Ma nema te nigdje buraz,ne bojkotujem.Naleti nam na temu nekad...fališdelinjo je napisao/la:kako sam te ispeglao onu noc bojkotujes meJaozinho22 je napisao/la:Pozdrav Babilonacdelinjo je napisao/la:dobro vecer omladino

Ma nema te nigdje buraz,ne bojkotujem.Naleti nam na temu nekad...fališdelinjo je napisao/la:kako sam te ispeglao onu noc bojkotujes meJaozinho22 je napisao/la:Pozdrav Babilonacdelinjo je napisao/la:dobro vecer omladino
kupio sam nekog jaozinha na menadjeru...sinoc ti zelio poslati da vidisi zaboravim...gdje nam je mirsoJaozinho22 je napisao/la:Ma nema te nigdje buraz,ne bojkotujem.Naleti nam na temu nekad...fališdelinjo je napisao/la:kako sam te ispeglao onu noc bojkotujes meJaozinho22 je napisao/la: Pozdrav Babilonac
On je Joazinho,brazilac,krilo,beton. A ja sam Jaozinhodelinjo je napisao/la:kupio sam nekog jaozinha na menadjeru...sinoc ti zelio poslati da vidisi zaboravim...gdje nam je mirsoJaozinho22 je napisao/la:Ma nema te nigdje buraz,ne bojkotujem.Naleti nam na temu nekad...fališdelinjo je napisao/la:
kako sam te ispeglao onu noc bojkotujes me
a sve mu drugariceJaozinho22 je napisao/la:On je Joazinho,brazilac,krilo,beton. A ja sam Jaozinhodelinjo je napisao/la:kupio sam nekog jaozinha na menadjeru...sinoc ti zelio poslati da vidisi zaboravim...gdje nam je mirsoJaozinho22 je napisao/la: Ma nema te nigdje buraz,ne bojkotujem.Naleti nam na temu nekad...fališ![]()
Bari neke emotivne pičoke s još emotivnijim statusima
delinjo je napisao/la:a sve mu drugariceJaozinho22 je napisao/la:On je Joazinho,brazilac,krilo,beton. A ja sam Jaozinhodelinjo je napisao/la:
kupio sam nekog jaozinha na menadjeru...sinoc ti zelio poslati da vidisi zaboravim...gdje nam je mirso![]()
Bari neke emotivne pičoke s još emotivnijim statusima![]()
Jesi odlučio konačno ostaviti alkohol?Plava Porodica je napisao/la:Sportski pozdrav iz Binježeva.
Je.bo me svak kako sam ovdje dospio.
Ako ko zna neka me kući vrati
Jel to Šiljak časti?AsharaK je napisao/la:Pozz iz Antalije
Nemoj brate da me srce izdairfo je napisao/la:Stilic Semir unosi nemir
Ko je to počeo bombat opet?irfo je napisao/la:Stilic Semir unosi nemir
Šta ima još?irfo je napisao/la:Ne znam o cemu pricate