Evo da ti objasnim zasto je kod prethodnih drugo mjesto bilo OK (nista vise od toga, jer se je i od njih titula ocekivala i kritike su dobijali sto je nisu uzeli).ž'21 je napisao/la:da si tako ''mrškao'' prethodne, tvoje mišljenje bih, uz dužno poštovanje, uvažio.igla je napisao/la: ↑pet dec 18, 2020 10:31 amI dalje, došao je po trofeje, futbol i sl. Osvojili smo ništa i na putu smo da osvojimo opet ništa. Dakle, stagniramo (najblaže rečeno) u sportskom dijelu, u ostalom smo u teškom kurcu. Za sve on nosi zasluge. Dovoljno za "mrš iz kluba" i njemu i njegovim.
Hoće li se računati ova tabela:
1. Sarajevo
2. "Izvuko je maksimum iz ove ekipe, ne bi neki drugi trener ni blizu, još da imamo para..."
3. Borac
4. Zrinjski
...
I to daj Bože da bude 2.
malo mi je krivo što se Amaru ne priznaje drugo mjesto kao neki uspjeh, a ovim ostalim što su nas vodili je to odličan rezultat.
živim za dan kada će Amar otići sa mjesta trenera, pa da vidimo dokle će i kako će ova ekipa dalje igrati, a to bih volio da se desi sutra.
ekipa bez krila krštenog, bez kvalitetnog stopera (ikić može proći), ekipa sa prosječnim golmanom, lošim bekovima, sporim veznjacima, napadačem koji jednu zabije, tri ne zabije je DRUGA NA TABELI, a jedino ispred nas su trenutno fudbaleri koji su u vlasništvu milijardera, onoga što mi kao pljujemo, a guzice bi dali za to...
Drugo mjesto je kod prethodnih bio minus sportskog segmenta, a na skupstinama se raspravljalo hoce li istok biti u ravnini sjevera, kako ce se trava na novom terenu kositi, jel umjetna trava pored terena treba biti plava ili zelena itd. Znaci imali su sve osim titule, to im je bio minus, taj uspjeh u sportskom segmentu.
Kod Amara je drugo mjesto isto tako neuspjeh i minus, a narocito zato sto je tu najavljen napredak. Napredak od drugog mjesta je titula, a nema je. Pored toga, na sljedecoj skupstini ce se raspravljati o sudbini Zelje. Da li je bolje da sad krenemo iz kantonalne ili da klub predamo u ruke nekom Husicu (ili slicno) koji ce unijeti neke pare da se rijese dugovanja igracima kako ne bi ostali bez licence. Time bi se sudbina Celika odgodila do momenta kad i taj neki Husic digne sidro, a onda nema vise drugih opcija.
Zato je raja sad nezadovoljnija sa drugim mjestom nego prije. Da smo trenutno i prvi na tabeli, a ostalo sve da je isto ja bih prvi i dalje bio nezadovoljan ali hajde.
Sent from my iPhone using Tapatalk