Kako ide nakon 22 kola
Ko bude prvi igra sa klubovima kuci koji su zavrsili na mjestu pod parnim brojem ?
Kad se već citiraš, de i ovo za Stanu istakni ,Amar927 je napisao/la: ↑sri dec 02, 2020 10:48 pmSamo da se citiram vezano za BekricaAmar927 je napisao/la: ↑uto jul 14, 2020 11:23 pmMalo da sumiramo utiske do sada..Durakovic i Gasal su pokazali potencijal i u buducnosti bi moglo biti nesto od njih..Stanic iako ga ne volimo do sad na pripremama najspremniji nas igrac i kao krilo nije los..Bekric,vidi se zasto ga je Amar vratio,uvijek se moze nesto od njega ocekivati sa klupe neki slobodnjak,asistencija,penal i Amar je toga svjestan ..vecina trenera voli imati takvog iskusnog igraca u ekipi a pogotovo na klupi
Mislim da bi te utakmice trebali da okrenu u našu korist mlađi igrači, da pokažu volju, energiju i da se nametnu. Teško je Štiliću naći motiv da se gura protiv Mladosti iz Kakanja, nakon silnih protivnika u karijeri. Izgleda da smo tanki po pitanju talenta i potencijala trenutno, sve što se napravi, naprave ovi iskusni sa nekim lucidnim potezima. Morao bi Amar ove slabije utakmice da pokuša sa Subašićem, Gasalom,Vrhovcem, Hajrićem, pa da vidimo za šta su spremni, ne djeluje mi da ima previše povjerenja u njih...SanMan je napisao/la: ↑čet dec 03, 2020 12:34 amBekriću hvala.
Znamo svi da "znaju lopte" Štilić, E.Zec, Bekrić, Alispahić, pa i Jamak, i da su Maradone za tatare, rahmanoviće, ahmetoviće ali kad nam dođe MDK, Krupa, raspala Sloboda i to na Grbavicu raspad sistema...... ŠTO; ZAŠTO; ZBOG ČEGA; DOKLE....
gubimo Titule godinama bez veze
Ovim gore pobrojanim netreba ni trener, ni uprava, ni navijači da bi bili među tri ekipe u ovoj ligi (ako ONI hoće)
Izgleda da se vraca na zimu,znam ga preko prijatelja, volio bi da se vrati,a vjerojatno i mi
Zbog toga sam i pitao..vjerovatno se vraca na zimupestabudimpesta je napisao/la: ↑čet dec 03, 2020 11:31 amIzgleda da se vraca na zimu,znam ga preko prijatelja, volio bi da se vrati,a vjerojatno i mi
hahahaha koji si ti ublehaš, jel ti muka bilo.Tryg je napisao/la: ↑sri dec 02, 2020 3:51 pmPa i moja nana bi vidjela da je ovaj kamatar izasao sa defanzivnim sastavom kako bi pokusao sacuvat nulu u prvom. Nabijamo lopte u nedogled a veznog reda nigdje, stavio fol Boju i Hajdarevica da trce i kao neki presing rade a ova dvojica pogubljeni.
Ovo mu je taj futbol, odlazi ubleho vise!
Šta znači dobar raspored. Zar su Mladost i Krupa kući bili loš raspored.