Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Veteran1965
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet feb 12, 2021 9:27 pm

storm_raider je napisao/la:
pet feb 12, 2021 8:29 pm
kvalitet je napisao/la:
pet feb 12, 2021 6:01 pm
pet feb 12, 2021 5:23 pm
Sto je raja neaktivna...
Forum je aktivan samo kad ptičurina objavi dubokoumni post sljedećeg sadržaja:

F5
Nazalost, mnogo ljudi je zadnjih godina postalo neaktivno. Nema to veze sa forumom... to je najveci gubitak.
Nije jednostavno moj Storme. Kao prvo raja je nasikirana oko dešavanja u i oko Želje i sve to mnogo boli. Sa druge strane, teško je i kada si nekada ovdje kritikovao, bio si "na nišanu" pa su ljudi sebi svašta dopuštali. A ovaj pdf je napravljen da bi slobodno izražavali svoja mišljenja i stavove. Iskreno ja sam sam sebe nekoliko puta pitao što mi ovo treba, jedno vrijeme sam se bio i sklonio i nisam ništa pisao, ali jače je od mene da prokomentarišem dešavanja u Želji.
I sada me boli, ne što različito mislimo, pišemo, ili pokušavamo objasniti, nego što se nipodaštava, vrijeđa, naziva raznim imenima, i što smatram nije u redu, pisao sam o tome.
Da ne zaboravim, bilo je i ozbiljnih pretnji ljudima koji su pisali ovdje, i to je strašno.Uglavnom, kao i sve u društvu, kada je dobro svi su tu, a kada je belaj, svi se razbježe. Tako je i u Želji. Izgleda da je ovaj Badžak jedini koji je osto tu. i ne pita, niti gleda ko je u upravi, ko je trener, kakvo je stanje u klubu, kako stojimo na tabeli. D nm je bar još nekoliko ovakvih, da sastavimo UO, "popišali" bi mi ovo sve.

I nema odustajanja dok se ne objave sve prevare, pljačke i udari na Željinu imovinu. Da mi je babo rahmetli...
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Occasionally
Kontakt:

pet feb 12, 2021 9:36 pm

Ostavili ljudi u amanet.
Kome?
slika
slika

storm_raider
Kontakt:

pet feb 12, 2021 9:41 pm

Veteran1965 je napisao/la:
kvalitet je napisao/la:
pet feb 12, 2021 6:01 pm

Forum je aktivan samo kad ptičurina objavi dubokoumni post sljedećeg sadržaja:

F5
Nazalost, mnogo ljudi je zadnjih godina postalo neaktivno. Nema to veze sa forumom... to je najveci gubitak.
Nije jednostavno moj Storme. Kao prvo raja je nasikirana oko dešavanja u i oko Želje i sve to mnogo boli. Sa druge strane, teško je i kada si nekada ovdje kritikovao, bio si "na nišanu" pa su ljudi sebi svašta dopuštali. A ovaj pdf je napravljen da bi slobodno izražavali svoja mišljenja i stavove. Iskreno ja sam sam sebe nekoliko puta pitao što mi ovo treba, jedno vrijeme sam se bio i sklonio i nisam ništa pisao, ali jače je od mene da prokomentarišem dešavanja u Želji.
I sada me boli, ne što različito mislimo, pišemo, ili pokušavamo objasniti, nego što se nipodaštava, vrijeđa, naziva raznim imenima, i što smatram nije u redu, pisao sam o tome.
Da ne zaboravim, bilo je i ozbiljnih pretnji ljudima koji su pisali ovdje, i to je strašno.Uglavnom, kao i sve u društvu, kada je dobro svi su tu, a kada je belaj, svi se razbježe. Tako je i u Želji. Izgleda da je ovaj Badžak jedini koji je osto tu. i ne pita, niti gleda ko je u upravi, ko je trener, kakvo je stanje u klubu, kako stojimo na tabeli. D nm je bar još nekoliko ovakvih, da sastavimo UO, "popišali" bi mi ovo sve.

I nema odustajanja dok se ne objave sve prevare, pljačke i udari na Željinu imovinu. Da mi je babo rahmetli...
Bilo je ozbiljnih prijetnji moj dobri druze, ti ne bi vjerovao kroz sta je moderacija sve prosla i kakve prijetnje je prozivila. To sto su pisali da nas Miske placa, da slazemo palete po megamixu i tako dalje, a dalje od istine ne moze biti, na te gluposti se nismo ni obazirali. Ne moze niko platiti slobodu i ljubav prema Zelji. Godinama smo sutili na to sve iz razloga sto mi nismo bitni, cak ni nasa reputacija nije bitna, bitan je Zeljo. Napadani su ljudi jer su pisali istinu. Ljudi sebi dopuste mnogo nazalost. Vjeruj mi, necu da pisem mnogo toga, suzdrzavam se. Prijetnje su prijavljene kome je trebalo i radi se na tome. I sve je to proslo, ispuhalo i eto ostala ogoljena istina. Prodje sve. Mi svi smo uvijek sam bili uz Zelju i samo je Zeljin interes nas interes. Zalosno je sta sve ljudi dopuste sebi i koliko nisko padnu. Neka nam Zeljo bude dobro. Ali istinu moramo pisati, kakva god da je, a ja ti garantujem da ovdje nikada niko nije mogao uticati ni na jedan nacin. Neki od nas su debelu cijenu za to platili. Napisacu jednom sve, sada nije vrijeme. Zivio nas Zeljo.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Veteran1965
Kontakt:

pet feb 12, 2021 9:47 pm

Ne sumnjam, a dio i znam. Samo se ne bih baš sve složio sa tobom. Iskreno ja nisam bio pristalica ranijeg predsjednika, i to sam pisao ovdje, pokušao argumentovati, ali sam bio žestoko napadan. Ali što kažeš imamo to što imamo. Ko, kako, zašto, pokazaće se. Na žalost, sve je po leđima starca....

storm_raider
Kontakt:

pet feb 12, 2021 9:51 pm

pet feb 12, 2021 9:47 pm
Ne sumnjam, a dio i znam. Samo se ne bih baš sve složio sa tobom. Iskreno ja nisam bio pristalica ranijeg predsjednika, i to sam pisao ovdje, pokušao argumentovati, ali sam bio žestoko napadan. Ali što kažeš imamo to što imamo. Ko, kako, zašto, pokazaće se. Na žalost, sve je po leđima starca....
I to je problem i takvi su banovani cim je doslo do moderacije. Kao sto sam napisao - ljudi sebi dopuste nekada previse. Pricam o ipak drugim nivoima "napadanja", to je zaista nedopustivo. Problem je kada se napise istina, kakva god da je, a nije problem sto nas starac u cosku trune dok mu se djeca svadjaju. Dusa me boli, dusa!

Veteran1965
Kontakt:

pet feb 12, 2021 9:55 pm

Sada samo treba gurati da se ide do kraja, i da se finansijska revizija uradi, maksimalno profesionalno i iskreno. Ja sam apsolutno protiv priča o kantonalnoj ligi, i sličnim scenarijima, ali ovo neka ide do kraja, pa šta košta neka košta. Ko je zaslužio neka zaglavi murije. Vidjećemo, ali ako se upada u sistem kluba, to dokazuje da je ozbiljan kriminal i pare u priči i da se pokušava na sve moguće načine zataškati.

storm_raider
Kontakt:

pet feb 12, 2021 10:02 pm

Vrijeme ce pokazati, kao i svaki put do sada. Zeljina imovina je Zeljino najvece prokletstvo i blagodat. Oko toga ce se sve vrtiti. Teska vremena za naseg Zelju, mislio sam da smo naucili iz proslosti, stvarno jesam.

Leon_Professional
Kontakt:

pet feb 12, 2021 10:10 pm

Nisu nikog doveli na ekipu koja gubi od sela i fenjeraša, a kao mi bi da se borimo za titulu.

I šta pisati tu. Ubili su svaku nadu i volju u nama.

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet feb 12, 2021 10:17 pm

Zeljo ce biti, pa makar u kantonalnoj i bez imovine...

Grobari kluba biti i proci, i naravno biti upamceni po zlu koji su ostavili... isto kao nasa drzava... nasrtali su mnogi i ostat ce upamceni kao zlocinci...

Za mene su isti i jedni i drugi...

🍾🥂🍾🥂🍾🥂🍾🥂🍾
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

avlami97
Kontakt:

pet feb 12, 2021 10:28 pm

pet feb 12, 2021 10:02 pm
Vrijeme ce pokazati, kao i svaki put do sada. Zeljina imovina je Zeljino najvece prokletstvo i blagodat. Oko toga ce se sve vrtiti. Teska vremena za naseg Zelju, mislio sam da smo naucili iz proslosti, stvarno jesam.
Željina imovina nikada neće biti najveće prokletstvo. Mislim da su tu floskulu skovali oni koji se žele okoristiti i koriste od Želje. Željina imovina je Želji bila i uvijek će biti prednost, samo što one uhljupe koji žele omastiti brke Željinom imovinom treba držati na oku i po mogućnost nabiti nogom u guzicu.
Ovom prilikom nisam mislio ni na koga od ljudi koji pišu na ovom forumu, nego na ljude koji su u Klubu ili su bili direktno involvirani u rad Kluba.

Željo treba biti sretan što ima imovinu i to nam je najveća prednost u odnosu na sve klubove u zemlji. Tu prednost trebamo iskoristiti, a ne da nam ista predstavlja teret. Odgovorno, transparentno i pošteno gazdovanje nam je prilika. Uhljupe, uhljebe i demagoge treba držati što dalje od Želje i njegove imovine.

Željo se svih ovih 100 godina ponosio svojim stadionom i imovinom.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

storm_raider
Kontakt:

pet feb 12, 2021 10:34 pm

Mislim da nisi shvatio tu "floskulu"...

avlami97
Kontakt:

pet feb 12, 2021 10:46 pm

Shvatio sam je odlično. Ona se pojavila u zadnjoj deceniji. Nikada prije niko nije govorio da nam je imovina teret. Mislim da ju je prvi put plasirao Žujo.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

storm_raider
Kontakt:

pet feb 12, 2021 10:53 pm

avlami97 je napisao/la:
pet feb 12, 2021 10:46 pm
Shvatio sam je odlično. Ona se pojavila u zadnjoj deceniji. Nikada prije niko nije govorio da nam je imovina teret. Mislim da ju je prvi put plasirao Žujo.
Nema Zujo veze sa njom. Mislim da je nisi shvatio, sa postovanjem.

Odnosi se na to da je Zeljina imovina blagoslov Zelje i u pravim rukama ona ce da sija kao nijedna i prema njoj ce se odnositi svi sa postovanjem (sto znamo iz ne tako davne proslosti). Sto se tice dijela teksta da je prokletstvo Zelje, odnosi se na one koji bi zbog te imovine i eventualnog licnog profita koji ona moze da donese pribjegli raznoraznim metodama da zaposjednu klub.

SanMan
Kontakt:

pet feb 12, 2021 11:18 pm

Ova zadnja objava predsjednika je prva kojoj u potpunosti vjerujem, u g..nima smo i nekima je u cilju da to zataškaju, a one LŠ i ostale bajke su šuplja.
E sad ako ga je neko doveo da to ogoli i kaže kako jeste (jer niko drugi u ovoj upravi nema muda) super, pa onda sponzori i pare, a ako su mislili da će im on samo donijeti neku lovu i ništa ne pitati malo su se za.ebali - izleda da je veći muljator nego ovi naši (čovjek mulja po Londonu a ne na DMalti)

Dzezvar
Kontakt:

sub feb 13, 2021 7:08 am

Bilo je ozbiljnih prijetnji moj dobri druze, ti ne bi vjerovao kroz sta je moderacija sve prosla i kakve prijetnje je prozivila. To sto su pisali da nas Miske placa, da slazemo palete po megamixu i tako dalje, a dalje od istine ne moze biti, na te gluposti se nismo ni obazirali. Ne moze niko platiti slobodu i ljubav prema Zelji. Godinama smo sutili na to sve iz razloga sto mi nismo bitni, cak ni nasa reputacija nije bitna, bitan je Zeljo. Napadani su ljudi jer su pisali istinu. Ljudi sebi dopuste mnogo nazalost. Vjeruj mi, necu da pisem mnogo toga, suzdrzavam se. Prijetnje su prijavljene kome je trebalo i radi se na tome. I sve je to proslo, ispuhalo i eto ostala ogoljena istina. Prodje sve. Mi svi smo uvijek sam bili uz Zelju i samo je Zeljin interes nas interes. Zalosno je sta sve ljudi dopuste sebi i koliko nisko padnu. Neka nam Zeljo bude dobro. Ali istinu moramo pisati, kakva god da je, a ja ti garantujem da ovdje nikada niko nije mogao uticati ni na jedan nacin. Neki od nas su debelu cijenu za to platili. Napisacu jednom sve, sada nije vrijeme. Zivio nas Zeljo.
Ne mogu dozvoliti da istices iskljucivo moderaciju u prvi plan sto se tice prijetnji i prozivki.
Ovdje ima jos dosta ljudi (ja sam nebitan tu)koji se jos uvijek prozivaju,koji su prozivani javno pa cak i njihove porodice,kojima je prijeceno i to dosta prije moderacije.Vi kao moderacija ste dosli na red puno kasnije.
Samo skontaj ko ti ne pise vise od one prve postave
Foruma pa ti mozda bude i jasnije zasto
Da ponovim ja sam nebitan tu jer se nosim sa tim smradovima na svoj nacin i mogu me samo za donju pipu povuci ali imas ljudi kojima to bas nije svjedno.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

HajrA
Kontakt:

sub feb 13, 2021 8:49 am

I sta kase nas UO sastavljen od mocnih i sposobnih Zeljovaca.
Zeljo je stecaj!
pardon vjecan!

Bravo Lutvo najntrofejni nas sine!
TM87

Dzezvar
Kontakt:

sub feb 13, 2021 8:55 am

SanMan je napisao/la:
Ova zadnja objava predsjednika je prva kojoj u potpunosti vjerujem, u g..nima smo i nekima je u cilju da to zataškaju, a one LŠ i ostale bajke su šuplja.
E sad ako ga je neko doveo da to ogoli i kaže kako jeste (jer niko drugi u ovoj upravi nema muda) super, pa onda sponzori i pare, a ako su mislili da će im on samo donijeti neku lovu i ništa ne pitati malo su se za.ebali - izleda da je veći muljator nego ovi naši (čovjek mulja po Londonu a ne na DMalti)
Ne zaboravi da je jednom bila ta prica,pa da su otisle i prijave tuzilastvu zbog nezakonitosti u radu.
Isto tako ne zaboravi da je tada bilo drvlje i kamenje na tadasnju garnituru ljudi.
Isto tako ne zaboravi da su tada izasle na vidjelo sumnjive transakcije Bekricevog transfera i mnoge druge.
Ovo je klasicna suplja prica odnosno ona prica za koju on konta da navijaci vole da je cuju i ona je sasvim kontra onoga sto je rekao na sjednici prosirenog uoravnog odbora.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

storm_raider
Kontakt:

sub feb 13, 2021 9:08 am

Faca Sa Ulica je napisao/la:
sub feb 13, 2021 7:08 am

Ne mogu dozvoliti da istices iskljucivo moderaciju u prvi plan sto se tice prijetnji i prozivki.
Ovdje ima jos dosta ljudi (ja sam nebitan tu)koji se jos uvijek prozivaju,koji su prozivani javno pa cak i njihove porodice,kojima je prijeceno i to dosta prije moderacije.Vi kao moderacija ste dosli na red puno kasnije.
Samo skontaj ko ti ne pise vise od one prve postave
Foruma pa ti mozda bude i jasnije zasto
Da ponovim ja sam nebitan tu jer se nosim sa tim smradovima na svoj nacin i mogu me samo za donju pipu povuci ali imas ljudi kojima to bas nije svjedno.
Ne isticem u prvi plan, pisem iskustva iz prve ruke. Nicija borba nije tu manje bitna. Znam dobro sta i kako je bilo, zato sam i napisao da ljudi sebi dopustaju previse. Zbog nebitnog teksta na forumu, zbog misljenja. Plemensko razmisljanje. Idemo dalje.

Leon_Professional
Kontakt:

sub feb 13, 2021 9:12 am

Durgo je napisao/la:
pet feb 12, 2021 10:17 pm
Zeljo ce biti, pa makar u kantonalnoj i bez imovine...

Grobari kluba biti i proci, i naravno biti upamceni po zlu koji su ostavili... isto kao nasa drzava... nasrtali su mnogi i ostat ce upamceni kao zlocinci...

Za mene su isti i jedni i drugi...

🍾🥂🍾🥂🍾🥂🍾🥂🍾
:pljesak:

Leon_Professional
Kontakt:

sub feb 13, 2021 9:15 am

Faca Sa Ulica je napisao/la:
sub feb 13, 2021 8:55 am
SanMan je napisao/la:
Ne zaboravi da je jednom bila ta prica,pa da su otisle i prijave tuzilastvu zbog nezakonitosti u radu.
Isto tako ne zaboravi da je tada bilo drvlje i kamenje na tadasnju garnituru ljudi.
Isto tako ne zaboravi da su tada izasle na vidjelo sumnjive transakcije Bekricevog transfera i mnoge druge.
Ovo je klasicna suplja prica odnosno ona prica za koju on konta da navijaci vole da je cuju i ona je sasvim kontra onoga sto je rekao na sjednici prosirenog uoravnog odbora.
a sta je rekao

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 22 gosta.

Prijava