Takva smo sorta, brdo love kvari nas lako
i onda djonom startuje svako
I nema - driblaj....i nema - dodaj
već samo ima....dobro se prodaj
Baš tako.Veteran1965 je napisao/la: ↑sri feb 24, 2021 10:01 amNije problem Ramović i njegov /ne/dolazak. Problem su procedure i pravila ponašanja unutar kluba. Ponašanje Amara ko da je vlasnik kluba. Stavljaš se iznad čovjeka koji jedini broji pare trenutno. I još gore je što ga ovaj zbog mira u kući trpi. Ne znam kojim je putem išla kompletna priča oko Sinana, ali po meni jedino je trebalo pitati trenera da li ga zanima Sinan u ekipi. Ako je odgovor da, Badžak dogovara uslove i ugovor. Ako je odgovor ne, ide se dalje, nema pregovora i vozdra. Jednom mu se mora stati u kraj, ne može se više za sve pitati. Pogotovo ne oko para, jer znamo kako se tu snalazi, i kakav "propuh" ostaje nakon njega. On je tako postavio stvari, ikebane u predsjedništvu mu puše, a Badžak je izgleda sam. Da bi se bilo šta promjenilo, treba reset UO i NO napraviti, i onda sa njim završiti jednom za sva vremena.
Prvo objavi prava zvanicna - gg.ba, pa onda Zeljina zvanicna. Neki cudni trendovi.
zeka_tm87 je napisao/la:onaj ko pita pogledaj citirani post.a ako se ovo nije odnosilo na golmana pardon.nego sta je mustuluk ako nije ovaj "golman"
K'o da sam pis'o. To je to!Veteran1965 je napisao/la: ↑sri feb 24, 2021 10:01 amNije problem Ramović i njegov /ne/dolazak. Problem su procedure i pravila ponašanja unutar kluba. Ponašanje Amara ko da je vlasnik kluba. Stavljaš se iznad čovjeka koji jedini broji pare trenutno. I još gore je što ga ovaj zbog mira u kući trpi. Ne znam kojim je putem išla kompletna priča oko Sinana, ali po meni jedino je trebalo pitati trenera da li ga zanima Sinan u ekipi. Ako je odgovor da, Badžak dogovara uslove i ugovor. Ako je odgovor ne, ide se dalje, nema pregovora i vozdra. Jednom mu se mora stati u kraj, ne može se više za sve pitati. Pogotovo ne oko para, jer znamo kako se tu snalazi, i kakav "propuh" ostaje nakon njega. On je tako postavio stvari, ikebane u predsjedništvu mu puše, a Badžak je izgleda sam. Da bi se bilo šta promjenilo, treba reset UO i NO napraviti, i onda sa njim završiti jednom za sva vremena.