Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto dec 29, 2020 12:28 am

Durgo je napisao/la:
pon dec 28, 2020 11:46 pm
Ajde ba, Amar ce to sve da sredi.
100 godina kluba, igrat cemo evropu, sta hocete vi? Kriza je svugdje.
Hocete stadion, vracanje duga, plate na vrijeme, fudbal i titulu? Pa ko jos to moze dati?
Birajte jedno i dosta... recimo: 2. red, 3. dzep. Kur.cina, ne moze ni jedno. Pozdravi ukucane i reci tati da je dobio kur.cinu, hocu reci krompir... izvinjavam se...
Vozdra mala raja, ja sam uz vas!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Dzezvar
Kontakt:

uto dec 29, 2020 6:43 am

phpBB [video]

Dobro jutro....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Leon_Professional
Kontakt:

uto dec 29, 2020 9:38 am

storm_raider je napisao/la:
pon dec 28, 2020 10:16 pm
Leon_Professional je napisao/la:
pon dec 28, 2020 10:00 pm
pon dec 28, 2020 7:16 pm

Odrekao se potrazivanja u zamjenu za papire. Dzaba ode. Ili ti ga "zaradili smo oko 35 000 koje mu ne moramo platiti".
Nisu ni svjesni koliko im sve dolazi na naplatu. Toliko su se smijali i ponavljali kako smo zaradili na raskidima, pa to im bio top argument.

Sretno Lendra. Šteta pa nisu prihvatili ponudu na početku možda bi i više zaradili.
Ovo ćemo pisati djelimični promašaj stručnog štaba, jer ipak izvukli su 35 milja.
Ma nije smijesno ni tada bilo, nije ni sada..., samo sto se tada nije dugovalo ovako, nego ga otpustis i dogovoris sa njim za ciste papire da ne trazi novac za ostatak ugovora. I to je bio "krah sportskog segmenta" i ok, donekle se i slazem da je bilo blamiranja. A ovako mu dugujes par plata i onda ga ucjenis njegovom karijerom. I to "nije krah sportskog segmenta". Na stranu sto je krah svakog ostalog segmenta. I kao sto napisah, eto neka je tonu gresaka bilo ranije, sigurni smo svi da je bilo iz mnogo rada i dobrih namjera. Ja u zadnje dvije godine ne vidim ni rad, niti ruku na srce dobre namjere.
Ma ne ulazim u to je li smiješno, žalosno, loše.
Samo hoću da kažem da se sve ponavlja, pa i gore (kako kažeš da ništa ne valja), a to su im bili glavni argumenti.
Stanice, avioni, kamioni,...

santakuruz
Kontakt:

uto dec 29, 2020 9:58 am

Treba samo paziti da ovo neko oprastanje dugova u zamjenu za ciste papire, ne zavrsi za par godina tuzbom. Igracu kad se duguje, on na osnovu neisplacenih plata ima pravo na raskid ugovora i ciste papire. Nema on sta oprastati dug da bi dobio ciste papire. Ovdje jedino moze biti da igraci pokusavaju ispasti korektni i ne vuci se po arbitrazama koje bi 100% dobili. Ali isto tako igrac za pola godine moze tuziti klub zbog duga koji je "oprostio" uz argument da je bio ucijenjen i da nije znao da ima pravo na ciste papire. I jos ako nema notarski obradjenih ugovora o oprastanju duga....

Sent from my SM-A515F using Tapatalk

teteac8684
Kontakt:

uto dec 29, 2020 10:00 am

uto dec 29, 2020 9:38 am
pon dec 28, 2020 10:16 pm
pon dec 28, 2020 10:00 pm

Nisu ni svjesni koliko im sve dolazi na naplatu. Toliko su se smijali i ponavljali kako smo zaradili na raskidima, pa to im bio top argument.

Sretno Lendra. Šteta pa nisu prihvatili ponudu na početku možda bi i više zaradili.
Ovo ćemo pisati djelimični promašaj stručnog štaba, jer ipak izvukli su 35 milja.
Ma nije smijesno ni tada bilo, nije ni sada..., samo sto se tada nije dugovalo ovako, nego ga otpustis i dogovoris sa njim za ciste papire da ne trazi novac za ostatak ugovora. I to je bio "krah sportskog segmenta" i ok, donekle se i slazem da je bilo blamiranja. A ovako mu dugujes par plata i onda ga ucjenis njegovom karijerom. I to "nije krah sportskog segmenta". Na stranu sto je krah svakog ostalog segmenta. I kao sto napisah, eto neka je tonu gresaka bilo ranije, sigurni smo svi da je bilo iz mnogo rada i dobrih namjera. Ja u zadnje dvije godine ne vidim ni rad, niti ruku na srce dobre namjere.
Ma ne ulazim u to je li smiješno, žalosno, loše.
Samo hoću da kažem da se sve ponavlja, pa i gore (kako kažeš da ništa ne valja), a to su im bili glavni argumenti.
Stanice, avioni, kamioni,...
Ma treba samo brigu na veselje...Šampanjac otvoriti, ko ga je.be...

teteac8684
Kontakt:

uto dec 29, 2020 10:00 am

santakuruz je napisao/la:
uto dec 29, 2020 9:58 am
Treba samo paziti da ovo neko oprastanje dugova u zamjenu za ciste papire, ne zavrsi za par godina tuzbom. Igracu kad se duguje, on na osnovu neisplacenih plata ima pravo na raskid ugovora i ciste papire. Nema on sta oprastati dug da bi dobio ciste papire. Ovdje jedino moze biti da igraci pokusavaju ispasti korektni i ne vuci se po arbitrazama koje bi 100% dobili. Ali isto tako igrac za pola godine moze tuziti klub zbog duga koji je "oprostio" uz argument da je bio ucijenjen i da nije znao da ima pravo na ciste papire. I jos ako nema notarski obradjenih ugovora o oprastanju duga....

Sent from my SM-A515F using Tapatalk
Otići će Amar kod notara, no sikiriki...

pestabudimpesta
Kontakt:

uto dec 29, 2020 10:29 am

Durgo je napisao/la:
pon dec 28, 2020 11:46 pm
Ajde ba, Amar ce to sve da sredi.
100 godina kluba, igrat cemo evropu, sta hocete vi? Kriza je svugdje.
Hocete stadion, vracanje duga, plate na vrijeme, fudbal i titulu? Pa ko jos to moze dati?
Birajte jedno i dosta... recimo: 2. red, 3. dzep. Kur.cina, ne moze ni jedno. Pozdravi ukucane i reci tati da je dobio kur.cinu, hocu reci krompir... izvinjavam se...
Ma ako odu Stilic i Ikic, gledat cemo Velez u evropi, glavni ce nam igraci biti Eric i Bekric, golman i veteran
Mi smo uz Želju u radosti i tugi,u dobru i zlu,oni zbog kojih,konacno,on i postoji

AdmirA
Kontakt:

uto dec 29, 2020 10:38 am

.
Zadnja izmjena: AdmirA, dana/u uto dec 29, 2020 10:41 am, ukupno mijenjano 1 put.

neroazzuro
Kontakt:

uto dec 29, 2020 10:39 am

Boga mi, kako je krenulo, ja očekujem da babuka ufati maglu iz sličnih razloga kao zadnji put.

AdmirA
Kontakt:

uto dec 29, 2020 10:41 am

Štilić neće ići, to je hamam pa sigurno.
Klub nikad, nikad u goroj situaciji. Ma neka idu svi, neka se pokupe dosta je kojekakvih hostaplera. Eto sada kao nema ko ući u klub ako odu.... Uvijek ima, uvijek, zapamtite.

neroazzuro
Kontakt:

uto dec 29, 2020 10:42 am

AdmirA je napisao/la:
uto dec 29, 2020 10:38 am
Klub nikad, nikad u goroj situaciji, KO Odgovara?
Jel to ozbiljno pitanje?
Sad one Ivicine riječi: "...ne znam što mu je ovo trebalo..." imaju mnogo više smisla, jelde?

igla
Kontakt:

uto dec 29, 2020 11:00 am

Tako je za Peteva konstatovao da ima iskustvo, ali da je problem što traži svoje pomoćnike, što nema podršku javnosti, da je Osim došao sa unaprijed formiranim stavom da od dogovora neće biti ništa, da je Musemić ostavio jako dobar i ozbiljan utisak. Za Barbareza je naglasio kako je iznio prihvatljiv plan i viziju, a da je i Jakirović ozbiljan kandidat "sa planom i programom".

:lol: Babuka uvijek spreman za saradnje.

Leon_Professional
Kontakt:

uto dec 29, 2020 11:25 am

igla je napisao/la:
uto dec 29, 2020 11:00 am
Tako je za Peteva konstatovao da ima iskustvo, ali da je problem što traži svoje pomoćnike, što nema podršku javnosti, da je Osim došao sa unaprijed formiranim stavom da od dogovora neće biti ništa, da je Musemić ostavio jako dobar i ozbiljan utisak. Za Barbareza je naglasio kako je iznio prihvatljiv plan i viziju, a da je i Jakirović ozbiljan kandidat "sa planom i programom".

:lol: Babuka uvijek spreman za saradnje.
Kurčevit kao inace :D

Racional87
Kontakt:

uto dec 29, 2020 11:32 am

Ima li kakav klub u Bangladešu da ga zovne.
Ili Moščanica.

ODLAZI UBLEHO !
Amar Osim danas je od Željezničara zatražio isplatu 128.000 KM na ime zateznih kamata, a klub tvrdi kako nekadašnjem strategu Plavih ne duguje ništa.

Amare Džukelo napolje !

neroazzuro
Kontakt:

uto dec 29, 2020 3:51 pm

Sad njega samo hebe dužina ugovora pa ne može sam otići, propašće mu pare. Jedino ako nekako otpusti sam sebe.

Dzezvar
Kontakt:

uto dec 29, 2020 4:10 pm

AdmirA je napisao/la:
Klub nikad, nikad u goroj situaciji. Ma neka idu svi, neka se pokupe dosta je kojekakvih hostaplera. Eto sada kao nema ko ući u klub ako odu.... Uvijek ima, uvijek, zapamtite.
Tteba isto tako biti posten pa kazati da nece niko da ulazi sa Amarom u bilo kakvu kombinaciju.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

struja
Kontakt:

uto dec 29, 2020 5:31 pm

Faca Sa Ulica je napisao/la:
uto dec 29, 2020 4:10 pm
AdmirA je napisao/la:
Tteba isto tako biti posten pa kazati da nece niko da ulazi sa Amarom u bilo kakvu kombinaciju.
Hoće moj Džindo😁😁😁

salle86
Kontakt:

uto dec 29, 2020 6:11 pm

pon dec 28, 2020 7:16 pm
pestabudimpesta je napisao/la:
pon dec 28, 2020 6:49 pm
pon dec 28, 2020 6:35 pm
Lendric u Maleziji.
Jel imamo kakvih para ili ode i halal
Odrekao se potrazivanja u zamjenu za papire. Dzaba ode. Ili ti ga "zaradili smo oko 35 000 koje mu ne moramo platiti".
Kako se kroz papire to vodi, da su plate isplaćene i doprinosi, ili...
Fakat da ne bude za par godina da fali uplata
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto dec 29, 2020 6:22 pm

Pa potpise da se odriče dugovanja i tjt.
Željezničar ante portas !

salle86
Kontakt:

uto dec 29, 2020 6:29 pm

AsharaK je napisao/la:
uto dec 29, 2020 6:22 pm
Pa potpise da se odriče dugovanja i tjt.
A hoće li se država odreći svojih dugovanja ?
Čisto sumnjam.
Uplaćuje li se to, ili je i to na stand-by
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Trenutno korisnika/ca: 400000razloga, cala, ficobahtic, Google [Bot] i 37 gostiju.

Prijava