Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑sub feb 13, 2021 8:55 am
SanMan je napisao/la: ↑pet feb 12, 2021 11:18 pm
Ova zadnja objava predsjednika je prva kojoj u potpunosti vjerujem, u g..nima smo i nekima je u cilju da to zataškaju, a one LŠ i ostale bajke su šuplja.
E sad ako ga je neko doveo da to ogoli i kaže kako jeste (jer niko drugi u ovoj upravi nema muda) super, pa onda sponzori i pare, a ako su mislili da će im on samo donijeti neku lovu i ništa ne pitati malo su se za.ebali - izleda da je veći muljator nego ovi naši (čovjek mulja po Londonu a ne na DMalti)
Ne zaboravi da je jednom bila ta prica,pa da su otisle i prijave tuzilastvu zbog nezakonitosti u radu.
Isto tako ne zaboravi da je tada bilo drvlje i kamenje na tadasnju garnituru ljudi.
Isto tako ne zaboravi da su tada izasle na vidjelo sumnjive transakcije Bekricevog transfera i mnoge druge.
Ovo je klasicna suplja prica odnosno ona prica za koju on konta da navijaci vole da je cuju i ona je sasvim kontra onoga sto je rekao na sjednici prosirenog uoravnog odbora.
Nemam namjeru da se prepirem, provociram ili bilo šta slično. Želja mi je da zdravo diskutujemo.
Kažeš da su otišle prijave tužilaštvu. Kojem? Ima li povratnih informacija? Je li istraga u toku ili je donesena odluka o nesprovođenju istrage?
Toliko se priča(lo) o tome, a sve nagađanja o ishodu. Prema Zakonu o slobodnom pristupu informacijama, možemo doći do tih podataka, ako ih ne znamo. Evo ja mogu zvanično tražiti. Samo me zanima kojem tužilaštvu je prijavljeno, ko je prijavljen, kada je prijavljeno... Osnovne informacije.