Meni baš Željkan zvuči od milja kao naš Željo. Pogrešne su vam percepcije i poveznice sa koridama i govedima.storm_raider je napisao/la: ↑ned dec 20, 2020 4:01 pmSlazem se, vidjecu sta se moze uraditi. Kada procitam Zeljkan u glavi mi neko govedo.
Moguce, meni zvuci bas nakaradno. Uvijek mi je tako zvucalo.Bosanac1993 je napisao/la: ↑ned dec 20, 2020 9:17 pmMeni baš Željkan zvuči od milja kao naš Željo. Pogrešne su vam percepcije i poveznice sa koridama i govedima.storm_raider je napisao/la: ↑ned dec 20, 2020 4:01 pmSlazem se, vidjecu sta se moze uraditi. Kada procitam Zeljkan u glavi mi neko govedo.
Veteran1965 je napisao/la: ↑ned dec 20, 2020 2:41 pmMolba za moderaciju...postoji li opcija da kada neko napiše željkan, da se to nekako prebaci u Željo, ili Željezničar, ili da se ti postovi obrišu, a piscima da upozorenje pred banoviće?
I ne znam, iako smo u većini protiv trenutne politike kluba, ponašanja našeg ekonoma, trenera, marketing managera, direktora kluba, predsjednika kluba, i šta sve već čovjek nije, da izbjegavamo pogrdne nazive kako ga zovu torpederi i ostali smetljari iz drugih navijačkih grupa? Mislim da nije korektno prema nama samima, i našem Želji. Otići će kad tad, a ovakva imena ne pomažu, samo se dodatno sami sa sobom šprdamo i zezamo. Moje mišljenje.
Evo zamolio bih ko može da se suzdrži. Vidim tu mnogo starijih i ozbiljnijih forumaša i navijača. Ne ide uz naš image jbg...nikako...
Potpis!Durgo je napisao/la: ↑pon dec 21, 2020 7:49 pmSamo otjerati sve zivo iz kluba...
I potpuni restart za mir u kuci... Onda mozemo pricati o boljem sutra... dok god je tu Amar, da dodje Perez u Zelju, mi bi imali dvije strane i ljude koju MOGU a NE ZELE da pomognu (daju kes u klub)... to je istina koju niko ne moze pobiti...
Hocemo ujedinjene? Puna cista, pa jovo na novo...
Necemo to, onda neka Amara i nek radi sta hoce, ujedinjene zaboravimo i pljuvanje ce se nastaviti...
Ovo je surova realnost, bez obzira za koju ste/smo opciju...
Ja i nisam nesto previse optimistican da bi i tad bio mir u kuci. Sjetim se uvijek onih 5 poraza, kada je Amar „samo vodao kera po Malti“. Ne znam koje je rjesenje, mozda ga i nema...igla je napisao/la:Potpis!Durgo je napisao/la: ↑pon dec 21, 2020 7:49 pmSamo otjerati sve zivo iz kluba...
I potpuni restart za mir u kuci... Onda mozemo pricati o boljem sutra... dok god je tu Amar, da dodje Perez u Zelju, mi bi imali dvije strane i ljude koju MOGU a NE ZELE da pomognu (daju kes u klub)... to je istina koju niko ne moze pobiti...
Hocemo ujedinjene? Puna cista, pa jovo na novo...
Necemo to, onda neka Amara i nek radi sta hoce, ujedinjene zaboravimo i pljuvanje ce se nastaviti...
Ovo je surova realnost, bez obzira za koju ste/smo opciju...
Odavno ovo pišem.