povjerovati. Što je čudnije na gostovanjima super,navijaju,bodre,ne gase se,super ekipica bude uvijek,milina ih gledati i slušati...ali čim ugledaju Grbavicu daj da se šta zapali,baš ne kontamMasinovodja je napisao/la: ↑pet avg 24, 2018 6:49 pmJa fkt ne mogu skontati kome je ono vise zanimljivo.Sljedecu bakljadu citav stadion izvizdat jug,pa valjda skontaju.....Morzhy je napisao/la: ↑pet avg 24, 2018 6:41 pmSiromašan smo klub,stvarno ne znam kako to navijači ne mogu svariti. Kakva ba furka kojom izbiješ svom siromašnom klubu 8000 KM sa računa,sa tendencijom izbijanja još ko zna koliko desetina hiljada KM sa računa svog,da ponovim, siromašnog kluba? Stvarno ne razumijem rezon Bgm. Sa bakljama je trebalo završiti prošle sezone na otvorenju Istoka,sve ovo poslije je brukanje u odnosu na tu bakljadu...a skuplje. I vas što to snimate...da ne citiram sad Mamića