ovo je Zeljeznicar!!!storm_raider je napisao/la: ↑sub dec 26, 2020 10:15 amUkoliko nekome treba laptop djeci za skolu neka mi se javi.
Dostavicemo na kucnu adresu.
Diskrecija zagarantovana!

ovo je Zeljeznicar!!!storm_raider je napisao/la: ↑sub dec 26, 2020 10:15 amUkoliko nekome treba laptop djeci za skolu neka mi se javi.
Dostavicemo na kucnu adresu.
Diskrecija zagarantovana!
Ne naravno da ne treba da igra džabe, vec treba da bude placen prema ucinku. Evo ti fiksna plata od 1000 a svaki gol i asistencija ti je dodatno 1000 KM, a ne on za dvije godine ima jednocifren broj golova i asistencija u nasem klubu, a plata preko 4-5000 KMneroazzuro je napisao/la: ↑sub dec 26, 2020 2:46 pmNe kontam, jel treba da igra džaba? U čemu je fol? Možetel vi ljubavlju platit račun za struju i kupiti potrepštine?
Pa prvi vam trener naplaćuje DUPLE kamate.
O čemu mi uopšte pričamo ovdje?
Je l' ti to isto vazi za platu po ucinku kada je u pitanju i trener,s obzirom da smo 2 godine vec idalje drugi?!cipiripi je napisao/la: ↑sub dec 26, 2020 3:07 pmNe naravno da ne treba da igra džabe, vec treba da bude placen prema ucinku. Evo ti fiksna plata od 1000 a svaki gol i asistencija ti je dodatno 1000 KM, a ne on za dvije godine ima jednocifren broj golova i asistencija u nasem klubu, a plata preko 4-5000 KMneroazzuro je napisao/la: ↑sub dec 26, 2020 2:46 pmNe kontam, jel treba da igra džaba? U čemu je fol? Možetel vi ljubavlju platit račun za struju i kupiti potrepštine?
Apsolutno da da, trener je najodgovorniji, i ne moze on imati 7-8000 KM platu, a neko da nema ni za kifle. Ne moze on da odredi ko ce dobiti platu ko nece, ko ce tuziti klub, ko nece i jos mnogo sto sta. Sve je ovo trener i zakuhao i njegova ekipa sa "Dana pobjede"Bosanac1993 je napisao/la: ↑sub dec 26, 2020 3:17 pmJe l' ti to isto vazi za platu po ucinku kada je u pitanju i trener,s obzirom da smo 2 godine vec idalje drugi?!cipiripi je napisao/la: ↑sub dec 26, 2020 3:07 pmNe naravno da ne treba da igra džabe, vec treba da bude placen prema ucinku. Evo ti fiksna plata od 1000 a svaki gol i asistencija ti je dodatno 1000 KM, a ne on za dvije godine ima jednocifren broj golova i asistencija u nasem klubu, a plata preko 4-5000 KMneroazzuro je napisao/la: ↑sub dec 26, 2020 2:46 pmNe kontam, jel treba da igra džaba? U čemu je fol? Možetel vi ljubavlju platit račun za struju i kupiti potrepštine?
Sve te shvatam i sve si u pravu, ovo je najvazniji dio MI smo Željo, nisu to ni Amar, ni Uprave ni igraci. MI smo najvjerniji i najodaniji i uvijek cemo biti uz naseg Želju jer ga volimo bez interesa i uvijek mu zelimo sve najbolje.storm_raider je napisao/la: ↑sub dec 26, 2020 4:00 pm@cipiripi moj dobri, to placanje igraca po ucinku su vec bonusi, odnosno klauzule u ugovorima. Na primjer, ako zabije 10 golova, dobija 10% godisnje plate, itd. Nigdje to nije glavnica, barem ne u profesionalnom svijetu. Ne mozes ucinak tako lako definisati. Nego, to je manje bitno sada, mnogo je tuzbi koje bi tek mogle doci.
Tuzno je ovo sve oko Zelje, upozoravalo se, pisalo i mi smo i dalje tu i bicemo uz Zelju, pomagacemo, pratiti, sekirati se, tugovati, radovati, kupovati godisnje, poklanjati desetogodisnje, pokretati akcije, ali kao navijaci ovo smo sami sebi dopustili. Vrijeme ne prasta, niti se moze vratiti. Jako ce se dugo ovaj period kihati, mislim da mnogi nisu ni svjesni toga. Steta, nije nam malo nedostajalo. Steta.
Cuo sam da je u kombinacijama zato sam i pitao da vidim sta raja misli o njemu