Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

BrUDA
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub dec 26, 2020 11:34 am

storm_raider je napisao/la:
sub dec 26, 2020 10:15 am
Ukoliko nekome treba laptop djeci za skolu neka mi se javi.
Dostavicemo na kucnu adresu.

Diskrecija zagarantovana!
ovo je Zeljeznicar!!! :zeljeznicar1:
Srce ima svoje razloge koje razum ne poznaje!

Dzezvar
Kontakt:

sub dec 26, 2020 12:14 pm

slika

Na sport centru ima clanak.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Dzezvar
Kontakt:

sub dec 26, 2020 12:18 pm

Nije zandar nije kec ženi nam se Asim Zec....

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

sub dec 26, 2020 1:17 pm

Bog sami zna koliko se drugim igracima duguje. E moj Amare kome ti produzi ugovor, j.ebenom futavcu koji nas je nasao tuziti. Ako ti je imalo stalo do kluba zakucaj ga na tribine ili cak ostavi u Sarajevu neka ne ide na pripreme unisti mu karijeru.

Sad ce neki reci "covjek trazi svoje". Sve to postujem ali ima valjda ljudska neka strana gdje se sve moze dogovoriti bez tuzakanja. Sigurno nije bio bez hljeba tj. nije dobio ni marke za ovih godinu dana.

Sta bi onda trebala vecina raje da trazi. Vecina raje koja dolazi na utakmice su studenti, srednjoskolci i oni koji rade u realnom sektoru gdje su plate u prosjeku oko 1000 KM. Sta bi onda ta raje trebala da zahtjeva od igraca koji primaju po 5-6 njihovih plata.

Fuj futavac jedan nabijem i tebe i Karica na kurcinu
Alea iacta est!

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sub dec 26, 2020 2:03 pm

Karic tuzi klub, ok treba covjeku isplatiti njegovo ali na osnovu cega je on u klubu? Cemu on doprinosi mater **** svoju, samo je kostao klub i kad je branio i kad je u strucnom.

Amare ako imas muda onda Veseli na tribine a Karica u omladinski.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

neroazzuro
Kontakt:

sub dec 26, 2020 2:46 pm

Ne kontam, jel treba da igra džaba? U čemu je fol? Možetel vi ljubavlju platit račun za struju i kupiti potrepštine?
Pa prvi vam trener naplaćuje DUPLE kamate.
O čemu mi uopšte pričamo ovdje?

Dzezvar
Kontakt:

sub dec 26, 2020 2:54 pm

Jbg izgleda neko ima pravo da tuzi a neko ne.....

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

sub dec 26, 2020 3:07 pm

neroazzuro je napisao/la:
Ne kontam, jel treba da igra džaba? U čemu je fol? Možetel vi ljubavlju platit račun za struju i kupiti potrepštine?
Ne naravno da ne treba da igra džabe, vec treba da bude placen prema ucinku. Evo ti fiksna plata od 1000 a svaki gol i asistencija ti je dodatno 1000 KM, a ne on za dvije godine ima jednocifren broj golova i asistencija u nasem klubu, a plata preko 4-5000 KM
Alea iacta est!

MiroslavKruzik

sub dec 26, 2020 3:17 pm

cipiripi je napisao/la:
Ne naravno da ne treba da igra džabe, vec treba da bude placen prema ucinku. Evo ti fiksna plata od 1000 a svaki gol i asistencija ti je dodatno 1000 KM, a ne on za dvije godine ima jednocifren broj golova i asistencija u nasem klubu, a plata preko 4-5000 KM
Je l' ti to isto vazi za platu po ucinku kada je u pitanju i trener,s obzirom da smo 2 godine vec idalje drugi?!

MiroslavKruzik

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

sub dec 26, 2020 3:33 pm

Bosanac1993 je napisao/la:
cipiripi je napisao/la:
Je l' ti to isto vazi za platu po ucinku kada je u pitanju i trener,s obzirom da smo 2 godine vec idalje drugi?!
Apsolutno da da, trener je najodgovorniji, i ne moze on imati 7-8000 KM platu, a neko da nema ni za kifle. Ne moze on da odredi ko ce dobiti platu ko nece, ko ce tuziti klub, ko nece i jos mnogo sto sta. Sve je ovo trener i zakuhao i njegova ekipa sa "Dana pobjede"
Alea iacta est!

storm_raider
Kontakt:

sub dec 26, 2020 4:00 pm

@cipiripi moj dobri, to placanje igraca po ucinku su vec bonusi, odnosno klauzule u ugovorima. Na primjer, ako zabije 10 golova, dobija 10% godisnje plate, itd. Nigdje to nije glavnica, barem ne u profesionalnom svijetu. Ne mozes ucinak tako lako definisati. Nego, to je manje bitno sada, mnogo je tuzbi koje bi tek mogle doci.

Tuzno je ovo sve oko Zelje, upozoravalo se, pisalo i mi smo i dalje tu i bicemo uz Zelju, pomagacemo, pratiti, sekirati se, tugovati, radovati, kupovati godisnje, poklanjati desetogodisnje, pokretati akcije, ali kao navijaci ovo smo sami sebi dopustili. Vrijeme ne prasta, niti se moze vratiti. Jako ce se dugo ovaj period kihati, mislim da mnogi nisu ni svjesni toga. Steta, nije nam malo nedostajalo. Steta.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sub dec 26, 2020 4:10 pm

Ma ne treba se covjek zamarati, neka bude sta ce biti. Ako njima nije stalo vala nije ni meni, ima covjek svojih briga
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

sub dec 26, 2020 4:12 pm

sub dec 26, 2020 4:00 pm
@cipiripi moj dobri, to placanje igraca po ucinku su vec bonusi, odnosno klauzule u ugovorima. Na primjer, ako zabije 10 golova, dobija 10% godisnje plate, itd. Nigdje to nije glavnica, barem ne u profesionalnom svijetu. Ne mozes ucinak tako lako definisati. Nego, to je manje bitno sada, mnogo je tuzbi koje bi tek mogle doci.

Tuzno je ovo sve oko Zelje, upozoravalo se, pisalo i mi smo i dalje tu i bicemo uz Zelju, pomagacemo, pratiti, sekirati se, tugovati, radovati, kupovati godisnje, poklanjati desetogodisnje, pokretati akcije, ali kao navijaci ovo smo sami sebi dopustili. Vrijeme ne prasta, niti se moze vratiti. Jako ce se dugo ovaj period kihati, mislim da mnogi nisu ni svjesni toga. Steta, nije nam malo nedostajalo. Steta.
Sve te shvatam i sve si u pravu, ovo je najvazniji dio MI smo Željo, nisu to ni Amar, ni Uprave ni igraci. MI smo najvjerniji i najodaniji i uvijek cemo biti uz naseg Želju jer ga volimo bez interesa i uvijek mu zelimo sve najbolje.
Alea iacta est!

neroazzuro
Kontakt:

sub dec 26, 2020 4:14 pm

Daj ba cipiripi, pa to je neka logička pretpostavka svakog navijača, ali je jedini orjentir ono što stoji u ugovoru igrača. Dužan si čovjeku isplatiti sve ono što je iz ugovora ispunio, a ti mu ugovorom obavezan isplatiti. Naravno, neko napravi ugovor o plati po učinku, ali ispunjenost uslova opet utvrđuje nadležni organ, a ne ja i ti.

Amar927
Kontakt:

sub dec 26, 2020 5:08 pm

Sta mislite o Nedimu Mekicu??koliko sam mogao upratiti dosta je napredovao u Radniku

storm_raider
Kontakt:

sub dec 26, 2020 5:36 pm

Sa njim se pricalo.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

1921.ba
Kontakt:

sub dec 26, 2020 5:48 pm

phpBB [video]
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Glas Razuma
Kontakt:

sub dec 26, 2020 5:50 pm

1. Gdje su oni svi sto su nas godinama ubjedjivali da ce biti bolje kada se gospodin Amar vrati?
2. Gdje je konobar-sto-sipa-sampanjac?
3. Gdje su svi oni sto su otjerali gospodina Misimovica i njegove sazive Upravnih i Nadzornih Odbora?
4. Gdje je gospodin Selimovic?
5. Gdje je gospodin Ustamujic?
6. I na koncu, gdje je i sta radi gospodin Beganovic?
7. Znate li gospodo da je na vasim rukama krv Zeljeznicara? Ovaj potonji svakako je blizi pitarima nego Zeljeznicaru.
8. Znate li da cete uraditi ono sto nisu uradili monstrumi devedesetih godina proslog vijeka?

Pogledajte prvo ovo:

phpBB [video]

Pa potom ovo:

phpBB [video]
Mi smo Zeljini, Zeljo je nas!

Amar927
Kontakt:

sub dec 26, 2020 5:56 pm

sub dec 26, 2020 5:36 pm
Sa njim se pricalo.
Cuo sam da je u kombinacijama zato sam i pitao da vidim sta raja misli o njemu

Trenutno korisnika/ca: Charlie Sheen, ficobahtic, Google [Bot], Ujko i 56 gostiju.

Prijava