Zamisli to se desi, a Čerkez ne dopusti navijacima na stadion
To je da se ranis, a kakvi smo pehovi desilo mi nam se tako kad bi doveli Inter
Ma boli nas svakako smo u banani
Sigurno da je skupo, i da obzirom na cijelu situaciju i nije f.okus i prioritet, jer ko zna šta će se dešavati tokom godine. Sa druge strane ima mnogo ideja, ali i volontera koji bi se angažovali oko toga, i potpuno pesplatno ili sa malim budgetom realizuju te projekte.
Hajde sto je skupo nego ce ljudi doci sa trecim timomVeteran1965 je napisao/la: ↑pet jan 29, 2021 6:29 pmSigurno da je skupo, i da obzirom na cijelu situaciju i nije f.okus i prioritet, jer ko zna šta će se dešavati tokom godine. Sa druge strane ima mnogo ideja, ali i volontera koji bi se angažovali oko toga, i potpuno pesplatno ili sa malim budgetom realizuju te projekte.
Pamti se protiv koga si igrao a ne koje za njih igraoMeha87 je napisao/la: ↑pet jan 29, 2021 9:37 pmHajde sto je skupo nego ce ljudi doci sa trecim timomVeteran1965 je napisao/la: ↑pet jan 29, 2021 6:29 pmSigurno da je skupo, i da obzirom na cijelu situaciju i nije f.okus i prioritet, jer ko zna šta će se dešavati tokom godine. Sa druge strane ima mnogo ideja, ali i volontera koji bi se angažovali oko toga, i potpuno pesplatno ili sa malim budgetom realizuju te projekte.
Ispravka branim ga kao sina
Ja sam Zeljin.....
Glasao za Mustafu Cerica jednom na izborima.