Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

reks1
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub dec 26, 2020 6:03 pm

Kad saberes dva i dva dobijes zakljucak koji je jako crn.Par mjeseci nije dug period kad bi moglo sve eksplodirati

dell21
Kontakt:

sub dec 26, 2020 7:06 pm

Kako stvari stoje nema sanse da licencu dobijemo, iako ima jos vremena. To ce biti drugo put u tri godine kako je kamatar dosao.

Racional87
Kontakt:

sub dec 26, 2020 7:53 pm

Licenca ce biti najmanji problem kad Porezna i istrazni organi 'uđu' u klub - a to ce se desiti.
Valjda ce neko odlezati u KPD ovako igranje sa najvecim sportskim brendom u drzavi. Red bi bio.
Amar Osim danas je od Željezničara zatražio isplatu 128.000 KM na ime zateznih kamata, a klub tvrdi kako nekadašnjem strategu Plavih ne duguje ništa.

Amare Džukelo napolje !

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub dec 26, 2020 7:55 pm

Jedna onako cudnovata informacija :D

Haifa ubjedljivo prva u Izraelu.
Željezničar ante portas !

samo_da_repliciram
Kontakt:

sub dec 26, 2020 7:59 pm

Zasto ne bi dobili licencu?

Bozidar Radosevic
Kontakt:

sub dec 26, 2020 8:30 pm

Amar927 je napisao/la:
sub dec 26, 2020 5:56 pm
storm_raider je napisao/la:
sub dec 26, 2020 5:36 pm
Sa njim se pricalo.
Cuo sam da je u kombinacijama zato sam i pitao da vidim sta raja misli o njemu
Kafane na Ilidzi ce se obradovati

MiroslavKruzik

sub dec 26, 2020 8:34 pm

Glas Razuma je napisao/la:
sub dec 26, 2020 5:50 pm
1. Gdje su oni svi sto su nas godinama ubjedjivali da ce biti bolje kada se gospodin Amar vrati?
2. Gdje je konobar-sto-sipa-sampanjac?
3. Gdje su svi oni sto su otjerali gospodina Misimovica i njegove sazive Upravnih i Nadzornih Odbora?
4. Gdje je gospodin Selimovic?
5. Gdje je gospodin Ustamujic?
6. I na koncu, gdje je i sta radi gospodin Beganovic?
7. Znate li gospodo da je na vasim rukama krv Zeljeznicara? Ovaj potonji svakako je blizi pitarima nego Zeljeznicaru.
8. Znate li da cete uraditi ono sto nisu uradili monstrumi devedesetih godina proslog vijeka?

Pogledajte prvo ovo:

phpBB [video]

Pa potom ovo:

phpBB [video]
Nadam se da ce gospodin Misimovic prijaviti sve malverzacije u klubu, siguran sam da zna kakvo je stanje bilo a kakvo je danas. Zeljovac je on!

blueboy
Kontakt:

sub dec 26, 2020 9:18 pm

Veseli i svi drugi igrači treba da dobiju sve do zadnjeg feninga. Ljudi nisu ništa krivi, odgovoran je onaj ko im je dao ugovore.

Dzezvar
Kontakt:

ned dec 27, 2020 7:19 am

Bosanac1993 je napisao/la:
1. Gdje su oni svi sto su nas godinama ubjedjivali da ce biti bolje kada se gospodin Amar vrati?
3. Gdje su svi oni sto su otjerali gospodina Misimovica i njegove sazive Upravnih i Nadzornih Odbora?
7. Znate li gospodo da je na vasim rukama krv Zeljeznicara? Ovaj potonji svakako je blizi pitarima nego Zeljeznicaru.
8. Znate li da cete uraditi ono sto nisu uradili monstrumi devedesetih godina proslog vijeka?

Pogledajte prvo ovo:

phpBB [video]

Pa potom ovo:

phpBB [video]
Nadam se da ce gospodin Misimovic prijaviti sve malverzacije u klubu, siguran sam da zna kakvo je stanje bilo a kakvo je danas. Zeljovac je on!
Ne trpajte covjeka gdje mu nije mjesto.
Senad trenutno nije ni blizu klubu niti je bio kako je otisao tako da on nema sta prijavljivati....
Ovakvim pisanjem samo uvaljujete covjeka bez ikakvog razloga....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

kvalitet
Kontakt:

ned dec 27, 2020 10:17 am

Faca Sa Ulica je napisao/la:
ned dec 27, 2020 7:19 am
Bosanac1993 je napisao/la:

Pogledajte prvo ovo:

phpBB [video]

Pa potom ovo:

phpBB [video]
Ne trpajte covjeka gdje mu nije mjesto.
Senad trenutno nije ni blizu klubu niti je bio kako je otisao tako da on nema sta prijavljivati....
Ovakvim pisanjem samo uvaljujete covjeka bez ikakvog razloga....
Dugo je bio u klubu. Ako ima saznanja o počinjenim krivičnim djelima, DUŽAN je to prijaviti.

Uz to, šta bi s onim što se predalo Tužilaštvu?
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

neroazzuro
Kontakt:

ned dec 27, 2020 10:43 am

Ne razumijem vala ni vas što prizivate Misimovića na neke akcije. Em bez veze čovjeku stavljate metu na leđa, em pravite iluziju da čovjek ima veze s klubom em razvodnjavate vlastitu argumentaciju u nedostatku ideja.
Ja sam vam fino rekao i ponavljam po stoti put, svi ovi koji kao porede uprave i "režime" Amarov i onaj prošli zaboravljaju jednu stvar: prošli su bili svjesni svojih nedostatak u poznavanju fudbala i to nisu krili. Javno su to iznijeli i pokušavali su naći rješenje. Kažem, po meni jedina negativna strana. I opet ti neki bandić i beus uzmu titulu.
A šta imamo s babukom? U onome u čemu je on najbolji mi opet nismo prvi, iako sam ja očekivao, moram priznat, da ćemo biti.
Al zato ćemo zbog ovog što babuka i njegovi puleni baš i ne znaju tek imati glavobolje.
Mogu ja i razumjeti Amarov ultimatum iz bijesa, ali u poslu nema sentimenta. Ne mijenjaš nekog dok ne nađeš boljeg od njega. Tako mnogi zbog željene titule prodadoše sve ostalo. I opet pušiona.
Al realno recite jesmo li i zaslužili.

plavi kanarinac
Kontakt:

ned dec 27, 2020 11:54 am

A kako pricati sa nekim igračem u kontekstu dolaska kod nas, kakav god on bio, kad niko od nasih igraca ne dobija pare redovno nego parcijalno ispod ruke? Čime ih to mogu privući? Mozda time da ce biti ispod ruke ali da ce biti vise nego sto bi dobio legalno pa papirima? Ili druga opcija je da je igrač propali alkos koji ne zna i ne može više.
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

pestabudimpesta
Kontakt:
Status: Online

ned dec 27, 2020 4:13 pm

Vala ako Frane ode, mi smo k i t a prava
Mi smo uz Želju u radosti i tugi,u dobru i zlu,oni zbog kojih,konacno,on i postoji

Guvo
Kontakt:

ned dec 27, 2020 4:23 pm

Sljedeći igraći napustaju Zeljezničar:

Frane Ikic, Ivan Lendric, Mustafa Mujezinovic, Mladen Veselinovic, Aleksandar Kosoric, Ante Blazevic. Semir Stilic ima dvije aktivne ponude, jednu iz domace lige, ali saznajemo da ce prihvatiti inostrani angazman. Ermin i Asim Zec su takodjer na izlaznim vratima. Luka Juricic ima aktivnu opciju povratka u Hrvatsku.
BOJKOT GG.BA PORTALA!

Grbavica
Kontakt:

ned dec 27, 2020 5:00 pm

Guvo je napisao/la:Sljedeći igraći napustaju Zeljezničar:

Frane Ikic, Ivan Lendric, Mustafa Mujezinovic, Mladen Veselinovic, Aleksandar Kosoric, Ante Blazevic. Semir Stilic ima dvije aktivne ponude, jednu iz domace lige, ali saznajemo da ce prihvatiti inostrani angazman. Ermin i Asim Zec su takodjer na izlaznim vratima. Luka Juricic ima aktivnu opciju povratka u Hrvatsku.
**** autobusku stanicu sta je ovo
Ko nas je kleo, nije dangubio.

neroazzuro
Kontakt:

ned dec 27, 2020 5:16 pm

"Pomaknite se" svi da ja uđem sa svojim ljudima...

ANamelessGhoul
Kontakt:

ned dec 27, 2020 5:26 pm

***** te u usta morzino, na sta si nas doveo

Tare1921

ned dec 27, 2020 5:50 pm

Guvo je napisao/la:

Jel prodajemo Stilica i Ermina ili slobodni papiri?

pestabudimpesta
Kontakt:
Status: Online

ned dec 27, 2020 5:52 pm

Guvo je napisao/la:

Jel se zaj...
Mi smo uz Želju u radosti i tugi,u dobru i zlu,oni zbog kojih,konacno,on i postoji

Leon_Professional
Kontakt:

ned dec 27, 2020 7:40 pm

Kad tad ćemo mi morati srezati troškove i krenuti putem Veleža (najblaža i najbolja opcija). Možda i nećemo ispasti u drugu ligu (ako licenca bude uredna), ali morat će proći par godina da se stabilizujemo ako to krenemo odmah.
A to znaći jeftin igrački kadar i smanjenje ambicija.

Po meni je Velež pravi primjer. A oni su nas kopirali uvakat i polako se dizali.

S ovim ljudima i babukom to nije moguće. A cim prije krenemo prije ćemo se dići.

Tako da mi nije žao ovih igrača. Sve starudija i krševi. Možda Frane da ostane. I onda probati s nekim mladim, bržim i možda bude više koristi od njih nego od ovih.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Gagi tm 87, pestabudimpesta i 50 gostiju.

Prijava