U ova posljednja tri kola sam ocekivao 6 bodova, ali s tim da sam mislio da gubimo u Mostaru, a pobjedjujemo Siroki i Krupu. Otvorio nam se prostor za 9, ali opet kad treba da potvrdimo nesto, mi useremo. Steta.
Tri puta se fula 1 na 1. Zec, Bekric i Lendric. Golman brani sve, a poslije i suteve neke sa 16m. I pored tih prilika Siroki mi je djelovao bolje na terenu, fino postavljeni, uvijek na lopti. Zasluzena pobjeda, pogotovo protiv ovakve ekipe kada fulas zicere, mora doci kazna. Vise mi je bilo krivo poslije poraza u BL, gdje protivnik nista nije bio bolji od tebe, a pobijedi te, nego jucer.
Amar je jucer rekao da je do njega, jer je on taj ko dovodi, prati treninge, bira ko ce igrati itd. Nije kriv Subasic sto mu sef ponudi ugovor, ubacuje ga da igra opet kada ganjamo neki rezultat, a mi na prijateljskim nista od njega nismo vidjeli, a jucer pogotovo. On ce pokazati sta zna, sta ne zna i to je to. Nama uvijek krivi igraci i pojedinac.
Samir Bekric trci i ima snage vise nego 80 posto igraca. Svaka cast, neka te tu i budi primjer ostalima. Hajdarevicu samo nastavi tako, svaku utakmicu da 101 posto.
Sta ce biti na skupstini, vidjet cemo. Nadam se da ce Badzak ostati i da ce mu se pridruziti sposobniji. Neka sjednu sa strucnim stabom, analiziraju polusezonu i ako treba noga, neka bude.
Pozdrav za raju sto je tu i poslije pobjede i poraza. Imamo razlicita misljenja u nekim stvarima, ali tu smo, ne vrijedjamo se, nismo misevi koji cekaju kiks samo.
Volim te Željo. U Krupu samo po pobjedu.