Anketa za igraca utakmice
viewtopic.php?f=102&t=971
Ti si postao najjacijovanmaksimovic je napisao/la: ↑sri nov 04, 2020 10:02 pmozbiljno storme... tim koji ne zna za poraz godinu dana ima 10 pobjeda u nizu... ej, mi smo prekinuli njihov niz! zato je ovo odlican rezultat!

Jos kad uze bukvalno loptu Mujezinovicu u prvm poluvremenu nakon uspjesnog driblinga...zabi se u naseg igraca i upropasti kontru. Kakvo kretanje...fcz je napisao/la: ↑sri nov 04, 2020 9:44 pmPojeli smo mnogi govno za Bekrica i njegov doprinos, ja prvi. Lik bukvalno dozivljava drugu mladost, samo nek potraje. I po Ericu smo srali a evo cim se ustalio na golu pokazao je koliko nas je jebavala ona pitarska matora drtina. I na Acu smo lajali ali realno nigdje nam jos nije usrao bodove a mnogo nam je pomogao - u ovim jacim utakmicama bas blista.
Sto se tice Veselinovica stvarno ne mogu da dokucim razloge njegovog igranja. OK, ne mozes ga otjerati, ima ugovor i mozes kurcu svirati. Ali zasto mu dajes i milisekundu na terenu, zastoooo?
Pa ne znamo ni mi za poraz u gostima preko godinu dana.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑sri nov 04, 2020 10:02 pmozbiljno storme... tim koji ne zna za poraz godinu dana ima 10 pobjeda u nizu... ej, mi smo prekinuli njihov niz! zato je ovo odlican rezultat!
Kako igra ne bi bio hendikep da ga nema..mamba21 je napisao/la: ↑sri nov 04, 2020 10:19 pmKako smo krenuli, dobro smo zavrsili.
Ispricano je sve, prvo uzas, u drugom smo bolji bili. Spustili loptu i odmah nam je lakse bilo, a vidio se i kod njih strah na kraju. Steta sto Lendric ne zabi iz posljednje sanse, ali bila je i teska pozicija.
U BL samo da ne izgubimo. Slabiji su nego na pocetku kada su nam dolazili, nema im Danilovica u sredini. Pitanje je koliko nasi imaju snage da izdrze ovaj tempo do kraja. Stilic se hvatao za lozu kad je trazio izmjenu, nadam se da nije nista teze u pitanju.