Slavko, Slavko... Kako si mogao?
Pokušavam da shvatim taj mentalni sklop koji se nakon činjenja zla drugima iznenadi kad nema sreće i nafake.
Normalan insan bi se zapitao, al...
Znaci ipak nam ostaje najbolji igrac u zadnjih par kola.pintol_TM87 je napisao/la: ↑čet jan 14, 2021 6:43 pmhoce jer ima od cega da zivi..Leon_Professional je napisao/la: ↑sri jan 13, 2021 8:51 pmHoće li Tuce ostatpintol_TM87 je napisao/la: ↑sri jan 13, 2021 6:54 pmbit ce na prozivci vise juniora nego seniora kako je krenulo...al i treba nam tako...nazalostt![]()
Momci rade strasan posao to nam je svima poznatoAmerigo je napisao/la: ↑čet jan 14, 2021 5:29 pmBrate zar nismo shvatili do sad da ovdje u kritikama i pljuvanju nema mjere već odavno ista situacija kao i kad se desio navodni dan pobjede i tad su oni bili isto ovako najgori kao i ovi sad , nije bilo nikakvih pozitivnih niti ljudi u tom sazivu niti je bilo sta izdvojeno kao pozitivno nego je bilo takmičenje u pljuvanju i samozadovoljštini uz ono " jesam li ja govorio " tako da me sad nije iznenadilo da neko tu ekipu svrstava uz Amara i samim tim su loši i treba ih etiketirati ..... šta reći nezz ni sam jednostavno smo mi takav narod koji najlakse nađe nekome nesto da prigovori i nekog da spusti a ova naša situacija je idealna da svi budu krivi bez razlike ....Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑čet jan 14, 2021 12:31 pmSto se ekipe 1921 tice smanjite malo dozivljaj.
Nema potrebe da prozivate momke,posebno sto nemate ama bas nikakav razlog za to.....
Ako iko ti to bar znas kako je biti etiketiran zbog pisanja o nečemu a nisi ni dio nečeg tako da je bilo samo pitanje vremena kada će se neko naći ko će i te momke negdje svrstati.......
Dobri moj durgo sta si mislio da ce pitati, ovo je opusteniji neki razgovor. Slabo ozibljnih tema, anegdote i tako. I da je pitao, znalo bi se kakav ce odgovor biti otprilike.Durgo je napisao/la: ↑čet jan 14, 2021 11:23 pmZnaci nabrijali se za pomocni opasno...
Najtuznije je da velica ove iz Veleza, a ove od kojih je Velez prepisao sve, je sabotirao i tjerao...
I naravno opet bez pravih pitanja, bezmudno, kao sto napisah jucer... Beganovski ili bekanovski, kako vam pase...