Nije jednostavno moj Storme. Kao prvo raja je nasikirana oko dešavanja u i oko Želje i sve to mnogo boli. Sa druge strane, teško je i kada si nekada ovdje kritikovao, bio si "na nišanu" pa su ljudi sebi svašta dopuštali. A ovaj pdf je napravljen da bi slobodno izražavali svoja mišljenja i stavove. Iskreno ja sam sam sebe nekoliko puta pitao što mi ovo treba, jedno vrijeme sam se bio i sklonio i nisam ništa pisao, ali jače je od mene da prokomentarišem dešavanja u Želji.storm_raider je napisao/la: ↑pet feb 12, 2021 8:29 pmNazalost, mnogo ljudi je zadnjih godina postalo neaktivno. Nema to veze sa forumom... to je najveci gubitak.
I sada me boli, ne što različito mislimo, pišemo, ili pokušavamo objasniti, nego što se nipodaštava, vrijeđa, naziva raznim imenima, i što smatram nije u redu, pisao sam o tome.
Da ne zaboravim, bilo je i ozbiljnih pretnji ljudima koji su pisali ovdje, i to je strašno.Uglavnom, kao i sve u društvu, kada je dobro svi su tu, a kada je belaj, svi se razbježe. Tako je i u Želji. Izgleda da je ovaj Badžak jedini koji je osto tu. i ne pita, niti gleda ko je u upravi, ko je trener, kakvo je stanje u klubu, kako stojimo na tabeli. D nm je bar još nekoliko ovakvih, da sastavimo UO, "popišali" bi mi ovo sve.
I nema odustajanja dok se ne objave sve prevare, pljačke i udari na Željinu imovinu. Da mi je babo rahmetli...