Ispred 1921.ba bio clan nadzornog odbora kluba.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri dec 30, 2020 12:55 pmKo je ovaj novi direktor i otkud sjednica.
Ispred 1921.ba bio clan nadzornog odbora kluba.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri dec 30, 2020 12:55 pmKo je ovaj novi direktor i otkud sjednica.
Klub je odavno pripremljen za privatizaciju, naravno, na bosanski način. Sve ostalo su nijanse, u smislu, je li Klub zadužen za 12 ili 14 milki i slično.samo_da_repliciram je napisao/la: ↑sri dec 30, 2020 1:25 pmKlub što prije treba pripremati za privatizaciju, a bez časnih obrazovanih i poštenih ljudi to neće biti moguće
Ironiju na stranu, ja sam od uvijek mislio i sad isto mislim: klub moze da bira, nestanak ili privatizacija. Najtuznije je sto vecina ljudi, mladji su u vecini doduse, klub precijenjuje u smislu uvijek ce se neko naci da pomogne, pomoci ce grad drzava i sl. u drzavi u kojoj je nestao i unisten jedan Energoinvest i jos milion drugih giganata da neko spasava Zeljuavlami97 je napisao/la: ↑sri dec 30, 2020 2:11 pmKlub je odavno pripremljen za privatizaciju, naravno, na bosanski način. Sve ostalo su nijanse, u smislu, je li Klub zadužen za 12 ili 14 milki i slično.samo_da_repliciram je napisao/la: ↑sri dec 30, 2020 1:25 pmKlub što prije treba pripremati za privatizaciju, a bez časnih obrazovanih i poštenih ljudi to neće biti moguće
Prva stvar kada je došlo do Dana pobjede Željezničara isti su rekli da će raditi transparentno i u startu slagali. Svi, ali baš svi koji su trenutno u Želji treba nogirati, i to bez ikakvog izuzetka, jer svi snose dio odgovornosti za trenutno, a i buduće stanje u Klubu. Kakvo će ono biti vrijeme će pokazati.
Jesmo s Širokim generalku.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑sri dec 30, 2020 2:51 pmNego kada je prozivka?
Gdje cemo na pripreme?
Jesmo li dogovorili koju pripremnu utakmicu?
Mustafa je vrijedan i posten momak. Siguran sam da nece biti marioneta i da ce dati sve od sebe da pomogne klubu.Glas Razuma je napisao/la: ↑čet dec 31, 2020 12:23 amGospodin Novoizabrani Direktor nije nista uradio kao clan Nadzornog Odbora. Nisam optimista. Najvjerovatnije je da ce biti tu da izvrsava sta stvarni direktor kluba odredi.