Da znamo koga ćemo razapeti ako ne opravdaju svoj dolazak. Nek' si nam rekao...LARS1921 je napisao/la:Tri igrača sam doveo
Sinan Ramović
Asim Zec
Sandro Gotal
svi bili na jednom od moja 2 spiska, hehe
Poslano sa mog UniverseTap koristeći Tapatalk
Da znamo koga ćemo razapeti ako ne opravdaju svoj dolazak. Nek' si nam rekao...LARS1921 je napisao/la:Tri igrača sam doveo
Sinan Ramović
Asim Zec
Sandro Gotal
svi bili na jednom od moja 2 spiska, hehe
Zakara će ove sezone da eksplodira, jer ja dovodim ove što se sporo pale, al kad se upale, ne može ih niko zaustavi
Zayebano...najgore pozicije izgleda stoper i vezni ...inače moj favoritLARS1921 je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 12:48 amIdemo par veznih stranaca, otpustit blagojevica/markovica, nek idu u pizdu strininu
Aleksandar Kovacevic
Dusan Jovancic
Filip Mrzljak slobodan
Frano Mlinar slobodan al nešto povrijeđen
najidealnije bi bilo kad bi mogli besirevica ili ordagica, ne bi trosili mjesto stranca
Šta je, miliončić i 300-400 iljada plata i to je toSimply Blue je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 1:07 amZayebano...najgore pozicije izgleda stoper i vezni ...inače moj favoritLARS1921 je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 12:48 amIdemo par veznih stranaca, otpustit blagojevica/markovica, nek idu u pizdu strininu
Aleksandar Kovacevic
Dusan Jovancic
Filip Mrzljak slobodan
Frano Mlinar slobodan al nešto povrijeđen
najidealnije bi bilo kad bi mogli besirevica ili ordagica, ne bi trosili mjesto strancasličan put imao kao Hadziahmetović...samo se ovaj nije uspio snaći u stranputicama Otomanskog carstva
https://www.transfermarkt.de/srdjan-mij ... ler/143558
pere guziceSimply Blue je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 1:26 amKad si stopere stavljao jučer, meni namah naumpao ona Spikić što je bio u Rijeci i kontam da igra negdje u HNL i drugoj ligi.....kad ono 6. njemačka sunce ti poljubim, sigurno otišao u njegovatelje pa uzima ovako koju stotku sa strane
Eeee tu sam te čekao, još jedan iz ere Velikog Žutog u CZ...samo trebamo nastaviti saradnju sa Bolognom
Haj ti meni sredi u tom restoranu kakvom da radim, degustacijaSimply Blue je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 1:46 amEeee tu sam te čekao, još jedan iz ere Velikog Žutog u CZ...samo trebamo nastaviti saradnju sa Bolognom![]()
Što se tiče ovih rangova u Njem...prije izvjesnog vremena sam krao bogu dane po Berlinu, i imao sam priliku da pijem kafu sa čovjekom koji radi u Vatikanskoj ambasadi ali samo kao -haus majstor...i on je kao neki predsjednik ili tako nešto u nekom nižerazrednog kluba isto tako 5-6 liga. Ima naših, Turaka naravno i imaju nekih finih sponzora, neke firme i restorani koje drže hrvati pa tu i ima solidne lovice a o pojesti i popiti da ne govorim. I onako kroz priču, pitam da navratim na trening da se oprobam i kaže čovjek da nema problema, samo da moram biti spreman ko Chuck Norris, inače bolje da se ne brukam, po njegovim riječima, redovno im dolaze igrači iz 2.HNL...i misle da će proći bez po muke, kondicija za ove gore nula bodova, 90% ih se vrati prije nego što su došli....Naravno nikd nisam otišao
![]()
![]()
HvalaBela_King je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 9:05 amPreduhovit si mi ovih dana. Prvo Gotal kao ozbiljno pojačanje, pa sad ovo. Red bi bio da pogledaš o kome se radi pa da onda upadneš sa svojim vickastim doskočicama.
Btw nije mi jasno zašto ovi naši Bobana Lazića ne pokušaju dovesti. Pa brat bratu bio bi bolji od ovih selfijaša kako god.
Sent from my Metal using Tapatalk