Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet dec 18, 2020 11:29 pm

Amar927 je napisao/la:
pet dec 18, 2020 11:23 pm
storm_raider je napisao/la:
pet dec 18, 2020 11:13 pm
Amar927 je napisao/la:
pet dec 18, 2020 11:11 pm
Nisu problem pare ,problem je njihov hinjaluk i pickasti pristup ..mrss Mladene Veselinovicu a i sa njim Ivane Lendricu.
Kome nisu problem pare, nego njihov hinjaluk i sl?
Veselinovicu i Lendricu..zbog disciplinskog postupka o dugovanjima..mislio sam na to da nisu problem pare sto potrazuju i treba im se isplatiti sva dugovanja ali problem je njihov pristup prema svetom dresu..Ivana kad je Zrinjski nogirao Amar mu je pruzio sansu u najvecem bh klubu.Veselinovic katastrofa igrac a jos vise boli njegova kurcobolja
Nije Zeljo merhamet pa da se gleda kao da je neko nekome pruzio sansu iz humanitarnih razloga. Pruzio im je sansu jer je mislio da mogu pomoci. Odgovoran je onaj ko ih je selektirao, nije igrac sam sebe nikada stavio na klupu ili u prvih 11. Niti je pravio taktiku, osim Bekrica. :D

Tako je uvijek bilo. Nema tu hinjaluka, nekome das ugovor, znas kakve to rizike nosi sa sobom.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Amar927
Kontakt:

pet dec 18, 2020 11:55 pm

Imali ko kakavu pozitivnu mahalsku info😀nista dobro cuti u posljednje vrijeme o nasem Zeljkanu

kontranogama
Kontakt:

sub dec 19, 2020 12:03 am

Lijepo me strah svaki put kad hocu da udjem na forum. Znam da nista lijepo necu procitati. Dokle? A prije dvije tri godine udavio bih sve prijatelje i poznanike pricom kako su Zeljo i zeljovci najpozitivnija stvar koja se desava u Bosni. E eto mi kad nisam govorio "ne ureklo se".
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sub dec 19, 2020 12:27 am

Jbg nisu igraci krivi, dao si im ugovor i ljudi ocekuju da budu isplaceni. Evo koliko nas radi i koliko bi od nas radilo besplatno? NIKO!
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

damirfile
Kontakt:

sub dec 19, 2020 12:52 am

Kamatar nas zavali ko niko u historiji. Sta ce sve jos isplivati na povrsinu samo Bog zna. Pod vostvom njegovim vec smo jednom izgubili licencu. Ovo bi bilo drugi put u tri godine.Da su pitari vodili klub ne bi ga gore razvalili.

blueboy
Kontakt:

sub dec 19, 2020 7:58 am

Leon_Professional je napisao/la:
pet dec 18, 2020 10:14 pm
blueboy je napisao/la:
pet dec 18, 2020 9:21 pm
Leon_Professional je napisao/la:
pet dec 18, 2020 9:01 pm
Evo Veseli ostaje član kluba, dogovor s klubom da mu isplati u ratama.
Valjda ispoštujemo dogovor da nas ne zateže oko licence.

Dan te **** šta nam ljudi uradiše. Prije nisi znao kad se i dobija licenca, a sad strahujemo da je dobijemo kao da smo jebeni Čelik, Mladost, Radnik i sva druge buranija.
Joj napredka, šokiran sam koliko brzo rastemo.
Samo još da utvrdimo koliko česte će biti te rate. Ako budu mjesečne rate i uzmemo u obzir da smo mu dužni 5-6 mjeseci, opet ćemo doći u problem za 5-6 mjeseci jer mu sigurno neće isplaćivati i taj dug i nove zarađene plate. Pitanje je i hoće li sav dug dobiti. Napredak je očigledan.
Ma baš to, ovo je samo produžetak patnje. Ali ne kontam ni Veselog, zašto ne ide negdje gdje je redovno.
Možda konta da neće dobiti ove pare nigdje kao kod nas. A svakako ovo sve može tužbom dobiti.
Zna on da više ne može meda. A neće mu niko ni dati neku cifru. I treća stvar, živi u Sarajevu, to mu je vječiti san bio.

Dzezvar
Kontakt:

sub dec 19, 2020 8:16 am

Dali mi neko moze objasniti jednu stvar.
Zasto je problem to sto igraci svoja primanja traze putem saveza a nije problem kada neki svoja potrazivanja dva puta naplate uz obaveznu tuzbu kluba,a i to im ne bude dosta nego jos naplate i kamatu na taj iznos uz sudsko blokiranje racuna kluba?
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

avlami97
Kontakt:

sub dec 19, 2020 8:20 am

400000razloga je napisao/la:
Nije samo Veselinović preko saveza uslovio klub za licencu tj. monitorig...
Isto su uradili i Lendrić, Gušo i Karić.
Karić je navodno odbijen od saveza jer njegova potraživanja nisu uslov za licencu, pa će ići na tužbu. A frajer ništa ne radi.
Traže li svoju lovu sa kamatom ili bez kamate? Hvala!
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

black64
Kontakt:

sub dec 19, 2020 9:08 am

avlami97 je napisao/la:
Karić je navodno odbijen od saveza jer njegova potraživanja nisu uslov za licencu, pa će ići na tužbu. A frajer ništa ne radi.
Samo nek svako od nas se stavi u istu ili slicnu poziciju pa recimo pogodis kucu sa covjekom da mu radis.Ogulis se od posla a onda gazda dodje i kaze kad ga upitas za pare javim ti se ako sta bude uplatim na racun kao sto je vrli strucnjak na zadnjem sastanku sa igracima rekao.Svaki od nas bi onome ko nam ostane duzan 100 KM na vratima visio zvao prijetio tuzio al samo kad je fudbal i igraci to je ljubav.Covjek nas je tako unazadio da pojedini nisu ni svjesni.Ako u javnost izlaze ovakve informacije i do nas navijaca isto tako pa sta bolan ima toga jos da mi ne znamo.

blueboy
Kontakt:

sub dec 19, 2020 9:16 am

black64 je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:
Samo nek svako od nas se stavi u istu ili slicnu poziciju pa recimo pogodis kucu sa covjekom da mu radis.Ogulis se od posla a onda gazda dodje i kaze kad ga upitas za pare javim ti se ako sta bude uplatim na racun kao sto je vrli strucnjak na zadnjem sastanku sa igracima rekao.Svaki od nas bi onome ko nam ostane duzan 100 KM na vratima visio zvao prijetio tuzio al samo kad je fudbal i igraci to je ljubav.Covjek nas je tako unazadio da pojedini nisu ni svjesni.Ako u javnost izlaze ovakve informacije i do nas navijaca isto tako pa sta bolan ima toga jos da mi ne znamo.
Ma naravno da nije u redu. Pa meni koliko god bila draga moja firma, draži sam ja sam sebi. Moje je da radim posao, a firma mi treba davati dogovorenu platu na vrijeme. Ako to bude kaskalo, naravno da ću i ja razmišljati o drugim načinima kako da naplatim zarađeno. Tako je i s igračima, nikakva ljubav, doveden si da igraš, dao ti je neko ugovor koji treba da se poštuje.

black64
Kontakt:

sub dec 19, 2020 9:27 am

blueboy je napisao/la:
sub dec 19, 2020 9:16 am
black64 je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:

Ma naravno da nije u redu. Pa meni koliko god bila draga moja firma, draži sam ja sam sebi. Moje je da radim posao, a firma mi treba davati dogovorenu platu na vrijeme. Ako to bude kaskalo, naravno da ću i ja razmišljati o drugim načinima kako da naplatim zarađeno. Tako je i s igračima, nikakva ljubav, doveden si da igraš, dao ti je neko ugovor koji treba da se poštuje.
Oni su ljudi kao i mi samo sto je njihov zanat da igraju lopte a nekom programiranje.Porodice oni izdrzavaju djecu u skolu salju imaju kredite.Koliko moras biti neposten pa da kazes de ti oprosti dugovanje.Konkretno je Zec rekao Amaru.Majstore de se ti odrekni svog potrazivanja.Evo ja volim Zelju iz Bugojna sam i ja cu odma se odreci svojih 100 hiljada.Mislis da je vrli strucnjak nastavio pricu.Moja draga braco sto prije progledamo to cemo prije rijesiti problem.Nastavimo li ovako KK Bosna je neminovnost tako sam pisao prije dvije godine tako i danas pisem.

storm_raider
Kontakt:

sub dec 19, 2020 9:31 am

Ta prica o ljubavi mi je svakako precijenjena. Ljubav bez interesa treba ici sa tribina, a na terenu je sve samo interes i to je ok. Pa ako neko od ovih profesionalaca sto igraju i pokaze ljubav, dobro je, ali ima ko voli Zelju i volice. Njima treba biti placeno, e sada to jesu li zasluzili ili nisu je apsolutno nebitno zakonski. Ukoliko neko misli da ce se ponovo cistiti dugovi i smece ostavljeno u klubu, kao i prosli put kada svi oni odu, bojim se da se vara ta osoba. Tesko da ce se neke nove "budale" ponovo pojaviti u klubu i cistiti tudje smece.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

black64
Kontakt:

sub dec 19, 2020 9:37 am

storm_raider je napisao/la:
sub dec 19, 2020 9:31 am
Ta prica o ljubavi mi je svakako precijenjena. Ljubav bez interesa treba ici sa tribina, a na terenu je sve samo interes i to je ok. Pa ako neko od ovih profesionalaca sto igraju i pokaze ljubav, dobro je, ali ima ko voli Zelju i volice. Njima treba biti placeno, e sada to jesu li zasluzili ili nisu je apsolutno nebitno zakonski. Ukoliko neko misli da ce se ponovo cistiti dugovi i smece ostavljeno u klubu, kao i prosli put kada svi oni odu, bojim se da se vara ta osoba. Tesko da ce se neke nove "budale" ponovo pojaviti u klubu i cistiti tudje smece.
Svaka ti zlatna vrijedi.Nema se sta ni dodati oduzeti.

400000razloga
Kontakt:

sub dec 19, 2020 9:58 am

avlami97 je napisao/la:
Ovi preko saveza bez kamate, a Karić će ići preko suda sa kamatom.
Karić ugovor o radu, Gušo ugovor o djelu.

pestabudimpesta
Kontakt:

sub dec 19, 2020 10:03 am

Jel moguce da niko Karica ne otjera, nikakve koristi od njega, katastrofa golman jos gori trener
Mi smo uz Želju u radosti i tugi,u dobru i zlu,oni zbog kojih,konacno,on i postoji

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sub dec 19, 2020 10:37 am

pestabudimpesta je napisao/la:
Jel moguce da niko Karica ne otjera, nikakve koristi od njega, katastrofa golman jos gori trener
Ocito nekome odgovara, od njega nikakve koristi
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

pestabudimpesta
Kontakt:

sub dec 19, 2020 10:42 am

SIMA_SIMAU je napisao/la:
sub dec 19, 2020 10:37 am
pestabudimpesta je napisao/la:
Ocito nekome odgovara, od njega nikakve koristi
Al realno,haj sto eto tuzi,ali od Irfana vece koristi ima, boze sacuvaj
Mi smo uz Želju u radosti i tugi,u dobru i zlu,oni zbog kojih,konacno,on i postoji

igla
Kontakt:

sub dec 19, 2020 11:03 am

Zar neće igrači dolaziti džabe da igraju za Amawa?

MiroslavKruzik

sub dec 19, 2020 11:06 am

Prije par godina ljudi su poceli stvarati sistem u kojem jedan fudbaler prije potpisa i tokom pregovora sa nasim klubom nije morao razmisljati da li ce doci u klub u kojem ce biti placen, vec su ga cisto poslovanje i stabilnost u smislu njegovih primanja privlacili da potpise za naš klub.

Zamislite kakvo je stanje kad danas pregovaras sa nekim ozbiljnim fudbalerom(koji nije Subasic koji se zadovolji samo da igra za Zelju) i koji zna u kojem je stanju klub i da ce doci u situaciju kao 30 fudbalera tokom 2 godine igranja u klubu. To je bacanje vlastitog vremena i truda, jer na kraju ga cekaju sudska potrazivanja a do tada treba preziviti sa nekim premijama i neredovnim platama koju ti neko daje ili ne daje.

Zeljo treba sistem, Zeljo ovo ne zasluzuje, Zeljo se vratio u vrijeme dubioze.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sub dec 19, 2020 11:24 am

Svako ima pravo na svoje pare i tacka, to ko ih je doveo on nek odgovara.

Trenutno korisnika/ca: zeljooo13 i 38 gostiju.

Prijava